Gir virkeligheten kraft

Bak hver TV-skjerm fra Sony finnes det et vell av unike signalbehandlings- og panelkontrollteknologier som samarbeider for å skape et bilde som tar pusten fra deg.

Se hva som gjør prosessorene våre spesielle

Picture Processor X1™ Ultimate

Picture Processor X1™ Ultimate

Funksjoner:

Object-based Super Resolution
Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping 4K HDR
Dual database processing
Dynamisk kontrastforbedrer
Presis fargetilpasning

4K HDR Processor X1™ Extreme

4K HDR Processor X1™ Extreme

Funksjoner:

Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping 4K HDR
Behandling med to databaser
Dynamisk kontrastforbedrer
Presis fargetilpasning

4K HDR Processor X1™

4K HDR Processor X1

Funksjoner:

Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping 4K HDR
Dynamisk kontrastforbedrer

Individuelle objekter – analysert og fremhevet

Object-based Super Resolution

TV-ene våre med Object-based Super Resolution-teknologi oppdager individuelle objekter i et bilde og bevarer detaljer på skjermen. Hundrevis av objekter blir identifisert, og oppløsningen deres forbedres individuelt for å gi et bilde med enestående nøyaktighet og detaljer.

Får farger og kontrast til å se mer ekte ut

Object-based HDR remaster

Med Object-based HDR remaster analyseres fargen til individuelle objekter på skjermen, og kontrasten justeres, til forskjell fra vanlige TV-er der kontrasten vanligvis justeres langs en svart/hvit kontrastkurve. Siden objektene oppgraderes individuelt, kan denne TV-en gjengi større dybde, flere teksturer og bilder som ser mer ekte ut.

Færre lysstriper for et jevnere bilde

Super Bit Mapping 4K HDR 

I en solnedgang finnes det tusenvis av toner, nyanser og graderinger. Super Bit Mapping™ 4K HDR gjengir alle sammen. Den skaper en jevn og naturlig 4K-bildekvalitet mens du ser på, uten «lysstripene» som kan oppstå på andre TV-er.

Uten Super Bit Mapping™ 4K HDR
8-BITERS KILDE
8-biters kilde sammenlignet med Super Bit Mapping™ 4K HDR
ETTER 14-BITERS BEHANDLING

Se flere detaljer med databaser for støyreduksjon og oppskalering

Dual database processing

Én av databasene brukes til å redusere støyen i bildet. Den andre brukes til å oppskalere oppløsningen og gi bedre klarhet. Disse to kraftige databasene for bildeforbedring samarbeider om å forbedre piksler i sanntid. Hver av databasene har titusenvis av referanser, som er samlet opp gjennom alle årene vi har skapt innhold for TV og kino.

1. Støyreduseringsdatabase

Databasen gjenkjenner komprimeringsstøy fordi den har før og etter-data som beskriver hvordan et bilde skal se ut, og den fjerner slik komprimeringsstøy fra bildet.

2. Oppskaleringsdatabase

Oppskaleringsdatabasen har også før og etter-data som brukes til å oppskalere signalet og skape et mer realistisk bilde.

En kraft som forbedrer hvert bilde

Det er kunnskapen vi har fått fra å filme og produsere storfilmer og TV-serier som gjør de velkjente 4K X-Reality PRO- og X-Reality PRO-brikkene våre så spesielle. Mønstrene i hver scene analyseres og forbedres av de unike databasene våre, som finner den mest nøyaktige fargetonen, metningen og lysstyrken slik at du får svært god 4K-oppløsning på TV-en.

4K X-Reality™ PRO-logo
X-Reality™ PRO-logo
  • Gir pikslene nytt liv
  • Realisme på en helt ny måte

Millioner av individuelt kontrollerte OLED-piksler

Denne skjermen har millioner av selvlysende OLED-piksler som kan kontrolleres individuelt. Dette gir deg svært naturtro bilder. Ettersom hver piksel lyser opp individuelt, kan du se mer nøyaktige detaljer, farger og skygger i hver scene med OLED-teknologi.

OLED-TV fra Sony med fjellandskap på skjermen

OLED-pålitelighet fra Sony

OLED-TV-ene våre er designet for å forhindre at bilder «fryser» fast på skjermen. 4K HDR Processor X1 Extreme og Picture Processor X1 Ultimate oppdager statiske bilder på skjermen og endrer pikslene for å forhindre dette.

Et bredere, mer naturlig fargespektrum 

Pixel Contrast Booster™

Den originale panelkontrolleren vår for OLED maksimerer den dynamiske rekkevidden ved å øke fargegjengivelsesområdet ved høy lysstyrke. Bilder forbedres med ekstra detaljer og tekstur.

Uovertruffen kontrast – mørkere svart, lysere hvitt

Backlight Master Drive™ kan vise en enestående dynamisk rekkevidde med utrolig mørk svartfarge og lysende hvitt – og det hele drives av 4K HDR Processor X1™ Extreme. Dette bakbelysningssystemet har en svært tettpakket LED-struktur, en unik lokal dimmealgoritme og optisk design.

Bakbelysningskontroll
BAKBELYSNINGSKONTROLL
Sammenligning av bakbelysningskontroll med Backlight Master Drive™
BACKLIGHT MASTER DRIVE™ 

Fullstendig kontroll, helt finjustert

DISCRETE LED CONTROL

For å få det beste ut av Backlight Master Drive™ kontrolleres den tettpakkede LED-strukturen av en ny og innovativ algoritme. Hver LED kontrolleres hver for seg, noe som gir et imponerende nøyaktig bilde.

Lys der det trengs

Kalibrert design av LED lysstråler

Backlight Master Drive™ har en unik utforming som samler LED-lamper til ett område, noe som reduserer spredning av lyset og gjenskinneffekten som finnes på andre fullstendige LED-TV-er. Den sørger for at hver LED-lampe sender ut en rett lysstråle for et klart bilde som viser levende lyse områder og mørke svartfarger.

Vanlig design

Vanlig design

Kalibrert design av LED lysstråler

Kalibrert design av LED lysstråler

Flotte farger fra alle sider

X-Wide Angle

Å se på TV fra siden er nå like tilfredsstillende som fra midten. X-Wide Angle er det opprinnelige optiske designet til Sony for å kontrollere bakbelysningen og sikrer at fargene er naturtro uansett hvor du ser dem fra.

Fanger inn hele spekteret av mørkt og lyst

X-tended Dynamic Range PRO™ balanserer lysstyrken fra skjermen ved å dempe noen områder og gjøre andre områder lysere. Dermed gir den et lysstyrkespekter som er flere ganger så stort som på vanlige TV-er med LED-bakbelysning , og forbedrer kilder til nær HDR-kvalitet med mer lysstyrke.

Gjør fartsfylte actionscener lyse og klare

På noen skjermer kan idretter og fartsfylte actionscener bli uskarpe. Den nye X-Motion Clarity-teknologien vår holder alt jevnt, lyst og klart. Hvert «blink» kontrolleres individuelt, og varigheten på dem optimaliseres, mens lysstyrken forbedres når det trengs, slik at du ikke går glipp av noe.

1. X-Motion Clarity™

2. Vanlig TV

En ny visningsopplevelse

HDR-teknologi

High Dynamic Range (HDR) forbedrer den dynamiske rekkevidden til et bilde og øker kontrasten mellom de lyseste hvitfargene og de mørkeste svartfargene. Hvert piksel blir mer nøyaktig, uansett oppløsning, noe som gir liv til scenene mer flere detaljer. Filmer og TV-serier i HDR kommer nærmere originalopptaket og regissørens visjon med bedre lysstyrke, kontrast og farger, for en svært naturtro visningsopplevelse.

Et større fargespekter

En TRILUMINOS™-skjerm gjengir rødt, grønt og blått svært godt – farger som det vanligvis kan være vanskelig for TV-er å gjengi. Denne skjermen gjengir de fineste fargevariasjonene, slik at du får de beste bildene.