Den beste lydopplevelsen i bilen

De nye produktene våre er nøye utviklet for å få frem det aller beste i musikken din og gi nytt liv til enhver låt.

Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Oppdag det perfekte oppsettet for deg

Kombiner de ulike komponentene våre for overlegen lyd

Den nye 2015 GS-lydserien er utviklet for å overvinne utfordringene med å få god lyd i bilen. De samarbeider for å sikre at du får den beste lydopplevelsen fra oss noensinne. Du kan utforske de anbefalte oppsettalternativene nedenfor.

Opplev høyoppløselig lyd

Sjekk ut videoen vår for å se de tekniske nyvinningene og førsteklasses komponentene som inngår i serien med høyoppløselig lyd.

Utviklet for fremragende lyd

De førsteklasses komponentene bak den førsteklasses lyden

Fra verdens første mediemottaker med tapsfri DSD-avspilling til de nyskapende superdiskanthøyttalerne våre med bred spredning – hver eneste del av de nye lydproduktene våre til bilen har blitt utviklet med tanke på ren lydpresisjon. Finn ut mer om hvert produkt nedenfor.

RSX-GS9-mediemottaker

Nye RSX-GS9 har både enestående lyd og vakker design – for en fantastisk lydopplevelse i bilen.

Opplev best mulig lydavspilling

Få med deg det beste fra musikken med mottakeren RSX-GS9

RSX-GS9 kombinerer førsteklasses komponenter med enestående lydteknologier – inkludert verdens første funksjon for ukomprimert DSD-avspilling – slik at du får den beste lytteopplevelsen i bilen.

XM-GS4 4-kanals forsterker

Gi favorittlåtene dine det lille ekstra med den helt nye 4-kanals stereoforsterkeren XM-GS4.

Kraften bak ethvert spor

Gi ekstra liv til favorittlåtene med XM-GS4

Få bedre lyd i bilen med forsterkeren XM-GS4. Den har et svært bredt frekvensområde på opptil 100 kHz og er perfekt for enhver lydkilde – inkludert filer med høyoppløselig lyd.

XS-GS1 Superdiskanthøyttalere

Med den nyskapende designen som kan monteres på dashbordet, gjør superdiskanthøyttalerne XS-GS1 at du kan fylle hele bilen med enestående lyd.

En sømløs opplevelse

Fyll hele dagen med høyoppløselig lyd

Nå kan du for første gang lytte til den samme fantastiske lydkvaliteten hele dagen. Enten du er i bilen, på farten eller slapper av hjemme, kan du lytte til musikken akkurat slik artisten hadde tenkt det.