CES 2015

Velkommen til fremtidens TV-er

Forbedrede bilder. Vakker design. Innovativ kontroll. De nye BRAVIA®-TV-ene våre, som lanseres på CES 2015, kommer til å revolusjonere hele seeropplevelsen din.

Én brikke endrer alt

Bedre klarhet, farger og kontraster. Uansett hva du ser på.

Den kraftige 4K-prosessoren vår X1 gir alt du ser på, fantastisk bildekvalitet. Enhver kilde analyseres intelligent og oppskaleres til best mulig 4K-oppløsning, alt fra TV-kringkastinger, Blu-ray™, DVD-er og til og med Internett-videoer i 4K. Du får fantastiske 4K-bilder med bedre klarhet, mer naturlige farger og optimal kontrast.

Vanlig TV
Vanlig TV
4K fra Sony med 4K-prosessoren X1
4K fra Sony med 4K-prosessoren X1
4K X-Reality Pro-logo
Nøyaktig detaljforbedring

Den kraftige 4K-prosessoren X1 oppskalerer hver eneste piksel. Individuelle deler av hver eneste scene analyseres og avstemmes med en spesiell bildedatabase, for svært naturtro detaljer.

TRILUMINOS Colour-logo
Nøyaktig fargetilpasning

BRAVIA® har enda mer naturtro farger – nå er de enda bedre med 4K-behandling og dynamisk fargekontroll som får frem det fulle potensialet i enhver scene.

X-tended Dynamic Range-logo
Dynamisk kontrastforbedrer

4K-prosessoren X1 forbedrer Xtended Dynamic Range og Xtended Dynamic Range PRO for både 2K- og 4K-innhold og gjengir dypere svarte farger og mer skinnende lyse farger.

Den slankeste 4K-TV-en vår noensinne

En svært slank skjønnhet som passer godt i alle rom

Pirr sansene: Den primære, nye formen til BRAVIA® forener form og funksjon. Den er bare 4,9 mm tynn, og den slanke designen henger som et kunstverk på veggen. Med den jevne skjermen uten innfatning kan du nyte oppslukende bilder som svever foran øynene på deg. Du tenker knapt på TV-en, men heller på de fantastiske 4K-bildene.

BRAVIA® møter Android TV™

Smart-TV-en din har blitt smartere. Tenk på alle de opplevelsene du digger på smarttelefonen og nettbrettet ditt – nå kan du nyte dem på en enda større skjerm.

2015 BRAVIA®-utvalget vårt