Verdens første TV med kognitiv intelligens – en ny dimensjon innen bilde og lyd

Hva er kognitiv intelligens?

Måten vi ser på verden på, er basert på informasjon som kommer fra øyene og ørene til hjernen samtidig. Vanlig kunstig intelligens kan bare påvise og analysere elementer som farge, kontrast og detaljer individuelt. Cognitive Processor XR kan kryssanalysere hvert element samtidig, slik hjernen gjør.

Analyserer hundrevis av biter av informasjon, akkurat som hjernen

Cognitive Processor XR skaper denne ekte opplevelsen ved å dele skjermen inn i hundrevis av soner og gjenkjenne individuelle objekter i sonene på en bedre måte enn noen gang før. Dessuten kan de kryssanalysere noen hundre tusen ulike elementer i bildet på ett sekund, akkurat på samme måte som hjernen fungerer.

Bilder akkurat slik øynene våre ser verden 
Et delt skjermbilde av en påfugl som viser hvordan farge, kontrast, klarhet og bevegelse justeres for å balansere bildet
Balansert harmoni for å gjenspeile den virkelige verdenen

I motsetning til en vanlig TV der alle bildeelementene justeres til det samme nivået, justerer BRAVIA XR-TV-er med kryssanalyse hvert element best mulig, og i henhold til hverandre, slik at alt er i harmoni og ser naturlig ut.

Et bilde av en kvinne på et tog, som fremhever fokusforbedringene BRAVIA XR gir
Fokuserer på samme måte som øynene våre

BRAVIA XR-TV-er fungerer på samme måte som øynene våre. De gjenkjenner hovedfokuset i en scene og forsterker hver detalj i et objekt slik at det skiller seg ut med en naturlig dybdefølelse, akkurat som i virkeligheten. 

Skaper et mer realistisk, omsluttende lydlandskap, akkurat slik du hører i virkeligheten
TV som viser en kvinne som synger, med lydbølger som kommer fra mikrofonen på skjermen
Lyd posisjonert for å dra deg rett inn i handlingen

BRAVIA XR-TV-er plasserer deg midt i handlingen med avansert lyd som kopierer ørets evne til å avgjøre hvor lyden kommer fra og plasserer den på riktig sted på skjermen.

En kvinne som ser på TV på en sofa i en stue med lydbølger som kommer fra virtuelle høyttalere over, bak og foran henne
En virtuell lydopplevelse med ekstra dimensjoner 

BRAVIA XR TV-er gir deg en flerdimensjonal opplevelse med lyd i horisontale og vertikale retninger. De analyserer og oppskalerer lyd til 5.1.2-kanals omgivelseslyd, noe som skaper et realistisk 3D-lydbilde. 

Gir deg mer spenning og følelser gjennom skjermen

Hvordan føles virkeligheten? Det er spørsmålet BRAVIA XR TV-er prøver å besvare med kognitiv intelligens. Det forstår hvordan øyene ser og ørene hører for å vise et mer menneskelig perspektiv på skjermen – for en opplevelse som er nærmere den virkelige verden og fører deg dypere inn i hver scene.

Hør om tankene bak BRAVIA XR 

Hør fra ingeniørteamet bak de nye BRAVIA XR TV-ene om hva som fikk dem til å skape en helt ny type TV-prosessor.

Oppdag inspirasjonen bak BRAVIA XR-designen

Hør hva det kreative teamet bak BRAVIA XR sier om det minimalistiske konseptet, med ekstremt smal innfatning og design med én plate som leverer en svært omsluttende opplevelse i hjemmet.

Se den nye BRAVIA XR TV-kunngjøringen

Hør tankene bak BRAVIA XR BRAVIA XR med innebygd Cognitive Processor XR og hvordan den forsterker bilde og lyd for å gi en opplevelse som er mer realistisk enn noensinne. Se intervjuer med partnerne våre om BRAVIA CORE og Google TV om hvordan de er involvert i disse funksjonene.

Se en demonstrasjon av BRAVIA XR

Oppdag teknologien bak BRAVIA XR-serien for å lære alt om forbedringene av bilder, lyd og de smarte funksjonene som gjør at disse TV-ene skiller seg ut.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.