Veil. pris

kr 930,00

(inkl. MVA)
Bilder av DSX-A212UI | Digital mediemottaker
Bilder av DSX-A212UI | Digital mediemottaker

Funksjoner

EXTRA BASS™ gir basstonene mer kraft

Trykk på EXTRA BASS-knappen for å få ordentlig bass fra musikken din. Den forsterker bassen og gjør den dyp og slagkraftig. Bare trykk på knappen for å aktivere modusen og få dynamisk lyd.

Tilpass lyden med en 10-bånds equalizer 

Du kan tilpasse lydavspillingen slik du ønsker, med en 10-bånds grafisk equalizer. Flytt på bryterne for å skape lydbildet du foretrekker, eller velg fra en av de ti forhåndsinnstillingene. Den nye karaokemodusen demper volumet på sangen, slik at du kan synge med til favorittsangene mens du kjører.

Koble til håndholdte enheter via USB 

Koble en MP3-spiller til USB-porten foran for å få tilgang til hele musikkbiblioteket.

LCD-skjerm med vertikal justering for enkel lesing

Den vertikale justeringsskjermen har en bredere visningsvinkel og opptil fem ganger høyere kontrast enn vanlige skjermer, så den er alltid enkel å lese.

Brukes med høyttalere fra Sony for enda bedre lyd

Vil du ha et større system? Den beste matchen får du med fulltonehøyttalerne i FB-serien fra Sony. De komplimenterer EXTRA BASS-kretsen for fyldig og kraftig lyd.

Lytt til FLAC-filer av høy kvalitet

FLAC er et filformat som, i motsetning til MP3, komprimerer lydsignalet uten at det går ut over lydkvaliteten. Koble til USB-porten foran for å spille av godlyd fra FLAC-filer.

Lydsynkronisert belysning gjør kjøreturen mer spennende

Du kan se musikken bevege seg med lys som endres og pulserer i takt med musikken.

Konfigurerbar rattfjernkontrollinngang 

Kunne du tenke deg å bruke kontrollere på rattet i stedet for å trykke på knappene på mottakeren? Installasjonen går enkelt på kompatible kjøretøyer takket være den konfigurerbare rattfjernkontrollinngangen.

4 x 55 W forsterkning for klar og kraftig lyd

Den innebygde forsterkeren leverer 55 W x 4 (maks. ved 4 ohm) / 20 W x 4 (RMS ved 4 ohm), slik at du kan skru opp volumet så mye du ønsker.

Med USB-inngangen kan du spille av musikk fra en iPhone eller iPod

Med den praktiske USB-inngangen kan du enkelt spille av musikk fra iOS-enheten din. Bare koble til med en USB-kabel (følger ikke med) for å kontrollere grunnleggende avspillingsfunksjoner og se sporinformasjon på skjermen.

Spesifikasjoner

Få kraftig lyd mens du er på vei. EXTRA BASS forbedrer bassen i musikken, mens 4 x 55 W forsterkning gir deg så høy lyd som du vil.
  • 4 x 55 W

  • Slå på EXTRA BASS for å få mer dynamisk bass

  • Justerbar 10-bånds equalizer med karaokemodus

  • USB-porten foran gjør at du får tilgang til musikkbiblioteket på en iPhone, Android-telefon eller MP3-spiller

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere