UBP-X800M2

Ta med kinoen hjem

Få kinofølelsen hjemme med denne Blu-ray-spilleren med 4K Ultra HD. Med 4K UHD-oppløsning får du kinoaktige bilder, mens Dolby Atmos® og DTS:X skaper kinostemningen.

4K HDR-ikon
4K-forbedring i sanntid

Få den beste bildekvaliteten med Blu-ray med 4K Ultra HD, og 4K-detaljer i alt du ser på med 4K-oppskalering.

Ramme- og tverrbjelkechassis
Utviklet for ren lyd

Opplev total lydklarhet med høyoppløselig lyd og DSEE HX-oppskalering.

HDMI, USB, digital koaksialutgang, Wi-Fi, LAN.
Allsidige tilkoblingsmuligheter

Koble til med doble HDMI-innganger for separat lyd-/videoutgang, USB, digital koaksialutgang Wi-Fi og LAN.

Høyoppløselig lyd-ikon
Slik artisten tenkte det

Med høyoppløselig lyd kan du høre de fine nyansene i bedre kvalitet enn på CD. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører låten i samme rom som deg.

Kom nærmere virkeligheten

Blu-ray™ med 4K Ultra HD

La deg oppsluke av enhver film og TV-serie. Blu-ray™ med 4K Ultra HD viser alt med større detaljnivå enn noensinne, så det føles som om det du ser, er virkelig.

Se etter Inferno på 4K Ultra HD

HDR-ikon
HDR10

Et HDR10-signal har opptil 100 ganger større lysstyrke enn standardsignaler (SDR), så du ser en enorm bedring i høyeste maksimale lysstyrke, mens bildet beholder de mørke og detaljerte svartfargene – for en helt ny seeropplevelse.

DOLBY VISION-ikon
DOLBY VISION™

Gi liv til scener med slående detaljer, dypere svartfarger og levende farger. Dolby Vision™ er en HDR-løsning som gir deg en oppslukende og engasjerende kinoopplevelse hjemme i din egen stue. 

Hybrid log gamma
Hybrid-Log Gamma

Bilder i standard dynamisk rekkevidde og høy dynamisk rekkevidde kombineres til ett videosignal som kan spilles som SDR på SDR-skjermer eller HDR på HLG HDR-kompatible skjermer.

Alle naturens farger

Via støtten for de nye BT.2020-fargeområdene får du tilgang til et mye bredere fargespekter enn det vanlige TV-signaler kan tilby. Dette svært brede fargeområdet gjør at innholdsleverandører kan levere mer mettede og realistiske farger fra dyp marineblå til naturlig grønn og livlig rød.

BT. 2020-fargeområde
BT.2020-FARGEOMRÅDE
REC. 709-fargeområde
REC.709-FARGEOMRÅDE
Rikere bildekvalitet på enhver skjerm

Se på 4K-HDR-filmer, selv på TV-er uten HDR, og nyt større detaljrikdom både i lyse og mørke områder. HDR-SDR-konverteringen vår oppskalerer HDRs svært store lysspekter til et SDR-bilde. Dette opprettholder en utmerket bildekvalitet selv med konvensjonelle SDR-TV-er.

1: Vanlig SDR-konverter | 2: SDR-konverter fra Sony

Lyd som tar deg med til
et annet sted

Få ekte kinolyd med Dolby Atmos® og DTS:X

Lytt til drønnende lyn, hylende sirener og biler som tuter rundt deg, i krystallklar lyd med Dolby Atmos® og DTS:X, de ledende lydkodekene som brukes på kino over hele verden. 

Ghostbusters er nå tilgjengelig på 4K Ultra HD

Dolby Atmos®-logo
Dolby Atmos

Dolby Atmos behandler lyd som separate objekter. Den frigjør teknologien fra typiske kanaler, slik at lyden kan bevege seg fritt rundt deg, og til og med over deg, for en svært oppslukende omgivelseslyd.

DTS:X-logo
DTS:X

DTS:X kan skape et ubegrenset antall lydobjekter, som tilpasser seg høyttalerne i sanntid, slik at du får størst mulig virkning fra ethvert filmlydspor.

Høyoppløselig lyd, illustrerende graf

3,2x mer data overføres

Få det beste ut av låtene dine

Det er som å gå fra HD-video til 4K – låter i høyoppløselig lyd har langt høyere kvalitet enn MP3-er eller til og med CD-plater, slik at du kan høre hver minste innpust, trommeslag og tone.

DSEE HX-oppskalering

Oppskaler frekvensen og den dynamiske rekkevidden i MP3-er og annen komprimert musikk – selv CD-er – til nær høyoppløselig lydkvalitet, slik at du kan få oppleve originalopptaket i sin helhet.

DSEE HX-oppskaleringsgraf
UBP-X800M2s ramme- og tverrbjelkechassis
Chassis som er unikt for Sony

Det unike ramme- og tverrbjelkechassiset har en stiv struktur som fjerner mikrovibrasjoner, og det har også effektiv elektrisk beskyttelse, slik at du bare får den beste lyd- og bildekvaliteten.

Kjøleplate og harddisk

Kjøleplaten og harddisken, som er laget av kvalitetsmaterialer for forbedret lydkvalitet, holder platene og chassiset til UBP-X800M2 avkjølt, for langvarig bruk, serie etter serie. 

Kjøleplate og harddisk
Spill av hva som helst

UBP-X800M2 kan spille av langt mer enn bare Blu-ray-plater i 4K UHD. Du kan se på, lytte til og strømme nesten hva det skal være – inkludert de fleste formatene for høyoppløselig video og lyd, samt en rekke populære strømmetjenester.

Logoer for kompatible plateformater
Den ultimate platestasjonen

Ønsker du å danse til Super Audio CD-samlingen din? Ikke noe problem. Hvis det er en plate, kan UBP-X800M2 ganske sikkert spille den av.

Logoer for kompatible lydformater
Nesten grenseløs lydglede

UBP-X800M2 støtter en rekke 24-biters lydformater av masterkvalitet, fra AAC og WAV til DSD 11,2 MHz og mange flere.

Logoer for kompatible strømmeformater
Du kan strømme og spille av hva som helst

Spill av filmer via USB og hjemmenettverket. Denne Blu-ray-spilleren støtter alle de mest populære videofiltypene, slik at du alltid kan se favorittfilmene dine.

Et godt hjem for det beste utstyret ditt

Allsidige tilkoblingsmuligheter for alle høyteknologiske enheter

Samle all AV-teknologien din på ett sted, og koble den til UBP-X800M2. Den passer perfekt til hjemmevideo og musikk og har tilkoblingsmuligheter av høy kvalitet som burde tilfredsstille alle teknologientusiaster.

All underholdningen din på ett sted

Få rask og stabil strømming fra en rekke tjenester. UBP-X800 tilbyr videostrømming i opptil 4K takket være trådløs tilkobling med tobånds MIMO-teknologi som gir et sterkt signal – selv i ytterkanten av det trådløse nettverket.

Privat titting med hodetelefoner

The 5th Wave er nå tilgjengelig på 4K Ultra HD

Ta et dypdykk i favorittene dine

Trådløs lyd via BLUETOOTH® for privat titting

Få en større effekt fra de store øyeblikkene på skjermen når du ser på noe alene. UBP-X800M2 støtter lydoverføring via Bluetooth®, slik at du kan bruke hodetelefoner med Bluetooth® til å se på TV uten å forstyrre andre – og helt uten kabler.

Hør dialog klart og tydelig

Samtidig lydoverføring via HDMI og Bluetooth®

Få klar lyd fra dialog og lydspor, enten det foregår helt nære eller langt unna. UBP-X800M2 kan sende lyd til TV-en via HDMI, og til en trådløs høyttaler via Bluetooth®, samtidig.

Par som ser på TV, én nære, én langt unna

The Magnificent Seven er nå tilgjengelig på 4K Ultra HD

LDAC-logo
LDAC

LDAC sender tre ganger så mye data som vanlig Bluetooth®, for lyd med høy kvalitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Få kinofølelsen hjemme med denne Blu-ray-spilleren med 4K Ultra HD. Med 4K UHD-oppløsning får du kinoaktige bilder, mens Dolby Atmos® og DTS:X skaper kinostemningen.
  • Få den uslåelige visuelle klarheten fra 4K UHD Blu-ray™

  • Hør flere detaljer med høyoppløselig lyd og DSEE HX

  • Konstruksjon som motvirker vibrasjoner, for klarere lyd

  • Spill av så godt som alle disk- og filformater

  • Flotte bilder med 4K-oppskalering opp til 60p

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere