Ny Bluetooth®-teknologi

Slik revolusjonerer LDAC™-teknologi måten vi lytter til trådløs musikk på

Måten vi lytter til musikk på, er i endring. Kabler er i ferd med å forsvinne etter hvert som stadig flere måter å strømme musikk trådløst på kommer til. Men med de nye Bluetooth®-kompatible teknologiene kommer også spørsmålet om vi ofrer lydkvaliteten for det praktiske ved trådløs strømming.

Vi i Sony skjønner at høy lydkvalitet og fleksibiliteten til å strømme musikk bør være mulig fra samme enhet, og derfor har ingeniørene våre utviklet LDAC™-teknologien.

Hvordan fungerer LDAC™-teknologi?

Kort sagt er LDAC™ en lydkodingsteknologi for overføring av høyoppløselig lyd.

LDAC™ er forskjellig fra alle andre Bluetooth®-kompatible kodingsteknologier. Den gjør det mulig å lytte til innhold med høyoppløselig lyd i flott lydkvalitet ved å overføre ved maksimal overføringshastighet: 990 kbps. Dette er omtrent tre ganger mer data enn den vanlige Bluetooth®-kompatible lydteknologien, som Low Complexity Subband Coding (SBC), som har en overføringshastighet på 328 kbps.

Teknologien støtter flere overføringshastigheter basert på det trådløse miljøet og gir den forbedrede lytteopplevelsen som musikkelskere er ute etter, og som er slik artisten hadde tenkt.

Her finner du LDAC™-teknologi

Du finner LDAC™-teknologien i en rekke produkter fra Sony, inkludert utvalgte sendere (Walkman® og smarttelefoner) og mottakere (hodetelefoner og trådløse høyttalere). Her er noen eksempler på produkter med denne nyskapende teknologien.

Senderprodukter fra Sony

Xperia™ Z5 Smartphone

Den nye Xperia™ Z5-smarttelefonen har mange flotte funksjoner, inkludert hybrid autofokus for å fange inn fantastiske bilder og en vanntett design som sørger for at litt vann ikke ødelegger dagen. Men den funksjonen musikkfans og lydentusiaster kommer til å sette mest pris på, er den utrolige lytteopplevelsen.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Xperia™ Z5 er for tiden bare tilgjengelig på det amerikanske markedet

NWZ-A-serien Walkman®

Med NWZ-A-serien kan du overføre musikk til enhver Bluetooth®-enhet eller strømme favorittlåtene via NFC-aktiverte produkter. I tillegg til å spille av høyoppløselig lyd med studiokvalitet kan Walkman® A-serien forbedre lydkvaliteten til det eksisterende musikkbiblioteket ditt med DSEE HX™-teknologi. Og med et internt minne på 64 GB er dette den perfekte Walkman®-en for musikkelskere som vil ha med seg favorittlåtene overalt.

Mottakerprodukter fra Sony

MDR-1ABT Bluetooth®-hodetelefoner

De trådløse hodetelefonene MDR-1ABT passer utmerket for lydentusiaster som vil forene sin sans for stil og kjærlighet for musikk. Med det elegante hodebåndet i metall og øreputer i skinn ser disse ikoniske hodetelefonene like bra ut som de føles. lMDR-1ABT er optimaliserte for Bluetooth®-strømming av høyoppløselig lyd, og de gjengir følelsen bak enhver tone i favorittmusikken din, slik at du kan la deg oppsluke av lytteopplevelsen.

Soundbaren HT-NT5 med Bluetooth®

Soundbaren HT-NT5 er et must for enhver teknologiinteressert musikkelsker. HT-NT5 er utviklet for å gi overlegen lyd, og den passer utmerket til avspilling av høyoppløselig lyd både for filmer og musikk. Og med LDAC™-teknologien kan du strømme musikk trådløst fra en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar datamaskin via Bluetooth®.

Som musikkfan bør du ikke være nødt til å velge mellom friheten i trådløs strømming og overlegen lydkvalitet. Takket være LDAC™-teknologi fra Sony trenger du ikke å ofre noen av delene. Velg en av de mange produktene fra Sony med denne nyskapende teknologien, og lytt til musikken din med høyoppløselig lyd uansett hvor du er.

Musikk og livet: trender og nyheter for musikkelskere og lydentusiaster.