HØYTTALERE OG SUBWOOFERE

XS-AW8 | 20 cm kompakt, strømdrevet subwoofer

XS-AW8
XS-AW8

Veil. pris

kr 3 900,00

(inkl. MVA)
XS-AW8-hovedbilde
Kun XS-AW8-enhet
Kun XS-AW8-fjernkontroll

Funksjoner

Superslank

Svært slank og grunn subwoofer

Har du ikke plass til et stort subwooferkabinett? Den strømdrevne XS-AW8-subwooferen er kun 7,8 cm dyp, passer på trange steder og spiller av kraftig basslyd i hele bilen.

Optimalt designet driver

Optimalt designet driverenhet og formstøpt aluminiumskabinett

Det slanke og kompakte kabinettet kombineres med en unik og robust subwoofermembran for å gjengi kraftig basslyd. Den innebygde forsterkeren har også en robust kjøleplate som beskytter driverenheten og forsterkeren uten uønskede vibrasjoner og harmonisk forvrengning.

Medfølgende kablet fjernkontroll

Medfølgende kablet fjernkontroll

Juster subwoofervolumet fra førersetet med den medfølgende kablede fjernkontrollen.

160 W topp (75 W RMS)

Total utgangseffekt på 160 W (75 W RMS)

Fyll bilen din med 160 W (75 W RMS) klar, dynamisk basslyd med vår originale PMIC. Den matchende klasse A/B-forsterkeren er designet for høyere effekt og naturlig lyd uten forvrengning selv ved høye utgangsnivåer.

Høy nivåinngang

Inngang for høyt nivå / lydlinjeinngang

Hva om du bruker en fabrikkradio som ikke har forhåndsforsterkerutganger? Koble mottakerens høyttalerutganger til inngangskontakten for høyt nivå. Når pre-out-lydsignaler er tilgjengelige fra mottakeren, kobler du dem til CH1(R)- og CH2(L)-terminalene. Kompatibiliteten med pre-out-utganger på opptil 5 V gjør at du kan bruke lydinnganger med høyere spenning for et klart lydsignal og mindre ekstern støy.

Kontroller på én side

Kontroller og terminaler på én side

Kontaktene og forsterkerkontrollene sitter på den samme siden for enkel montering og søking. Forsterkeren har et variabelt lavpassfilter for enkel tilkobling til fulltonekilder, inkludert høyttalernivåinngangene. Du kan også tilpasse subwooferfaseutgangen med en bryter for å forhindre redusert bassrespons på grunn av fasekansellering fra andre høyttalere i systemet.

Spesifikasjoner

Gjør lyttingen i bilen enda bedre med den kompakte, strømdrevne XS-AW8-subwooferen. Det slanke designet gjør at den kan monteres på små steder og fylle bilen din med klar, dynamisk bass med en total utgangseffekt på 160 W (75 W RMS). Den medfølgende kablede fjernkontrollen gir praktisk nivåkontroll fra førersetet.
  • 20 cm grunn subwoofer med høyt utslag

  • 7,8 cm dypt forseglet aluminiumskabinett med lav resonans

  • Innebygd forsterker med høy effekt (total utgangseffekt på 160 W / 75 W RMS) og lavpassfilter

  • Innganger for linjenivå og høyt nivå (høyttaler)

  • Medfølgende kablet fjernkontroll for nivåkontroll

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere