Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR™

Et stort antall filmer er inkludert og venter på deg. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced blir alt du ser levert med et utrolig bilde og fantastisk lydkvalitet.
BRAVIA CORE er tilgjengelig på alle BRAVIA XR-modeller Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

Velg mellom hundrevis av de siste utgivelsene og løs inn klassiske storfilmer

Her finner du nye og klassiske storfilmer. Bruk BRAVIA CORE-kreditt for å velge hva du vil se, med kvalitet på opptil 4K HDR.
 

Ubegrenset strømming av de beste filmene

Med BRAVIA CORE har du et abonnement på et utrolig utvalg filmer som du kan strømme når du vil og så mange ganger du vil, i opptil 4K HDR-kvalitet..

Se i Pure Stream™, det beste innen bildekvalitet for strømming

Med BRAVIA COREs Pure Stream™ kan du strømme et stort utvalg av innhold med hastigheter på opptil 80 Mbps og tapsfri bildekvalitet i 4K UHD. Det er enkelt å aktivere denne funksjonaliteten i innstillingene til BRAVIA CORE – og når den er slått på, forblir den på for å gi deg adaptiv strømming.

Bilde av SpiderMan: Far from home-filmen på en BRAVIA-skjerm med IMAX ENHANCED-logo
Slipp løs kraften i IMAX® hjemme med IMAX® Enhanced

Få tilgang til den største IMAX® Enhanced-samlingen for en fantastisk filmopplevelse hjemme. Den er optimalisert for BRAVIA XR og leverer et oppgradert IMAX®-bilde og omsluttende lyd fra DTS.

Få innblikk i hvordan favorittfilmene dine ble laget med Studio Access

Lyst til å vite hva som skjedde bak kulissene i favorittfilmene dine? BRAVIA CORE gir deg massevis av ekstraopptak, intervjuer og mye mer.

Jumanji: The Next Level-plakat på en BRAVIA-skjerm
Hør hva ledere innen underholdning sier om inspirasjonen bak BRAVIA CORE

Finn ut mer om hvorfor BRAVIA XR-TV-er kan gi en eksepsjonell underholdningsopplevelse sammen med BRAVIA CORE.

Vilkår

Denne kampanjen begynner 24. februar 2021 og avsluttes 31. desember 2023. Sony kan etter eget forgodtbefinnende velge å avbryte eller forlenge denne kampanjen. Denne kampanjen er tilgjengelig i Europa* på smart-TV-er fra Sony som er tiltenkt for denne kampanjen. Smart-TV-ene fra Sony som er tiltenkt («gyldige TV-er»), er Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J og X94J.
Kjøp en gyldig TV og registrer deg for BRAVIA CORE™ innen 23. februar 2024 for å benytte deg av denne kampanjens tilbud. Denne kampanjen gir deg rett til å motta (underlagt disse vilkårene og betingelsene): i) 10 filmkreditter for Z9J og A90J eller 5 filmkreditter for resten av de gyldige TV-ene (én filmkreditt er nok for å løse inn én film) som kan brukes på et utvalg på minst 300 filmer. Filmkredittene utløper 12 måneder etter at de blir lagt til i BRAVIA CORE-kontoen din, men du kan se filmene du har løst inn med kredittene, via strømming frem til 23. februar 2026 underlagt BRAVIA CORE-vilkårene for bruk; og ii) et 24-måneders videoabonnement på BRAVIA CORE for Z9J og A90J eller et 12-måneders abonnement for resten av de gyldige TV-ene. Abonnementsperioden begynner fra tidspunktet du registrerer BRAVIA CORE-kontoen din. På slutten av abonnementsperioden opphører tilgangen din til videoinnholdet.
Du må registrere deg og opprette en konto for BRAVIA CORE på den gyldige TV-en din innen 23. februar 2024 for å delta i denne kampanjen. Når du har registrert deg, mottar du en kontobekreftelse på e-post, og BRAVIA CORE-filmkredittene og videoabonnementet som beskrives i avsnitt 2, blir automatisk lagt til kontoen din. For å opprette en BRAVIA CORE-konto må du være 18 år eller eldre og godta kampanjens vilkår og betingelser samt BRAVIA COREs bruksvilkår, tjenestevilkår og personvernvilkår. BRAVIA CORE-appversjonen må være oppdatert på den gyldige TV-en din for at du skal kunne løse inn denne kampanjen. Den nyeste versjonen av BRAVIA CORE-appen finner du på Google Play Store.
Transaksjoner i BRAVIA CORE krever kreditter i appen. Det er ikke mulig å utføre pengetransaksjoner i BRAVIA CORE eller kjøpe ekstra kreditter. Tilgjengelige filmer kan endres uten forvarsel. Alle filmene tilbys i det høyeste tilgjengelige formatet, inkludert Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR eller 4K IMAX ® Enhanced. Tilgjengeligheten varierer etter marked og film. IMAX® Enhanced-gir deg den komplette IMAX® Enhanced-opplevelsen – IMAX® Enhanced-filmer er kun tilgjengelige på IMAX® Enhanced-sertifiserte TV-er.
Du kan strømme innhold på opptil fire gyldige TV-er per BRAVIA CORE-konto om gangen. BRAVIA CORE er ikke tilgjengelig, eller støttes kanskje ikke, i alle land eller på alle språk. Sony forbeholder seg retten til å gjøre endringer, suspendere tilgang til og/eller stenge BRAVIA CORE-plattformen når som helst. BRAVIA CORE har Pure Stream™ som tilbyr en strømmekvalitet på mellom 30 MB/sek og 80 MB/sek. For å bruke Pure Stream™-kvaliteten på 30 MB/sek må du ha en minste Internett-hastighet på 43 MB/sek. For å bruke den høyeste Pure Stream™-kvaliteten som er tilgjengelig på 80 MB/sek, må du ha en minste Internett-hastighet på 115 MB/sek. BRAVIA CORE er ikke ansvarlig for nettverksrestriksjoner eller tilgjengelige båndbredder. Nettverksleverandørs restriksjoner og vilkår kan gjelde.
Denne kampanjens tilbud, inkludert filmkreditter, kan ikke løses inn i kontanter, kan ikke overføres og kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter. Filmkreditter har ingen kontant- eller refusjonsverdi og kan ikke selges eller videreselges. Denne kampanjens tilbud kan endres uten forvarsel.
Arrangør: Sony Europe B.V. 

«SONY» er et registrert varemerke som tilhører Sony Corporation. «BRAVIA» og «BRAVIA CORE» er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører Sony Corporation. Google TV og andre beslektede merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Google Play Store er et varemerke som tilhører Google LLC. IMAX ® er et registrert varemerke som tilhører IMAX Corporation. Andre produkt- og firmanavn som nevnes her, kan være varemerker som tilhører sine respektive eiere. Ikoner og bilder er simulerte og er bare ment som illustrasjon. Alle rettigheter som ikke uttrykkelig er gitt til deg, er forbeholdt. Alle vilkårene kan endres uten forvarsel.
*Denne kampanjen er tilgjengelig i følgende europeiske land: Albania, Andorra, Østerrike, Belgia, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Kypros, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Grønland, Ungarn, Island, Irland, Israel, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Storbritannia, Gibraltar, KOSOVO og Vatikanstaten.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.