Veil. pris

kr 4 500,00

(inkl. MVA)
Bilder av Plugg-inn-navigeringsmodul til bilen
Bilder av Plugg-inn-navigeringsmodul til bilen
Bilder av Plugg-inn-navigeringsmodul til bilen
Bilder av Plugg-inn-navigeringsmodul til bilen
Bilder av Plugg-inn-navigeringsmodul til bilen

Funksjoner

Enkel konfigurasjon

Gjør AV-mottakere fra Sony om til en navigeringsenhet fra TomTom med berøringsskjerm. Bruk plugg-inn-modulsettet for å få oppdatert frakoblet navigering og smartere reiser. Betjeningen er intuitiv via en berøringsskjerm som er enkel å bruke.

Alt du trenger, er inkludert

Alt du trenger for å koble til, er inkludert i esken du kjøper. Dette omfatter navigeringsenheten, SD-kort (kartdata), strømkabel, borrelås, GPS-antenne, kontrollkabel og monteringsark for antenne. 

Interaktiv design

TomToms NavApp er en helt ny måte å samhandle på. Du trenger ikke gå via kompliserte menyer, bare angi bestemmelsespunktet ved å trykke på kartet, så er du klar til å kjøre. Du kan også trykke på en rute for å fjerne den, eller velge et sted du vil legge til i favoritter.

Forsterket GPS-signal

Sett opp GPS-antennen på dashbordet med et optimalisert monteringsark for å få bedre GPS-signal. 

Seks rutetyper

Standard rutetype er raskeste rute, men du kan velge mellom seks alternativer, inkludert mest drivstoffeffektiv, unngå motorveier og korteste rute. Den valgte typen brukes deretter hver gang du planlegger en rute. 

Finn bestemmelsesstedet helt enkelt

Trykk lenge på kartet for å finne bestemmelsesstedet raskt. Eller du kan bruke Free Text Search. Her begynner systemet å søke så snart du har angitt tre tegn. Mens du skriver, dukker det opp adresser og interessante steder som matcher det du har angitt.

Fartspanel

Få informasjon om farten du holder, samt fartsgrensen for området du kjører i. I et sidepanel ser du informasjon om den gjeldende ruten, inkludert estimert ankomsttid.

Se en liste over trinnvise veibeskrivelser

Velg Show instructions (Vis instruksjoner) i menyen Current Route (Gjeldende rute), så får du se en trinnvis veibeskrivelse. Avstanden som vises i listen, er avstanden mellom hver beskrivelse.

My Places

Tilpass kartet med My Places. Se de mest brukte stedene dine på kartet, slik at du enkelt kan navigere dit gang etter gang. Du kan også se nylig brukte steder via My Places-menyen. 

Fargeutvalg

Standardtemaet til NavApp er blått, men du kan endre det slik du selv vil. Bare elementene som vises på kartet, som ruten, GPS-pilen og favoritter, endres. Fargen på kartet forblir den samme.

Taleveiledning 

Takket være taleveiledningen kan du følge med på veien mens du lytter til veibeskrivelsene. Via innstillingene kan du velge hvilke typer veibeskrivelser som skal leses høyt, for eksempel tidlige instruksjoner, veinummer, veiskilt, gatenavn og så videre.

Figurkommandoer på skjermen

Figurkommandoer gjør det enkelt å bruke grensesnittet. Dobbeltklikk, dra, bla, trykk og hold, trykk eller velg for å bruke systemet.

Spesifikasjoner

Få veibeskrivelser på en smart måte med denne bilnavigasjonsløsningen med berøringsskjerm som er enkel å koble til, og som drives av TomTom. Koble den til en kompatibel AV-mottaker fra Sony, så kan du bruke oppdatert frakoblet navigasjon, interaktive kart, tekstsøk etter adresser, taleveiledning og mer.
  • Fullstendig navigasjonsenhet fra TomTom som er enkel å bruke

  • Den interaktive designen er kompatibel med lydenheter til bilen fra Sony

  • Seks rutetyper som passer til enhver reise

  • Inkluder favorittsteder i My Places

  • Taleveiledning og figurkommandoer på skjermen

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere