Veil. pris

kr 2 000,00

(inkl. MVA)
43

3.9 basert på 43 kundeomtaler

17
16
3
1
6
Lydkvalitet

God

Design

God

Brukervennlig

God

Merk: Produktanmeldelser kan inneholde produktvariasjoner. Det kan hende at enkelte produktvariasjoner, tjenester og/eller funksjoner som er nevnt i produktanmeldelser, ikke er tilgjengelige i alle land.

44 brukeromtaler

0

ein Spitzengerät!

DSX-A510BD 25.05.2022 av Josef Matula (Tyskland)

Das beste Autoradio, dass ich je besaß! Kann ich absolut weiter empfehlen.

Lydkvalitet

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Super Sound und funktionen

DSX-A510BD 03.02.2022 av MS66 (Tyskland)

Letztes Jahr erworben bis jetzt keine Probleme mit dem Stück.

Lydkvalitet

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

buone funzionalità

DSX-A510BD 03.02.2022 av pietro50 (Italia)

Ho comprato questo prodotto più di un mese fa e per adesso ne sono soddisfatto.

Lydkvalitet

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Facile

DSX-A510BD 26.01.2022 av Matteo 31 (Italia)

Facile l'installazione, facile l'accoppiamento con smartphone e facili i settaggi. Suono pulito senza distorsioni

Lydkvalitet

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

1

0

produit défectueux

DSX-A510BD 20.01.2022 av babil (Frankrike)

J'ai acheté ce produit et la réception est très mauvaise, bien plus mauvaise que mon précédent autoradio, j'ai vérifié connections antenne , à mon avis une panne appareil, à remplacer... si non s'il marchait, il me plaisait , le son bluetooth est très bon

Lydkvalitet

Dårlig

Design

God

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Sony Support Team
24.01.2022

Bonjour Babil,
Merci pour votre commentaire !
Nous sommes navrés de vous lire.
Nous vous invitons d'abord à vous assurer que l'appareil est à jour :
https://bit.ly/344xUhD.
Si le souci subsiste, veuillez réinitialiser l'appareil comme décrit page 7 :
https://bit.ly/3tSTIYA.
Si toujours pareil, le mieux est de nous contacter :
https://bit.ly/3q1uTau.
(Copiez-collez ces adresses dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Tres bien fait son job

DSX-A510BD 20.12.2021 av Fab 84 (Frankrike)

Bon produit il fait son job la connec bt tel tres bien pour les reglage de son c est moyen apres il est simple d utilisation moi c etait un de mes critere avec la pos de mettre un sub

Lydkvalitet

God

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Sony Support Team
22.12.2021

Bonjour,
Merci pour votre commentaire !
Conents de lire votre retour positif.
Nous vous invitons ainsi à voir le mode d'emploi qui va vous aider au niveau de tous les réglages :
https://bit.ly/3FmaUbH.
(Copiez-collez cette adresse dans votre navigateur)
Inas@Sony FR

0

Ottimo prodotto facilità d’uso buono

DSX-A510BD 12.12.2021 av Paolo 22111 (Italia)

Ottimo prodotto facilità di uso eccelsa con la radio DAB+ o anche dei canali preferiti

Lydkvalitet

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Terrible

DSX-A510BD 23.09.2021 av Dani77wec (Storbritannia) Verifisert kjøper Verifisert

I bought it a month ago to replace the original Peugeot car stereo due to the DAB new frequencies. Every time I remove the panel or switch the stereo off, all the memorised stations are gone, same for the Bluetooth recognition of my iPhone. I have to SET ALL OVER AGAIN every time I use the stereo. It’s a terrible waste of time. 120€ wasted.

Lydkvalitet

Grei nok

Funksjoner

Dårlig

Design

Grei nok

Brukervennlig

Dårlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

2

Svar fra Sony support team
27.09.2021

Hi,

Thank you for your review.
We're sorry to learn that you're experiencing an issue with the unit losing station and Bluetooth pairing information once it's disconnected.
We recommend making sure that the unit is properly installed, check page [6] and below: https://bit.ly/3ocWnt9.
As, it seems that if the power supply lead, or battery has been disconnected or not properly connected, it can lead to erase the contents of the memory, page [27]: https://bit.ly/3ocWnt9.

If you need any assistance in the future, you can contact us using this link: https://bit.ly/2NwYLXL

Sawy @ Sony Support UK

0

Efficace

DSX-A510BD 26.08.2021 av Mikakps34 (Frankrike) Verifisert kjøper Verifisert

Acheter il y a 3 semaines. Je voulais le double bluetooth

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Ottimo stereo e audio eccellente

DSX-A510BD 25.05.2021 av Skiovell (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Tutto perfetto, tranne l'antenna del DUB+ che non funziona, ma non è un problema per non acquistare lo stereo

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

1

0

Excellent bit of kit

DSX-A510BD 15.05.2021 av Tony F6 (Storbritannia) Verifisert kjøper Verifisert

Nicely made, Easy to set up. Looks and sounds good, especially considering the speakers it is playing through are quite old...

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Prettige radio met veel mogelijkheden

DSX-A510BD 13.05.2021 av jrav (Nederland) Verifisert kjøper Verifisert

Prettige radio en goede app. Kan allerlei apps via de audio installatie afspelen. Bluetooth functie werkt goed inclusief hands free bellen

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Fonctionne très bien

DSX-A510BD 25.04.2021 av Malvina (Frankrike) Verifisert kjøper Verifisert

J'ai acheté cet article, il y a bientôt 15 jours,fonctionne bien,se connecte bien en Bluetooth.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Buone funzionalità

DSX-A510BD 24.02.2021 av Ciqu (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

È una buona autoradio con tutto il necessario, l'unica pecca che ho riscontrato è la ricezione dab+ è debole e non è colpa del segnale perché nella mia zona è al 100%

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Customer Support
26.02.2021

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ci fa piacere sentire che ti goda la tua autoradio Sony. In genere, per migliorare la performance dell'autoradio, assicurati che essa sia aggiornata all'ultima versione software (M 12 / S 35): http://bit.ly/2Z3x5AN (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser).
Servizio di supporto Sony Italia

0

Ottime funzioni ma.....

DSX-A510BD 21.02.2021 av Antoniopuggy (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Sono abbastanza soddisfatto del prodotto come anticipato le funzionalità sono ottime ma come altri utenti anke io ho riscontrato che il dispositivo, quando in funzione, scalda troppo per essere così piccolo.. per il resto buon rapporto qualità/prezzo.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Good all round none CD STEREO

DSX-A510BD 20.01.2021 av Mark f50 (Storbritannia) Verifisert kjøper Verifisert

Really happy with this stereo, perfect sound from all formats on it, from the dab to the USB media. Easy to use, and get around the menu system.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

non riceve FM e vivavoce di scarsissima qualità

DSX-A510BD 06.12.2020 av Mauroparma (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

- ho portato in assistenza l'autoradio indicando i due difetti in titolo, hanno cambiato la min ma i problemi non sono stati risolti

Lydkvalitet

Dårlig

Funksjoner

Dårlig

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Sono soddisfatto per tutte le funzionalità

DSX-A510BD 19.11.2020 av Orsodan (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Funziona tutto e bene , ma mi lascia alcune perplessità, scalda molto a volume normale lo senti molto caldo , manca completamente le istruzioni per il montaggio dell'antenna dab .

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Customer Support
25.11.2020

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Ci dispiace sentirlo. Ti chiediamo di dare un'occhiata qui: https://bit.ly/33gmfJn (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser). Comunque, ci servono maggiori dettagli relativi al surriscaldamento dell'autoradio affinché possiamo effettuare maggiori verifiche. Ti invitiamo, quindi, a contattarci e saremo lieti di fornirti supporto: http://bit.do/fFqc5.
Servizio di supporto Sony Italia

0

Interfaccia comprensibile, bello esteticamente

DSX-A510BD 12.08.2020 av 60Stefano60 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Sono molto soddisfatto della funzionalità della digital radio, della qualità del suono, della chiarezza dell'interfaccia e personalizzazioni delle funzioni.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

DAB Radio guter Empfang.

DSX-A510BD 06.07.2020 av phiri (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

Leider werden bei USB Wiedergabe nur 250 Titel wiedergegeben. Habe ca 470 Lieder gespeichert. Ab Wiedergabe bei Nr. 250, grht es wieder beim ersten Titel weiter. Bei anderen Herstellern funktioniert das besser. Deshalb musste ich dss Radio leider wieder zurück geben.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Support Team
08.07.2020

Hi phiri,

Höchstzahl an erkennbaren Ordnern und Dateien:
Ordner (Alben): 256Dateien
(Titel) pro Ordner: 256
Die technischen Daten von dem USB-Player und Mehr Informationen findest du unter dem folgenden Link auf Seite 30. DE: http://bit.do/fGtue.

Sony Support Team

0

Prodotto di scarsa qualità

DSX-A510BD 02.07.2020 av Michele1978 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Deluso dell'acquisto effettuato, problemi con microfono bluetooth

Lydkvalitet

Dårlig

Funksjoner

Dårlig

Design

Grei nok

Brukervennlig

Dårlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

Svar fra Customer Support
06.07.2020

Ciao, ti ringraziamo per il feedback.

Abbiamo già letto il tuo feedback. Assicurati che l'apparecchio sia aggiornato all'ultima versione software (M 12 / S 35): https://bit.ly/2Z3x5AN (copia e incolla il link in una nuova finestra del tuo browser). Prova anche ad azzerare l'autoradio come indicato a pagina 129 qui: https://bit.ly/2VAilYi. In caso di problemi o anomalie, si raccomanda di contattarci e saremo lieti di fornirti supporto: http://bit.do/fFqc5.
Servizio di supporto alla clientela Sony

0

Ha soddisfatto le mie esigenze

DSX-A510BD 25.06.2020 av Giorsol (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

ho acquistato questa autoradio per la funzione Bluetooth e poter collegare il cellulare iPhone. Installazione semplice e funziona benissimo!

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Very good features

DSX-A510BD 25.06.2020 av Rachelj (Storbritannia)

Bought this three weeks ago, working great at the moment, easy to install with the supplied wiring loom.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

fordeler og ulemper

DSX-A510BD 29.02.2020 av Olaf K (Norge)

- Forhåndsvalg knappene er ubehagelige, små,skarpe og harde. - USB porten er ikke til å spille musikk fra flash eller USB minne. USB porten er kun til å koble til f.eks telefon, og oppgradere programvare i spiller. Helt ufattelig at SONY laget denne uten å kunne spille musikk fra USB minne. Ufattelig dårlig!!! fordel er at man kan velge å vise DAB signalstyrke og man kan velge å se hvor mange volt batteri spenningen er på. Denne spilleren blir returnert, og nå vet jeg hvorfor andre har returnert den.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Anständiger preis für ein normales DAB-Radio

DSX-A510BD 22.02.2020 av R P K (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

Ich würde immer wieder ein Produkt von SONY kaufen !

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Grei nok

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

EXCELLENT AUTORADIO DAB+

DSX-A510BD 29.01.2020 av GILL41 (Frankrike)

JE SUIS HEUREUX DE MON ACHAT LE MODE EMPLOI EN FRANCAIS EST PARFAIT A LIRE AVANT DE MONTER L APPAREIL SOI MEME

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Gjennomsnittlig

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Perfetto

DSX-A510BD 09.12.2019 av Tino978 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

Ascolto da una 15 di giorni e sono soddisfatto,trovo non facile il collegamento dell'apparecchio con i comandi al volante

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

Toller Klang zum erschwinglichen Preis

DSX-A510BD 03.12.2019 av Grabbi2019 (Tyskland)

Toller Klang zum erschwinglichen Preis einfach Klasse

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Grei til sin pris

DSX-A510BD 26.11.2019  (Norge)

Fungerer som forventet, god lyd og bra funksjon med bass boost.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Extreme Bass forsterker

DSX-A510BD 16.11.2019 av Boysindaback (Norge)

Beste stereo og anlegg for bass kasse du kan få med herlig still

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Excellent.

DSX-A510BD 06.09.2019 av GH01 (Storbritannia) Verifisert kjøper Verifisert

I just bought this unit and I am very pleased with it. It is so easy to use and has fantastic features. It so easy to use.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

1

0

Great sound

DSX-A510BD 04.09.2019 av Dazzr (Storbritannia) Verifisert kjøper Verifisert

The fitting was fairly straight forward. Adding DAB aerial made it a bit more tricky, but sound is great and connectivity to the phone is good. It automatically picks up from where it left off with from the phone, which is exactly what I wanted.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0

0

ottimo suono in ricezione DAB

DSX-A510BD 02.09.2019 av michele29 (Italia) Verifisert kjøper Verifisert

il prodotto non è male,peccato che quando ti chiamano non esce il nome ma solo il numero nonostante sia in rubrica,ma se effettui una chiamata trammite l'autoradio entra in rubrica,anomalo e penalizzante per il marchioche è

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

God

Brukervennlig

Grei nok

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

1

0

0

Det er en stor svakhet at det ikke følger med antenne

DSX-A510BD 08.08.2019 av Hva4 (Norge)

Hvorfor ikke? Dab er ikke SÅ vanlig at alle har det i bilen fra før. Dessuten har ikke Elkjøp de antennene som ellers følger med mange andre bilradioer. Må ut å kjøpe en antenne ett annet sted,til flere hundre kroner i tillegg til prisen.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Gutes Radio mit DAB+

DSX-A510BD 15.07.2019 av Maierhw (Tyskland) Verifisert kjøper Verifisert

Viele Funktionen, bei Sonnenlicht ist das Display schlecht lesbar

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

Oversetting er for øyeblikket ikke tilgjengelig, prøv på nytt

0

0