BILSTEREOER

CD-mottaker med trådløs BLUETOOTH®-teknologi

MEX-XB100BT

Bilde av CD-mottaker med trådløs BLUETOOTH®-teknologi

Veil. Pris

kr 2 400,00

(VAT)
Bilder av CD-mottaker med trådløs BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av CD-mottaker med trådløs BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av CD-mottaker med trådløs BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av CD-mottaker med trådløs BLUETOOTH®-teknologi

4 x 100 W effekt på veien

MEX-XB100BT-mottakeren til bilen har nok effekt til å matche en ekstern forsterker, og den sørger for at du kjenner hvert minste taktslag og basslinje mens du cruiser av gårde. Livlige og fargerike LED-lamper synkroniseres i takt med musikken, mens talestyring hjelper deg med å holde fokus på veien mens du betjener mottakeren.

Media Object

Se video

Digital forsterker på 4 x 100 W

Firekanals digital forsterker

Den digitale forsterkeren på 4 x 100 W gir deg effekt som er på høyde med den du får fra eksterne forsterkere.

SongPal

SongPal

Ta kontroll over hele musikkbiblioteket. Med SongPal kan du finne det rette sporet, utforske apper og stille volumer – med stemmen.

NFC

Koble til

Spill av favorittlåtene dine fra utvalgte smarttelefoner via MEX-XB100BT. Bare bruk One touch-lytting via NFC til å strømme musikk øyeblikkelig via Bluetooth®.

Kraftig lyd med skikkelig trøkk

Takket være en svært effektiv forsterker i D-klassen i mottakeren kan MEX-XB100BT gi enestående utgangseffekt – 4 x 100 W – fra et kompakt hus. Forsterkeren minimerer også elektronmagnetiske forstyrrelser som kan føre til en hvesende lyd på høyere volum, slik at du kan glede deg over forbedret lyd på alle volum.

Utgangseffekt på 4 x 100 W
Optimalisert kretsoppsett

Optimalisert for å være best

MEX-XB100BT har blitt optimalisert for svært effektiv elektrisk effektoverføring med lite støy – fra komponentene til oppsettet av kretsene.

Strømtilførselsblokken er plassert for minimalt effekttap

Presis plassering av strømenheten

Ved å plassere strømenheten i nærheten av inngangsterminalen og den digitale forsterkeren minimeres effekttapet. Samtidig sørger elektrolytiske kondensatorer for presis og responsiv bass.

Større kjøleplate for forbedret ventilasjon

Forbedret ventilasjonseffekt

En stor kjøleplate – som er rundt 30 % tyngre enn kjøleplater i vanlige modeller – med en optimal lamelldesign sørger for mer effektiv ventilering.

Mega Bass

Kjenn den dundrende bassen

Aktiver Mega Bass med direkte betjening med ett klikk

Aktiver Mega Bass ved å trykke på en knapp hvis du vil gi bassen et løft og se lys som pulserer i takt med musikken. Til forskjell fra vanlige bassforsterkere minimerer Mega Bass forvrengninger på alle volumer ved automatisk å justere frekvensen og forsterkingen til optimal posisjon.

Raskere måter å koble til på

Gled deg over flere måter å opprette en kjapp tilkobling på med autoparing via Bluetooth® og One touch-lytting via NFC.

NFC

NFC One touch

Koble utvalgte NFC-aktiverte enheter til mottakeren med én enkelt berøring, takket være innebygd NFC-teknologi.

Automatisk paring via Bluetooth®

Automatisk paring via Bluetooth®

Par en iPod eller iPhone automatisk med Bluetooth®. Bare koble enheten til USB-terminalen, slå på Bluetooth®, og sett i gang.

SongPal

Foren musikken

Med SongPal kan du talestyre hele musikkbiblioteket og de grunnleggende funksjonene på mottakeren – fra å finne det rette sporet med List Browse til å utforske videoapper og navigeringstjenester. Den nye funksjonen Auto Read Out holder deg oppdatert uten at du trenger å ta en pause.

En assistent til bilen

Med Siri Eyes Free kan iPhone-brukere kontrollere samtaler, tekstmeldinger, musikk og varsler fra sosiale medier – uten å måtte se vekk fra veien. Gi Siri beskjed om å ringe, komponere en tekstmelding eller velge og spille av musikk, slik at du trygt kan gjøre flere ting på én gang.

Siri Eyes Free

Overlegen lyd

Tredimensjonal lyd som fyller bilen

Uansett hva du lytter til, gir en avansert lydmotor deg klar og kraftig lyd. Med den digitale signalbehandlingen kan du stille inn lyden akkurat slik du vil ha den, og få en perfekt lydopplevelse i bilen, uansett musikkilde.

Musikk som beveger seg

Du kan velge akkurat hvor du vil at musikken skal høres best. Lytteposisjon justerer automatisk signalet til høyre eller venstre forsete, begge forsetene eller hele bilen. Dette gir optimal musikk, uansett hvor du eller passasjerene sitter.

Digital equalizer

10-bånds digital equalizer

Gir perfekt lyd for en rekke musikkstiler med ti dedikerte forhåndsinnstillinger.

Lav- og høypassfiltre

Lav- og høypassfiltre

Ved å separere lydspekteret sørger disse filtrene for å gi kraftig bass, klare mellomtoner og fine høye toner. Satt sammen blir det nøyaktig lyd.

Få et lystigere dashbord

Se opptil 35 000 forskjellige fargekombinasjoner som pulserer i takt med musikken, med den nye Dynamic Colour Illuminator for to soner. Du kan også tilpasse din egen LED-skjerm med to linjer for å skape den rette stemningen til kjøreturen.

USB-avspilling

Mer musikk på farten

Koble til en MP3-spiller eller en annen USB-enhet og nyt alle favorittlåtene dine på farten.

Kjør på med bass

XB-serien fulltonehøyttalere med ekstra bass fra Sony passer perfekt sammen med MEX-mottakerne våre. De treveis koaksiale høyttalerne gir varm og presis bass via en MRC-basshøyttaler med flere lag, som holder forvrengninger vekke på alle volumer, takket være høy effekthåndtering.

Basshøyttalerne som passer best
Spesifikasjoner og funksjoner
Med utgangseffekt på hele 4 x 100 W – det er det samme som på en ekstern forsterker – til å drive musikken kjenner du hvert eneste taktslag fra musikken og bassen mens du suser av sted. Livlige farger som synkroniseres i takt med musikken, gjør hvert spor mer fargerikt, og med de nye talestyringsfunksjonene kan du holde fokus bak rattet.
  • Nyt fyldig lyd som fyller bilen, med utgangseffekt på 4 x 100 W

  • Ta kontroll med stemmen din via SongPal og Siri Eyes Free

  • Artboard 1

    Strøm musikk og ta håndfrie telefonsamtaler med Bluetooth®

  • Opplev forbedret lyd med avansert lydmotor

  • Koble en MP3-enhet til USB-porten

Utgangseffekt (4 ohm, 1 kHz, 16 V)
100 W
Pre-out
x 3
Sub-out
Ja
AUX-inngang
JA (fremre)
USB
JA (fremre)

Hva finnes i esken?

ISO-kontakt, Trimring (svart)

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere