Ta kinoopplevelsen med hjem, og se filmer som følger med BRAVIA XR™

Et stort antall filmer er inkludert og venter på deg. Med BRAVIA XR-teknologi, Pure Stream™ og IMAX® Enhanced blir alt du ser levert med et utrolig bilde og fantastisk lydkvalitet.
BRAVIA CORE er tilgjengelig på alle BRAVIA XR-modeller Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

BRAVIA CORE

Utvalgte TV-er inkluderer:

5 ELLER 10 INNLØSBARE FILMER
12/24 MÅNEDERS UBEGRENSET STRØMMING

5 innløsbare filmer og 12 måneders ubegrenset strømming med A80J, X95J og X90J
10 innløsbare filmer og 24 måneders ubegrenset strømming med Z9J og A90J

Velg mellom hundrevis av de siste utgivelsene og løs inn klassiske storfilmer

Her finner du nye og klassiske storfilmer. Bruk BRAVIA CORE-kreditt for å velge hva du vil se, med kvalitet på opptil 4K HDR.
 

Ubegrenset strømming av de beste filmene

Med BRAVIA CORE har du et abonnement på et utrolig utvalg filmer som du kan strømme når du vil og så mange ganger du vil, i opptil 4K HDR-kvalitet..

Se i Pure Stream™, det beste innen bildekvalitet for strømming

Med BRAVIA COREs Pure Stream™ kan du strømme et stort utvalg av innhold med hastigheter på opptil 80 Mbps og tapsfri bildekvalitet i 4K UHD. Det er enkelt å slå på denne funksjonaliteten i BRAVIA CORE-innstillingene – og når den er slått på, forblir den på for å gi deg adaptiv strømming.

Slipp løs kraften i IMAX® hjemme med IMAX® Enhanced

Få svært levende 4K HDR-bilder med IMAX®-rettighetsbeskyttet Digital Media Remastering-teknologi, som har blitt optimalisert for BRAVIA XR. Utvalgte filmer har også et ekstra stort skjermformat, slik at du kan se hele bildet og få en oppslukende opplevelse på et helt nytt nivå ...
Med oppslukende, dundrende DTS-lydteknologi får du en god kinoopplevelse i hjemmet med IMAX® Enhanced-filmer på BRAVIA CORE.

Få den største IMAX® Enhanced-samlingen via BRAVIA CORE

Med et stadig større utvalg av IMAX® Enhanced-filmer kan du gjøre hjemmekinoopplevelsen din enda bedre med BRAVIA CORE på en BRAVIA XR TV. Få den største samlingen med IMAX Enhanced-filmer med IMAX-signaturlyden og -bildene, som har blitt digitalt oppgradert for en optimal seeropplevelse på BRAVIA XR TV-er*
*Filmutvalg og -tilgjengelighet varierer avhengig av region/språk

Få innblikk i hvordan favorittfilmene dine ble laget med Studio Access

Lyst til å vite hva som skjedde bak kulissene i favorittfilmene dine? BRAVIA CORE gir deg massevis av ekstraopptak, intervjuer og mye mer.

Jumanji: The Next Level-plakat på en BRAVIA-skjerm
Hør hva ledere innen underholdning sier om inspirasjonen bak BRAVIA CORE

Finn ut mer om hvorfor BRAVIA XR-TV-er kan gi en eksepsjonell underholdningsopplevelse sammen med BRAVIA CORE.

Vilkår

BRAVIA CORE-tilgangsprogrammet («programmet») er tilgjengelig i Europa* på smart-TV-er fra Sony som er en del av programmet. Smart-TV-modellene fra Sony som deltar i programmet, er («gyldige TV-er») Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J og X94J.
Kjøpsprisen på en gyldig TV inkluderer midlertidig tilgang til BRAVIA Core-tjenestene, underlagt vilkårene og betingelsene nedenfor: i) begrensede filmkreditter 10 filmkreditter for Z9J og A90J eller 5 filmkreditter for resten av de gyldige TV-ene (én filmkreditt er nok for å løse inn én film) som kan brukes på et utvalg på minst 300 filmer. Filmkredittene utløper 12 måneder etter at de blir lagt til i BRAVIA CORE-kontoen din når du har registrert deg, men du kan se filmene du har løst inn med kredittene via BRAVIA CORE frem til 23. februar 2026 underlagt BRAVIA CORE-bruksvilkårene; og ii) midlertidig tilgang til videoinnhold et 24-måneders videoabonnement på BRAVIA CORE for Z9J og A90J eller et 12-måneders abonnement for resten av de gyldige TV-ene. Abonnementsperioden begynner fra tidspunktet du registrerer BRAVIA CORE-kontoen din. På slutten av abonnementsperioden som ble anskaffet med den gyldige TV-en din, opphører tilgangen din til videoinnholdet. Enhver fornyelse vil være underlagt avtalen med tilbyderen av BRAVIA CORE-tjenesten, underlagt gjeldende vilkår og betingelser for den tjenesten.
For å dra fordel av programmet må du registrere deg med en BRAVIA CORE-konto på den gyldige TV-en din innen 23. februar 2024. Hvis du ikke har registrert deg innen denne datoen, opphører tilgangen din til BRAVIA CORE-tjenesten i henhold til programmet på dette tidspunktet. Når du har registrert deg, mottar du en kontobekreftelse på e-post, og BRAVIA CORE-filmkredittene og videoinnholdsabonnementet blir automatisk lagt til kontoen din. BRAVIA COREs bruksvilkår, tjenestevilkår og personvernvilkår styrer bruken av BRAVIA CORE. For å kunne registrere en BRAVIA CORE-konto må du være 18 år eller eldre og godta BRAVIA COREs bruksvilkår, tjenestevilkår og personvernvilkår. Innløsning av dette programmet krever at versjonen av BRAVIA CORE-appen er oppdatert på den gyldige TV-en din. Den nyeste versjonen av BRAVIA CORE-appen er tilgjengelig på Google Play Store.
Transaksjoner i BRAVIA CORE krever kreditter i appen. Det er ikke mulig å utføre pengetransaksjoner i BRAVIA CORE eller kjøpe ekstra kreditter som en del av dette programmet nå. Tilgjengelige filmer kan endres uten forvarsel. Alle filmene tilbys i det høyeste tilgjengelige formatet, inkludert Standard Definition, High Definition, 4K, 4K HDR eller 4K IMAX ® Enhanced. Tilgjengeligheten varierer etter marked og film. IMAX® Enhanced-innhold gir deg den komplette IMAX® Enhanced-opplevelsen – IMAX® Enhanced-filmer er kun tilgjengelige på IMAX® Enhanced-sertifiserte TV-er.
Du kan strømme innhold på opptil fire gyldige TV-er per BRAVIA CORE-konto om gangen. BRAVIA CORE er ikke tilgjengelig, eller støttes kanskje ikke, i alle land eller på alle språk. Sony forbeholder seg retten til å gjøre endringer, suspendere tilgang til og/eller stenge BRAVIA CORE-plattformen når som helst. BRAVIA CORE har Pure Stream™ som tilbyr en strømmekvalitet på mellom 30 Mbpsek og 80 Mbpsek. For å bruke Pure Stream™-kvaliteten på 30 Mbpsek må du ha en minste Internett-hastighet på 43 Mbpsek. For å bruke den høyeste Pure Stream™-kvaliteten som er tilgjengelig på 80 Mbpsek, må du ha en minste Internett-hastighet på 115 Mbpsek. BRAVIA CORE er ikke ansvarlig for nettverksrestriksjoner eller tilgjengelige båndbredder. Nettverksleverandørs restriksjoner og vilkår kan gjelde.
Sony tilbyr ikke refusjoner eller kreditter for noen delvise perioder eller ubrukte kreditter eller usett BRAVIA CORE-innhold. Tilgangen din til BRAVIA CORE-tjenester i henhold til programmet kan ikke overføres eller refunderes. Filmkreditter har ingen kontant- eller refusjonsverdi og kan ikke selges eller videreselges.
Sony Europe B.V. 

«SONY» er et registrert varemerke som tilhører Sony Corporation. «BRAVIA» og «BRAVIA CORE» er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører Sony Corporation. Google TV og andre beslektede merker og logoer er varemerker som tilhører Google LLC. Google Play Store er et varemerke som tilhører Google LLC. IMAX ® er et registrert varemerke som tilhører IMAX Corporation. Andre produkt- og firmanavn som nevnes her, kan være varemerker som tilhører sine respektive eiere. Ikoner og bilder er simulerte og er bare ment som illustrasjon. Alle rettigheter som ikke uttrykkelig er gitt til deg, er forbeholdt. Alle vilkårene kan endres uten forvarsel.
*Dette programmet er tilgjengelig i følgende land: Albania, Andorra, Østerrike, Belgia, Bosnia-Hercegovina, Bulgaria, Kroatia, Tsjekkia, Kypros, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Grønland, Ungarn, Island, Irland, Italia, Latvia, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Makedonia, Malta, Moldova, Monaco, Montenegro, Nederland, Norge, Polen, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Storbritannia, Gibraltar, Kosovo og Vatikanstaten.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.