Gå til Innhold
Hodetelefoner

Bluetooth®-hodetelefoner

Det er enkelt å lytte til musikken du har lagret på MP3-spilleren eller smarttelefonen din med Bluetooth®-hodetelefonene våre. Les videre for mer informasjon og for å finne de som passer deg best.

En verden uten ledninger

Bluetooth®-hodetelefonene våre er designet med frihet og anvendelighet i sentrum. De har store drivere, svært stort frekvensområde og ledende lydforbedringsteknologi. Nyt musikk uten ledninger, og helt uten forstyrrelser.

Mann på løpetur med Bluetooth®-hodetelefoner
Mann på farten som har på de beste Bluetooth®-hodetelefonene fra Sony

Få forbindelse

Få en bedre lytteopplevelse med de beste Bluetooth®-hodetelefonene våre. Du kan koble hodetelefonene til andre enheter på et øyeblikk. Er du på farten? Prøv de svært bærbare Bluetooth®-øreproppene og putt kraften fra teknologien til Sony i lomma.

Opplev høyoppløselig lyd

Utvalgte Bluetooth®-hodetelefoner har høyoppløselig lyd som bringer sammen alle komponentene, fra signal til høyttaler, og får frem selv de fineste detaljer. Andre funksjoner som DSEE fremhever hver minste tone og gir en mer naturtro lytteopplevelse.

De beste Bluetooth®-hodetelefonene med høyoppløselig lyd
Svarte Bluetooth®-øretelefoner fra Sony

Kvalitetskomponenter

Åpne opp for fantastisk lydkvalitet med Bluetooth®-øretelefonene våre. Avanserte drivere gjør musikken klar og presis, fra høye vokallyder til gitarsoloer. Bluetooth®-serien vår takler både lave og høye toner, uansett volum.

Lave toner når nye høyder

De beste Bluetooth®-hodetelefonene våre gir intens bass. Taktresponskontrollen motvirker forvrengninger og forbedrer luftstrømmen slik at de lave frekvensene gir dypere, mer presise rytmer. Kraftige neodymdrivere sørger for at lyden er rik og klar.

Mann som lytter med Bluetooth®-øretelefoner
Svarte Bluetooth®-hodetelefoner til telefon, fra Sony 

Enkelt og anvendelig

Gjør livet litt enklere med et par Bluetooth®-hodetelefoner. Trådløs teknologi sørger for at hodetelefonene enkelt kan kobles til andre enheter. Vil du hoppe over en låt eller svare på et anrop? Bare bruk de innebygd kontrollene og mikrofonen.