Veil. pris

kr 1 450,00

(inkl. MVA)
Bilder av CD-mottaker med USB
Bilder av CD-mottaker med USB
Bilder av CD-mottaker med USB
Bilder av CD-mottaker med USB
Bilder av CD-mottaker med USB
Bilder av CD-mottaker med USB
Bilder av CD-mottaker med USB
Bilder av CD-mottaker med USB

Funksjoner

EXTRA BASS™ gir basstonene mer kraft

Trykk på EXTRA BASS™-knappen for å få ordentlig bass fra musikken din. Den forsterker bassen og gjør den dyp og slagkraftig. Bare trykk på knappen for å aktivere modusen og få dynamisk lyd.

Tilpass lyden med en 10-bånds equalizer

Du kan tilpasse lydavspillingen slik du ønsker, med en 10-bånds equalizer. Flytt på bryterne for å skape lydbildet du foretrekker, eller velg fra en av de ti forhåndsinnstillingene. Den nye karaokemodusen demper volumet på sangen, slik at du kan synge med til favorittsangene mens du kjører.

Digitale filtre optimerer lyden til høyttalerne dine

Høyttalere fungerer best når den riktigste frekvensen spilles på dem. Høypassfilteret sender høye toner og mellomtoner til fulltonehøyttalerne, mens lavpassfilteret sørger for at det bare er de lave tonene som sendes til subwooferen. 

Koble til håndholdte enheter via USB

Koble en MP3-spiller til USB-porten foran for å få tilgang til hele musikkbiblioteket.

Med den innebygde CD-spilleren har du flere avspillingsmuligheter

Sett inn en CD for å spille av musikk.

LCD-skjerm med vertikal justering for enkel lesing

Den vertikale justeringsskjermen har en bredere visningsvinkel og opptil fem ganger høyere kontrast enn vanlige skjermer, så den er alltid enkel å lese.

AOA 2.0 gjør det mulig å spille av musikk fra smarttelefonapper

USB-terminalen er kompatibel med Android Open Accessory 2.0. Dermed kan den spille av alt av musikk som er kompatibel med Android-smarttelefonen og -appene dine. Bare koble den til USB-porten foran, og bruk skjermen på telefonen til å bla gjennom spillelistene dine. 

Brukes med høyttalere fra Sony for enda bedre lyd

Vil du ha et større system? Den beste matchen får du med fulltonehøyttalerne i FB-serien fra Sony. De komplimenterer EXTRA BASS™-kretsen i mottakeren for fyldig og kraftig lyd.

Lytt til FLAC-filer av høy kvalitet

FLAC er et filformat som, i motsetning til MP3, komprimerer lydsignalet uten at det går ut over lydkvaliteten. Koble til USB-porten foran for å spille av godlyd fra FLAC-filer.

Konfigurerbar rattfjernkontrollinngang 

Kunne du tenke deg å bruke kontrollere på rattet i stedet for å trykke på knappene på mottakeren? Installasjonen går enkelt på kompatible kjøretøyer takket være den konfigurerbare rattfjernkontrollinngangen.

4 x 55 W forsterkning for klar og kraftig lyd

Den innebygde forsterkeren leverer 55 W x 4 (maks. ved 4 ohm) / 20 W x 4 (RMS ved 4 ohm), slik at du kan skru opp volumet så mye du ønsker.

Lydsynkronisert belysning gjør kjøreturen mer spennende

Du kan se musikken bevege seg med lys som endres og pulserer i takt med musikken.

Med USB-inngangen kan du spille av musikk fra en iPhone eller iPod

Med den praktiske USB-inngangen kan du enkelt spille av musikk fra iOS-enheten din. Bare koble til med en USB-kabel (følger ikke med) for å kontrollere grunnleggende avspillingsfunksjoner og se sporinformasjon på skjermen.

Totrinns lysfarge matcher interiøret i bilen

Du kan velge mellom 35 000 ulike farger for å matche lysene på panelet og skjermen til interiøret i kupéen.

Spesifikasjoner

Hver eneste reise blir spennende med EXTRA BASS™-lyd som forsterker takten i favorittmusikken. Samtidig lyser tosoners dynamisk fargebelysning opp med farger som matcher interiøret i bilen. Du kan til og med strømme musikk fra telefonen og tilpasse lyden ved hjelp av en 10-bånds equalizer.
  • 4 x 55 W

  • Slå på EXTRA BASS™ for å få mer dynamisk bass

  • Spill av musikk fra alle slags apper på Android-telefoner og iPhone

  • Justerbar 10-bånds equalizer med karaokemodus

  • Tosoners dynamisk fargebelysning matcher interiøret i bilen

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet