Bilder av CDX-G1300U | CD-mottaker
Bilder av CDX-G1300U | CD-mottaker
Bilder av CDX-G1300U | CD-mottaker
Bilder av CDX-G1300U | CD-mottaker

Funksjoner

EXTRA BASS™ gir basstonene mer kraft

Trykk på EXTRA BASS™-knappen for å få ordentlig bass fra musikken din. Den forsterker bassen og gjør den dyp og slagkraftig. Bare trykk på knappen for å aktivere modusen og få dynamisk lyd.  

Tilpass lyden med en 10-bånds equalizer

Du kan tilpasse lydavspillingen slik du ønsker, med en 10-bånds equalizer. Flytt på bryterne for å skape lydbildet du foretrekker, eller velg en av de ti forhåndsinnstillingene. Den nye karaokemodusen demper volumet på sangen, slik at du kan synge med til favorittsangene mens du kjører.

Digitale filtre optimerer lyden til høyttalerne dine

Høyttalere fungerer best når den riktigste frekvensen spilles på dem. Høypassfilteret sender høye toner og mellomtoner til fulltonehøyttalerne, mens lavpassfilteret sørger for at det bare er de lave tonene som sendes til subwooferen. 

Koble til håndholdte enheter via USB

Koble en MP3-spiller til USB-porten foran for å få tilgang til hele musikkbiblioteket. 

Med den innebygde CD-spilleren har du flere avspillingsmuligheter

Sett inn en CD for å spille av musikk.

LCD-skjerm med vertikal justering for enkel lesing

Den vertikale justeringsskjermen har en bredere visningsvinkel og opptil fem ganger høyere kontrast enn vanlige skjermer, så den er alltid enkel å lese.

Brukes med høyttalere fra Sony for enda bedre lyd

Vil du ha et større system? Den beste matchen får du med fulltonehøyttalerne i FB-serien fra Sony. De komplimenterer EXTRA BASS™-kretsen i mottakeren for fyldig og kraftig lyd.

Lytt til FLAC-filer av høy kvalitet

FLAC er et filformat som, i motsetning til MP3, komprimerer lydsignalet uten at det går ut over lydkvaliteten. Koble til USB-porten foran for å spille av godlyd fra FLAC-filer.

Konfigurerbar rattfjernkontrollinngang 

Kunne du tenke deg å bruke kontrollere på rattet i stedet for å trykke på knappene på mottakeren? Installasjonen går enkelt på kompatible kjøretøyer takket være den konfigurerbare rattfjernkontrollinngangen.

4 x 55 W forsterkning for klar og kraftig lyd

Den innebygde forsterkeren leverer 55 W x 4 (maks. ved 4 ohm) / 20 W x 4 (RMS ved 4 ohm), slik at du kan skru opp volumet så mye du ønsker.    

Lydsynkronisert belysning gjør kjøreturen mer spennende

Du kan se musikken bevege seg med lys som endres og pulserer i takt med musikken.

Spesifikasjoner

Få kraftig lyd mens du er på vei. EXTRA BASS™ forbedrer bassen i musikken, mens 4 x 55 W forsterkning gir deg så høy lyd du vil.
  • 4 x 55 W

  • Slå på EXTRA BASS™ for å få mer dynamisk bass

  • Justerbar 10-bånds equalizer med karaokemodus

  • USB-porten foran gjør at du får tilgang til musikkbiblioteket på smarttelefonen eller MP3-spilleren

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere