Lyd og bilde 
i perfekt harmoni

Bli helt oppslukt

BRAVIA gir deg en TV-seeropplevelse som aldri før med lyd og bilde i perfekt harmoni. I tillegg til å bli oppslukt av en fantastisk bildekvalitet, kan du nå også lytte til kraftig og klar lyd der den kommer fra. Alt dette får du med enkel talekontroll og et vakkert design.

Ultimat realisme med A8 Series

Få en mer kinoaktig seeropplevelse enn noen gang, og bli oppslukt av handlingen med enestående klarhet, farger og kontrast.
 

Enestående kontrast med XH95 Series

Dypere svartfarger og skarpere lyse områder kombineres for enestående kontrast fra alle vinkler på den beste 4K LCD-TV-en fra Sony.
 

Bilde som viser hvordan lyd reproduseres på en BRAVIA-TV
Den komplette lydopplevelsen

Høyttalerne bak skjermen til A8 Series spiller av kraftig og klar lyd fra der handlingen skjer. På XH95 Series styrer lydposisjonerte diskanthøyttalere rundt skjermen lydplasseringen og optimaliserer den kontinuerlig, slik at du kan lytte til lyd av høy kvalitet fra den rette delen av scenen.

Få tilgang til en mer underholdende verden

Bli helt oppslukt av det nye Sony BRAVIA-utvalget. De er enklere og raskere enn noen gang med taleaktiverte kontroller og øyeblikkelig tilgang til mer enn 5000 apper. TV-ene våre kan også enkelt synkroniseres med smartassistenter.

Bilde som viser apper på en BRAVIA-TV
Hjemmet ditt og BRAVIA i perfekt harmoni

En flat kant, et design med én plate og et støyfritt stativ. Det er en tilnærming som gjør at du kan bli oppslukt av det du ser på, ikke av selve TV-en. I tillegg gir det førsteklasses toveisstativet muligheten til å heve TV-en for å få plass til en soundbar.