Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

BDP-S6700

Veil. pris

kr 1 600,00

(inkl. MVA)

Størrelse og vekt

Mål (B x H x D)
255 x 39 x 192 mm
Vekt
0,9 kg

Avspillingsfunksjon

Avspilling
FORRIGE/NESTE, REV/FWD, Sakte avspilling (FWD/REV), Spill av / Stopp / Pause, STEP-avspilling (FWD/REV), Tilfeldig rekkefølge

Bilde- og lydfunksjoner

2D→3D-konvertering
Ja
Super-skala (Precision Cinema HD)
Ja
Deep Color
Ja (16 biter)
24p True Cinema
Ja
DVD-utgang 24p
Ja
HDMI
Ja
Koaksial, optisk
Ja, nei

Nettverk

Innebygd Wi-Fi®
Ja (2,4 GHz, 5 GHz) med MIMO

Funksjoner

Skjermbeskytter/oppsett/PhotoTV HD
Nei/Ja/Nei
Barnesikring
Ja
Foreldrekontroll
Ja
USB-tastatur (101)/auto. standby
JA (kun 101) / Ja
Lysbildevisning med musikk
Ja (CD, USB)
Live-stream/Undertekst/Anbefaling
Ja/Ja/Ja
BRAVIA® Sync
Ja
Fastvareoppdatering
Ja (nettverk, USB)

Grensesnitt

Inngangs- og utgangsterminaler
HDMI-utgang 1 (bak), koaksial lydutgang 1 (bak), USB-inngang 1 (foran), Ethernet-tilkobling 1 (bak)

Detaljer

Strømforbruk
12 W

Miljøvennlig og energibesparende

Strømforbruk (av-modus)
ikke tilgjengelig
Strømforbruk (standby-modus)
0,5 W
Strømforbruk (nettverksstandbymodus) – terminaler
2,2 W (Ethernet, HDMI-CEC) / 2,1 W (Wi-Fi) / 3,0 W (alle terminaler og nettverk som er tilkoblet)
Standby-modus aktivert
Etter 20 minutter
Nettverksstandbymodus aktivert – terminaler
Etter 20 minutter (Ethernet/HDMI-CEC/Wi-Fi)
Av/på-knapp for trådløst/trådløse nettverk
Hvis du vil aktivere/deaktivere, går du til Nettverksinnstillinger, Internett-innstillinger og velger Trådløst oppsett (innebygd) / kablet oppsett

Hva finnes i esken?

  • Ja (enkel håndbok / håndbok på nett)
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

4K-oppskalering – like klart som i virkeligheten

Opplev favorittfilmene dine med opptil fire ganger flere detaljer enn i Full HD med 4K-oppskalering. Når den er koblet til en kompatibel TV, konverterer en avansert videoprosessor standard video til et signal som ligger nærmere 4K-oppløsning (3840 x 2160). Med åtte millioner piksler i bildet får du skarpere og mer detaljerte bilder. Denne høyere bildekvaliteten gjør at du kan sitte nærmere skjermen for å få skikkelig kinofølelse. 

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Dolby® TrueHD for lyd slik regissøren hadde tenkt det

Gled deg over enestående lydkvalitet med Dolby® TrueHD, som gir lyd uten tap til filmer og musikk. Ved å gjenskape lyd som er identisk med studioopptakene, gir det uovertruffen lydgjengivelse for Blu-ray™ Disc, DVD-er og nedlastet innhold.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

DTS-HD™ for presisjonen fra studiomastere

Gled deg over nøyaktig og detaljert lyd i hjemmet. Med DTS-HD Master Audio™ kan du glede deg over det originale og ukomprimerte lydsporet på favorittfilmene dine på Blu-ray Disc™ og filmer du strømmer – akkurat slik regissøren hadde tenkt seg. DTS-HD-høyoppløselig lyd gir også utrolig detaljerte gjengivelser av musikkopptredener, slik at hver eneste note skinner i nær studiokvalitet.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

TRILUMINOS™ gjør fargene mer levende

Oppdag virkelighetstro farger og toner. TRILUMINOS™ Colour består av et bredere synlig fargespektrum som avslører flere virkelighetstro toner og teksturer. Livlige rødfarger, blågrønne farger og smaragdgrønne farger som er vanskelige å gjengi, ser vakre ut på skjermen. Dette gjør at landskap og sjø ser mer levende ut. Ansikter ser også bedre ut med hudfarger som er bedre gjengitt.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

La deg oppsluke av Full HD 3D 

Se Blu-ray Disc™-filmer i 3D i Full HD-kvalitet – bare koble spilleren til via HDMI til en hvilken som helst 3D-kompatibel HDTV. I tillegg til å gi større realisme og klarhet på alle 3D Blu-ray Disc™-er oppskalerer denne Blu-ray Disc™-spilleren også 2D-video til simulert 3D for bedre dybde.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Koble deg til hjemmenettverket med DLNA  

Digital Living Network Alliance (DLNA) er en bransjestandard for deling av data over et hjemmenettverk. Dette gjør det enklere å strømme og overføre favorittmusikken, -filmene og -bildene dine mellom DLNA-støttede enheter – som TV-er, PC-er, bærbare servere og spillkonsoller.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Skjermspeiling for deling av innhold fra smarttelefonen

Gjør innholdet på smarttelefonen og nettbrettet stort med Miracast™. Du trenger bare å pare enheten for å speile skjermen til den store TV-skjermen og se filmer og TV-episoder fra Internett, lagrede bilder og videoer samt favorittappene dine. En kobling gjøres via Wi-Fi Direct™, så du trenger ikke engang å ha tilgang til et Wi-Fi®-nettverk for å dele favorittinnholdet ditt.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Jevn videostrømming med tobånds Wi-Fi®

Gjør nettsurfingen jevn og rask med tobånds Wi-Fi®. Denne Blu-ray Disc™-spilleren har en unik Wi-Fi®-modul som er optimalt plassert for å gi maksimal signalstyrke. En smart design med flere antenner gir også et mer stabilt signal enn vanlig Wi-Fi®, og du får jevn strømming av videoer i tillegg til nettsurfing med rask respons fra et større område i hjemmet.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Støyreduksjon Pro for IP-innhold gjør bildet skarpere og mer raffinert

Alt blir klart med Støyreduksjon Pro for IP-innhold, en kombinasjon av flere bildeteknologier. Støyredusering forbedrer Internett-videoer med lav oppløsning, mens HD Reality Enhancer analyserer bilder piksel for piksel for å gi bedre definerte teksturer og farger. Gled deg over mer naturlige bilder med forbedret kontrast takket være Ren bildekontroll, og jevn fargegradering fra Super Bit Mapping. 

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Det grafiske brukergrensesnittet er raskt og intuitivt 

Det er raskt og enkelt å finne programmer og funksjoner med et grafisk brukergrensesnitt. Bla gjennom innhold på TV-skjermen med paneler som er enkle å navigere i. Innholdet er delt inn i aktuelle apper på den ene siden og favorittappene dine på den andre. Alt er organisert og startes opp raskt. 

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Kraftig ytelse med en tokjerneprosessor

En kraftig dobbelkjerneprosessor sørger for rask ytelse uten forsinkelser. Nettsider lastes raskere, filmer og medier, for eksempel YouTube™-videoer, strømmes raskere og avspilling virker mye jevnere. Selv navigeringen er raskere og mer responsiv, slik at du kan glede deg over en frustrasjonsfri underholdning.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

USB Plug and Play

Gi liv til videoene og bildene dine. Bare sett USB-stasjonen inn i USB-porten i fronten for å spille av bilder og videoer via TV-en.

Digital musikkforbedring for klarere og fyldigere lyd

Gi nytt liv til den digitale musikken med digital musikkforbedring – en kombinasjon av tre lydteknologier fra Sony som samarbeider for å gjenopprette detaljer og forhindre volumhopp. Resultatet er oppslukende lyd og maksimal effekt av dialog, filmer og musikk.

Bilde av Blu-ray Disc™-spiller med 4K-oppskalering

Lytt trådløst med Bluetooth®

Lytt trådløst til alle favorittsangene og -filmene dine. Denne Blu-ray-spilleren sender lyden til trådløse høyttalere eller hodetelefoner, slik at du kan fordype deg enda mer i hver eneste sang og filmlydspor.