Få med hver minste detalj.

Forskjellen med BRAVIA®

Den revolusjonerende oppskaleringsteknologien på de nyeste TV-ene våre sørger for at alt du ser på, blir levende i fantastisk 4K-kvalitet. Få tilgang til en verden full av apper, filmer og musikk med sømløs brukervennlighet med Android TV fra Sony, og opplev det hele på de slankeste TV-ene våre noensinne.

Utforsk 4K TV-serien

Bilde

Føl mer, og se alt bli levende

4K Processor X1 – Én brikke endrer alt

Nye 4K Processor X1 løfter kontraster, farger og klarheten til høyeste nivå. Bildet blir klarere takket være intelligent oppskalering og støyredusering, fargene blir individuelt forbedret, og kontrastens dynamiske rekkevidde blir optimalisert bilde for bilde.

På jakt etter det vakre

Ta en nærmere titt på TV-innovasjoner fra Sony både før og nå. Oppdag 4K processor X1 og se forskjellen sammenlignet med HD.

Nøyaktig detaljforbedring

Klarhet

Presis detaljforbedrer som reduserer støy og styrker detaljene i alt du ser på, uansett hva kilden er, noe som gir skarpere og klarere bilde.

Nøyaktig fargetilpasning

Farge

Nøyaktig fargetilpasning analyserer hver scene og piksel uavhengig av hverandre, slik at den perfekte nyansen og fargetonen brukes dynamisk og gir fyldige og naturlige farger.

Dynamisk kontrastforbedrer

Kontrast

Dynamisk kontrastforbedrer som gjør de lyse elementene på skjermen klarere og de mørke elementene dypere.

Klarhet

Se detaljene bli levende

En spennende verden med fantastisk klarhet

4K X-Reality PRO som drives av 4K Processor X1

Med 4K X-Reality PRO drivet av 4K Processor X1 blir hver piksel vakkert oppskalert. De enkelte delene i hver scene blir analysert i sanntid og matchet med den stadig større bildedatabasen vår. Dette gir en utrolig og naturtro detaljrikdom, uansett hva du ser på.

4K X-Reality PRO
Vanlig TV
4K X-Reality PRO
SONY 4K TV med 4K Processor X1

Forbedre og oppskaler alt du ser på

Super Resolution-algoritmen i 4K Processor X1 bruker den stadig større databasen vår til å forbedre Full HD- og 4K-innhold, slik at filmer, TV-serier eller andre digitale medier blir klarere og får naturtro 4K-oppløsning.

4K Processor X1 – et skarpere, klarere bilde

4K Processor X1 fungerer med 4K X-Reality PRO for å gjøre bilder skarpere i sanntid, med avansert støyreduksjon og detaljforbedring.

 • 4K Processor X1
 • Self-Similarity
 • Flat Area Detection
 • Digital støyreduksjon
 • Noise Crusher

Se TV med 4K X-Reality PRO

Farge

Alle fargene du kan tenke deg

Hver minste farge får liv

TRILUMINOS™-skjerm som drives av 4K Processor X1

Med kraftig behandling og dynamisk fargekontroll får en TRILUMINOS-skjerm og 4K Processor X1 frem alle følelsene i hver enkelt scene, med fyldige og levende røde, grønne og blå farger.

Med TRILUMINOS
Uten TRILUMINOS
Større fargespekter

Større fargespekter

Dess flere blyanter du har til å tegne et bilde, dess mer levende og naturtro blir det. Vi kan si at en TRILUMINOS-skjerm bruker flere fargeblyanter enn en vanlig LED-skjerm gjør.

Større fargeområde

Mer av hver farge

Det er de fargene som er vanskeligst å gjengi, som gjør at TRILUMINOS skiller seg ut. Du får se duse nyanser og fargetoner i grønt, rødt og blått.

 • X1
 • Konvensjonell

Nøyaktig fargetilpasning – 4K Processor X1

Nøyaktig fargetilpasning i 4K Processor X1 forbedrer og optimerer fargene presist og individuelt i sanntid. Hver farge tilpasses perfekt for fyldige og naturlige resultater, selv på TV-er uten TRILUMINOS-skjerm.

Se 4K-TV-er med TRILUMINOS-skjerm

Kontrast

Fang alle lysnyanser

Bakbelyst briljans

Xtended Dynamic Range PRO som drives av 4K Processor X1

Xtended Dynamic Range PRO gir langt større lysstyrkerekkevidde enn vanlige LED-TV-er og gjør hver scene levende med klarere lyse områder og dypere svartfarger.

Slik fungerer Xtended Dynamic Range PRO

Ved hjelp av en unik algoritme blir bakbelysningen av mørke områder tonet ned, slik at den maksimale lysstyrken til objekter på skjermen blir styrket. På denne måten oppnås mye større lysstyrkerekkevidde.

Vanlig TV

Konstant lysstyrke på skjermen.

TV med Xtended Dynamic Range PRO

Variabel lysstyrke på skjermen gir stor kontrast, klare detaljer og skarpe farger.

Dynamisk kontrastforbedring – 4K Processor X1

Med dynamisk kontrastforbedrer i 4K Processor X1 blir lysstyrkerekkevidden kontinuerlig optimalisert bilde for bilde. Den justerer nivåer i forhold til det som skjer på skjermen, selv på TV-er uten Xtended Dynamic Range.

VANLIG TV
TV MED 4K PROCESSOR X1

Se 4K-TV-er med Xtended Dynamic Range

Enda bedre High Dynamic Range

Et High Dynamic Range-signal (HDR) overfører mye mer informasjon enn den gjeldende standarden for TV og filmer – slik at du får se bedre kontrast, detaljer og farger.

Alt i 4K

Opplev spenningen 4K gir selv

En verden av 4K-innhold venter

Nå som stadig flere TV-serier og filmer blir strømmet i fantastisk 4K Ultra HD, kan våre TV-er gi deg alt, med fantastisk klarhet.

Design

Elsk det du ser, selv når det ikke er noe på skjermen

Svevende stil

X90C-serien – vår tynneste 4K-TV noensinne med svevende stil

Med en tykkelse på bare 4,9 mm, tynnere enn en smarttelefon i X90C-serien, og en jevn, innfatningsfri skjerm får du fengslende bilder som ser ut til å flyte foran øynene dine fra en usynlig skjerm.

Designgeometri

Møt Hirotaka Tako, som designet BRAVIA X90C-serien. Han forteller om hva design betyr i moderne liv og om hvordan geometri har påvirket det nye arbeidet hans.

Kile

TV-er med kileform i X93C/X94C-serien – Hvert formål har den perfekte form

TV-er med kileform tar mindre plass takket være mindre plassbehov og de er utformet slik at de har plass til større høyttalere som gi mer imponerende lyd. Her er estetikk kombinert med funksjonell skjønnhet.

BRAVIA® møter Android TV™

Smart-TV-en din har blitt smartere. Tenk på alle de opplevelsene du digger på smarttelefonen og nettbrettet ditt. Nå kan du se dem større og bedre på en BRAVIA®-skjerm.

 • Livsstil
 • Egenskaper
 • Apper
 • Tilbehør

Se 4K-BRAVIA®-modeller med Android TV

Lyd

Opplev alle følelsene med lyd som beveger deg

Høyoppløselig lyd

Høyoppløselig lyd – slik artistene hadde tenkt seg

I opptaksstudioet og på konserter blir det opprinnelige lydsporet tatt opp med høyere kvalitet enn man får fra CD-er. Med høyoppløselig lyd får du rik lyd som kjennes som om artisten fremfører musikken i samme rom som deg.

Hva er høyoppløselig lyd?

TV-er i X93/X94-serien med høyoppløselig lyd ivaretar langt flere detaljer under konverteringsprosessen fra analog til digital, med langt høyere bitrate og oppløsning enn til og med CD-er har. Resultatet er mer autentisk lyd som låter mer slik artisten opprinnelig ønsket.

Vanlig lyd
Høyoppløselig lyd
DSEE HX

DSEE HX

Nyt større detaljrikdom i alt du hører på. X93 og X94-modellene har DSEE HX som analyserer lydkilder og utvider høye frekvenser til kvalitet som nærmer seg høyoppløselig lyd.

Lyd, perfeksjonert av ClearAudio+

ClearAudio+ finjusterer TV-lyden og sørger for en fengslende og berikende opplevelse.

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)

DSEE-teknologi gjenoppretter tapte frekvenser til musikken (særlig høye frekvenser) og sørger for naturlig lyd med en mer romslig følelse.

DSEE
Uten Clear Phase-lyd
Vanlig TV
Clear Phase-lyd
TV med Clear Phase 

Clear Phase-lyd

Clear Phase-lyd analyser og tester høyttalerens frekvensrespons og bruker denne informasjonen til å fjerne eventuelle topper eller bunner i høyttalerens naturlige respons, noe som resulterer i ren og naturlig lyd.

S-Force Surround Sound PRO

Mens noen lydforbedringssystemer bare virker med én enkelt kanal, bruker S-Force Surround Sound PRO direkte flerkanals behandling, noe som gir en mer realistisk og kraftig omgivelseslyd.

 • S-Force PRO
 • Vanlig

Se 4K-TV-er med ClearAudio+

Se instruksjonsvideoer for TV-er

Se instruksjonsvideoer for TV-er

Lurer du på hvordan du skal installere og bruke TV-en? Eller hvordan du skal koble den til annet utstyr? Instruksjonsvideoene tar deg gjennom prosessen – trinn for trinn.