Programmer og programvare
Programvare, apper og tjenester som kan gjøre deg mer kreativ
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile

Mobilapp

Med denne allsidige appen kan du overføre stillbilder automatisk via Wi-Fi® mens du tar bilder med automatisk overføring til smarttelefon i bakgrunnen og dele dem raskt på sosiale medier. Du kan også sende 4K-videoer fra kameraet til mobilen, bruke kameraets Live-View-funksjon på mobilen og legge til posisjonsdata i bildefilene.

Videoredigeringstillegg
Videoredigeringstillegg

Mobilapp

Denne videoredigeringsappen gjør det enklere å ta opp video ved å generere skarpe og stødige bilder som om du brukte en slingrebøyle. Du kan også bruke optimal ny komposisjon av motiver i en video og trimme ulike sideforhold for å få optimalt samsvar med sideforholdene i videoer på sosiale medier.

Illustrasjon
Imaging Edge Webcam

Skrivebordsprogram

Et program som gjør det enkelt å koble til kameraene dine fra Sony, for eksempel nettkameraer av høy kvalitet, for direktesendt strømming eller nettkonferanser.

Remote/Viewer/Edit
Remote/Viewer/Edit

Skrivebord-app

Ta enda bedre bilder med skrivebord-appen for Imaging Edge. Bruk Remote for å kontrollere og overvåke fotograferingen på dataskjermen, Viewer for å forhåndsvise, vurdere og velge bilder fra store bildebibliotek, og Edit for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet. Få den beste bildekvaliteten i RAW-bilder fra Sony, og administrer effektivt.

IPTC
Forhåndsinnstilling for IPTC-metadata

Opprett og eksporter IPTC-metadata for α9, slik at du automatisk kan merke bildene du tar, med opphavsrett og andre beskrivelser.

Capture One for Sony
Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) er en kostnadsfri redigeringsprogramvare med RAW-utvikling, enkel kontroll og gode redigeringsverktøy. Du kan også kjøpe Capture One Pro (for Sony) for å få flere redigeringsverktøy og koblede fotograferingsmuligheter via en datamaskin.

PlayMemories
Annen nyttig programvare
Action Cam-logo
Action Cam Movie Creator

Opprett og del utrolige actionvideoer med denne kostnadsfrie programvaren. Med funksjoner som sakte film, GPS-overleggsdata og flerkameraredigering kan du bli stjernen i ditt eget mesterverk.

Logo for musikkvideoopptaker
MVR Studio

Ved hjelp av MVR Studio kan du importere og enkelt redigere lyd- og videofiler du har tatt opp med musikkvideoopptakeren HDR-MV1. Gjør lyden bedre med effekter og bølgeredigering, og del den deretter på YouTube.