Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR™

Et stort antall filmer venter på deg. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced blir alt du ser på, levert med et utrolig bilde og fantastisk lydkvalitet. Med BRAVIA CORE Calibrated Mode vil filmen din automatisk tilpasses til de opprinnelige innstillingene og gi deg en virkelig enestående hjemmekinofølelse.

Logo for CES Innovation Awards 2022-prisvinner
CES® 2022 Innovation Awards, pris til BRAVIA Core
BRAVIA CORE

Utvalgte TV-er inkluderer:

5 ELLER 10 INNLØSBARE FILMER
12/24 MÅNEDERS UBEGRENSET STRØMMING

5 innløsbare filmer og 12 måneders ubegrenset strømming med
A80J, A83J, A84J, X90J, X92J, X93J, X94J, X95J, A75K, A80K, X82K, X89K, X90K, X90S og X95K
10 innløsbare filmer og 24 måneders ubegrenset strømming med
A90J, Z9J, A83K, A84K, A90K, A95K, X92K, X93K, X94K, X94S og Z9K

Velg å løse inn opptil 10 filmer blant hundrevis av de siste utgivelsene og klassiske storfilmene

Her finner du nye og klassiske storfilmer. Bruk BRAVIA CORE-kreditt for å velge hva du vil se, med kvalitet på opptil 4K HDR.

Få opptil to års ubegrenset filmstrømming

Med BRAVIA CORE har du et abonnement på et utrolig utvalg filmer som du kan strømme når du vil, og så mange ganger du vil, i opptil 4K HDR-kvalitet.

Se i Pure Stream™, det beste innen bildekvalitet for strømming

BRAVIA CORE har Pure Stream™ som kan strømme en rekke forskjellige HDR-filmer på opptil 80 Mbps, som ligner på 4K UHD Blu-ray. Dette betyr betraktelig flere detaljer, mer farge og kontrast enn vanlig strømmeinnhold på 15–25 Mbps.

Spider-Man: Into the Spiderverse på BRAVIA-skjerm med Pure Stream™-logo og Mbps-graf som viser 80 Mbps for Pure Stream™

1. Andre strømmetjenester 2. Pure Stream™

Bilde av SPIDER-MAN No Way Home på BRAVIA-skjerm med IMAX ENHANCED- og BRAVIA CORE-logoer nedenfor
Få tilgang til den største samlingen med IMAX® Enhanced-filmer

Denne BRAVIA XR TV-en med IMAX® Enhanced er sertifisert av IMAX og DTS® og oppfyller de strenge standardene som kreves for å få den beste IMAX-opplevelsen av BRAVIA CORE-filmer. BRAVIA CORE Calibrated Mode optimaliserer bildeinnstillinger når du ser på IMAX Enhanced-filmer.

Slipp løs kraften i IMAX® hjemme med IMAX® Enhanced

Få svært levende 4K HDR-bilder med IMAX®-rettighetsbeskyttet Digital Media Remastering-teknologi, som har blitt optimalisert for BRAVIA XR. Utvalgte filmer har også et ekstra stort skjermformat, slik at du kan se hele bildet og få en fengslende opplevelse på et helt nytt nivå.
Med oppslukende, dundrende DTS-lydteknologi får du en god kinoopplevelse i hjemmet med IMAX® Enhanced-filmer på BRAVIA CORE.

Få den største IMAX® Enhanced-samlingen via BRAVIA CORE

Med et stadig større utvalg av IMAX® Enhanced-filmer kan du gjøre hjemmekinoopplevelsen din enda bedre med BRAVIA CORE på en BRAVIA XR TV. Få den største samlingen med IMAX Enhanced-filmer med IMAX-signaturlyden og -bildene, som har blitt digitalt oppgradert for en optimal seeropplevelse på BRAVIA XR TV-er.
*Filmutvalg og -tilgjengelighet varierer avhengig av region/språk

Få innblikk i hvordan favorittfilmene dine ble laget med Studio Access

Lyst til å vite hva som skjedde bak kulissene i favorittfilmene dine? BRAVIA CORE gir deg massevis av ekstraopptak, intervjuer og mye mer.

BRAVIA-skjerm som viser Peter Rabbit 2 med karakterer og filmutstyr rundt den
Se filmer på farten med XPERIA, og hjemme med BRAVIA

Nyt BRAVIA CORE for XPERIA når som helst og hvor som helst med den kvalifiserte XPERIA-smarttelefonen.

BRAVIA XR TV mot venstre, Xperia-smarttelefon mot høyre. Skjermbildene viser SPIDER-MAN No Way Home og BRAVIA CORE-logo øverst til høyre
Hør hva ledere innen underholdning sier om inspirasjonen bak BRAVIA CORE

Finn ut mer om hvorfor BRAVIA XR-TV-er kan gi en eksepsjonell underholdningsopplevelse sammen med BRAVIA CORE.

Vilkår

BRAVIA CORE-tilgangsprogrammet («programmet») er tilgjengelig i Europa*1 på de smart-TV-ene til Sony som er en del av programmet («gyldige TV-er»)*2.
Kjøpsprisen på en gyldig TV inkluderer midlertidig tilgang til BRAVIA Core-tjenestene, underlagt vilkårene og betingelsene nedenfor:
i) begrensede filmkreditter 10 filmkreditter for Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, X94K, X93K, X92K, Z9J og A90J eller 5 filmkreditter for resten av de gyldige TV-ene (én filmkreditt er nok for å løse inn én film) som kan brukes på et utvalg på minst 300 filmer. Filmkredittene utløper 12 måneder etter at de blir lagt til i BRAVIA CORE-kontoen din når du har registrert deg, men du kan se filmene du har løst inn med kredittene via BRAVIA CORE frem til 23. februar 2028 underlagt BRAVIA CORE-bruksvilkårene; og
ii) midlertidig tilgang til videoinnhold med et 24-måneders videoabonnement på BRAVIA CORE for Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, X94K, X93K, X92K, Z9J og A90J eller et 12-måneders abonnement for resten av de gyldige TV-ene. Abonnementsperioden begynner fra tidspunktet du registrerer BRAVIA CORE-kontoen din. På slutten av abonnementsperioden som ble anskaffet med den gyldige TV-en din, opphører tilgangen din til videoinnholdet. Enhver fornyelse vil være underlagt avtalen med tilbyderen av BRAVIA CORE-tjenesten, underlagt gjeldende vilkår og betingelser for den tjenesten.
For å dra fordel av programmet må du registrere deg med en BRAVIA CORE-konto på den gyldige TV-en din innen 23. februar 2026. Hvis du ikke har registrert deg innen denne datoen, opphører tilgangen din til BRAVIA CORE-tjenesten i henhold til programmet på dette tidspunktet. Når du har registrert deg, mottar du en kontobekreftelse på e-post, og BRAVIA CORE-filmkredittene og videoinnholdsabonnementet blir automatisk lagt til kontoen din. BRAVIA COREs bruksvilkår, tjenestevilkår og personvernvilkår styrer bruken av BRAVIA CORE. For å kunne registrere en BRAVIA CORE-konto må du være 18 år eller eldre og godta BRAVIA COREs bruksvilkår, tjenestevilkår og personvernvilkår. Innløsning av dette programmet krever at versjonen av BRAVIA CORE-appen er oppdatert på den gyldige TV-en din. Den nyeste versjonen av BRAVIA CORE-appen er tilgjengelig på Google Play Store.
Transaksjoner i BRAVIA CORE krever kreditter i appen. Det er ikke mulig å utføre pengetransaksjoner i BRAVIA CORE eller kjøpe ekstra kreditter som en del av dette programmet nå. Tilgjengelige filmer kan endres uten forvarsel. Alle filmene tilbys i det høyeste tilgjengelige formatet, inkludert Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR eller 4K IMAX ® Enhanced. Tilgjengeligheten varierer etter marked og film. IMAX® Enhanced-innhold gir deg den komplette IMAX® Enhanced-opplevelsen – IMAX® Enhanced-filmer er kun tilgjengelige på IMAX® Enhanced-sertifiserte TV-er.
Du kan strømme innhold på opptil fire gyldige TV-er per BRAVIA CORE-konto om gangen. BRAVIA CORE er ikke tilgjengelig, eller støttes kanskje ikke, i alle land eller på alle språk. Sony forbeholder seg retten til å gjøre endringer, suspendere tilgang til og/eller stenge BRAVIA CORE-plattformen når som helst. BRAVIA CORE har Pure Stream™ som tilbyr en strømmekvalitet på mellom 30 Mb/sek og 80 Mb/sek. For å bruke Pure Stream™-kvaliteten på 30 Mb/sek må du ha en minste Internett-hastighet på 43 Mb/sek. For å bruke den høyeste Pure Stream™-kvaliteten som er tilgjengelig på 80 Mb/sek, må du ha en minste Internett-hastighet på 115 Mb/sek. For å bruke Pure Stream™-kvaliteten på 80 Mb/sek må du koble til Internett via et Wi-Fi-nettverk (trådløst LAN) som støtter IEEE 802.11 n/ac. BRAVIA CORE er ikke ansvarlig for nettverksrestriksjoner eller tilgjengelige båndbredder. Nettverksleverandørs restriksjoner og vilkår kan gjelde.
Sony tilbyr ikke refusjoner eller kreditter for noen delvise perioder eller ubrukte kreditter eller usett BRAVIA CORE-innhold. Tilgangen din til BRAVIA CORE-tjenester i henhold til programmet kan ikke overføres eller refunderes. Filmkreditter har ingen kontant- eller refusjonsverdi og kan ikke selges eller videreselges.
Sony Europe B.V.

«SONY», «BRAVIA» og «BRAVIA CORE» er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører Sony Group Corporation eller dets tilknyttede selskaper. Google TV og andre beslektede merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Google Play Store er et varemerke som tilhører Google LLC. IMAX ® er et registrert varemerke som tilhører IMAX Corporation. Andre produkt- og firmanavn som nevnes her, kan være varemerker som tilhører sine respektive eiere. Ikoner og bilder er simulerte og er bare ment som illustrasjon. Alle rettigheter som ikke uttrykkelig er gitt til deg, er forbeholdt. Alle vilkårene kan endres uten forvarsel."*1 Dette programmet er tilgjengelig i følgende land: Albania, Andorra, Belgia, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Gibraltar, Grønland, Hellas, Island, Irland, Italia, Kosovo, Kroatia, Kypros, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, Vatikanstaten og Østerrike."*2 Z9K, A95K, A90K, A84K, A83K, A80K, A75K, X95K, X94K, X93K, X92K, X90K, X89K, X82K, X94S, X90S, Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J og X94J.