KOMPAKTKAMERAER

DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom

DSC-QX30

Bilde av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom

Veil. Pris

kr 2 750,00

(VAT)
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom
Bilder av DSC-QX30 Lens-Style-kamera med 30x optisk zoom

Funksjoner

30x optisk zoom / 60x Clear Image Zoom for ekstreme nærbilder

Ta bilde av alt fra store landskap til motiver som er langt unna, takket være det kraftige zoomobjektivet med rekkevidde på 24 mm* til 720 mm. Kameraets 60x Clear Image Zoom-funksjon vil digitalt fordoble forstørrelsen til objektivet uten å redusere antall piksler, slik at du kan ta tydelige, detaljerte bilder på alle avstander.

Låsbar autofokus og kontinuerlig fotografering

Få krystallklare bilder som alltid er i fokus. Låsbar autofokus (AF) justerer motivrammen automatisk etter motivet – slik at du får tatt bilder som er i fokus uansett hva som skjer. Lens-Style-kameraet gir også mulighet for kontinuerlig fotografering i høy hastighet med opptil 10 bilder per sekund og 20 megapiksler, også når ting skjer raskt.

Optisk SteadyShot-bildestabilisering

Innebygd optisk SteadyShot-teknologi holder bildet stabilt selv når du skjelver på hendene. SteadyShot kompenserer for de små håndbevegelsene som kan forårsake uklarhet og forvrengning, og sørger for strålende fotografiske resultater selv ved utfordrende lysforhold. Bytt til SteadyShot aktiv modus for skarpe filmopptak som ikke rister.

Skjønnhet i bevegelse med Full HD i 60p

Få jevne og skarpe videoklipp, selv når du panorerer og filmer motiver i bevegelse, og ta opp 60p-videoer i full oppløsning.

Exmor R® CMOS-sensor med 20,4 megapiksler for detaljerte bilder

Få frem detaljer i bildene dine – selv ved fotografering i svakt lys. En bakbelyst Exmor™ R CMOS-sensor har et stort mottakerområde som slipper mer lys og flere detaljer inn i hvert eneste bilde. Fang inn motivet med 20,4 megapiksler med høy oppløsning for å få vakre, detaljrike bilder hver gang.

BIONZ X for enestående detaljer og teksturer

Bildebehandlingsmotoren fra Sony gjengir teksturer og detaljer, slik du ser det med det blotte øye, ved hjelp av ekstra høyhastighetsbehandling. BIONZ X, sammen med frontmontert LSI (large scale integration) som øker behandlingshastigheten, gir mulighet for mer naturlige detaljer, mer realistiske bilder, fyldigere fargetoner og redusert støy, enten du fotograferer eller tar opp video.

Sony G-objektiv for et høyere ytelsesnivå

Sony G-objektivet er optimalisert for å passe perfekt til den avanserte bildesensoren og bildebehandlingsteknologien på dette Lens-Style-kameraet. G-objektivet gir deg ytelsen og kontrollen som skal til for å oppnå førsteklasses bildekvalitet på det som er i fokus, samtidig som du får vakker bakgrunnsuskarphet (bokeh).

Wi-Fi® gir deg trådløs frihet

Du kan enkelt overføre videoer og mer fra kameraet til en Android- eller iOS-smarttelefon eller et nettbrett ved ganske enkelt å koble til Wi-Fi®. Og så kan du raskt laste opp videoene til de foretrukne nettstedene og sosiale mediene dine slik at venner og familie kan nyte moroa.

Intuitiv kontroll med PlayMemories™ Mobile

Gjør smarttelefonen eller nettbrettet om til en fjernkontroll, og gled deg over enkel kamerakontroll takket være PlayMemories™ Mobile. Et ryddig brukergrensesnitt gir deg enkel enhåndsbetjening av alle innstillingene på kameraet, inkludert eksponering, lukker og zoom, noe som gjør det ideelt til gruppebilder.

Få et annet perspektiv med en allsidig objektivplassering

Ta bilder fra ulike synsvinkler. Sett Lens-Style-kameraet på steder som tidligere har vært vanskelig å komme til. Deretter kan du ta kontroll – inkludert zoom, innramming og opptak – med mobilenheten din. Det valgfrie settet for frivinkelsfotografering (ADP-FSK1) gir et godt grep for allsidig fotografering.

Monter kameraet på smarttelefonen/nettbrettet

Det er enkelt å gjøre smarttelefonen eller nettbrettet om til et kamera med høy ytelse: Du trenger bare å montere Lens-Style-kameraet på mobilenheten og begynne å ta bilder. Når kameraet er montert, blir enheten kamerahuset: Bruk berøringsskjermen til å ta bilder, retusjere og til og med dele bilder med venner og familie på Facebook® og Twitter™.

Enkel lagring, overføring og deling

Du trenger aldri bekymre deg for å miste bildene dine – de lagres automatisk både på Lens-Style-kameraet og på smarttelefonen eller nettbrettet når du tar dem. Du trenger bare å installere PlayMemories™ Mobile-appen for å eksportere bilder fra kameraet til smarttelefonen eller nettbrettet via Wi-Fi®. Derfra kan du organisere, redigere og dele dem med venner og familie, eller laste dem opp til ditt foretrukne sosiale nettverk og dele dem med hele verden.

Superior Auto vet hva du tar bilder av

Ingen bilder er for vanskelige. Superior Auto-modus registrerer automatisk ulike typer miljøer og justerer kamerainnstillingene tilsvarende for å optimalisere hvert eneste bilde. Kameraet vil aktivere funksjoner som kontinuerlig fotografering og Auto HDR (High Dynamic Range) når forholdene er vanskelige, slik at du enkelt får tatt bildet.

Monter kameraet på et stativ for fleksibel fotografering

Ta bilder med lang eksponeringstid og flotte landskapsbilder enkelt og greit. Du monterer bare Lens-Style-kameraet på et stativ og får større stabilitet enn du ville fått med håndholdt fotografering. Ulendt terreng, fotografering i lite lys og gruppebilder blir enklere når du monterer Lens-Style-kameraet på et stativ.

Se bildene i TRILUMINOS™-farger

Se bildene og videoene i rike, naturlige farger når du deler dem på den store skjermen. Dette Lens-Style-kameraet støtter TRILUMINOS-fargeteknologi – se favorittbildene i realistiske farger når du viser dem på en TV med TRILUMINOS-skjerm. Et utvidet fargespekter betyr at røde, blågrønne og smaragdgrønne farger ser vakre ut på skjermen. Dette gjør at landskap og sjø ser mer levende ut. Ansikter ser også bedre ut, takket være den naturlige gjengivelsen av hudfarger.

Tilbehøret Live-View Remote 2 for kontroll over flere kameraer

Håndter opptil fem kameraer ved å bruke den valgfrie Live View-fjernkontrollen. Kontroller visningsvinklene på fargeskjermen på håndleddet med et blikk, start/stopp opptak på fem kameraer umiddelbart, og endre innstillinger samtidig på alle enhetene. Du trenger ikke kabler, takket være innebygd Wi-Fi®.

Flere sideforhold for fleksibel fotografering

Ta bilder som skiller seg ut fra mengden med et utvalg av forskjellige sideforhold. Velg mellom vanlige digitale bildeformer som 3:2 og 4:3, i tillegg til 16:9 widescreen eller firkantet, for å få stillbildene akkurat slik du vil ha dem.

Spesifikasjoner
Ta flotte bilder, uansett avstand, med DSC-QX30, som har 30x optisk zoom, optisk SteadyShot og låsbart autofokus. Nå kan ta du bilder som tidligere har vært umulig å ta med smarttelefon eller nettbrett, for eksempel av motiver som beveger seg eller som er langt unna.
  • Exmor R™ CMOS-sensor på 20,4 megapiksler

  • BIONZ X-motor for enestående detaljer og støyreduksjon

  • G-objektiv med 30x optisk zoom (60x med Clear Image Zoom) fra Sony

  • PlayMemories™-kameraapper utvider kreativiteten

  • Ta og del bilder med høy kvalitet fra iOS- og Android-enheter

Sensortype
1/2,3"-type (7,82 mm) Exmor R® CMOS-sensor
Antall piksler (effektive)
20,4 megapiksler
ISO-følsomhet (stillbilder)(anbefalt eksponeringsindeks)
ISO 80–12 800

Hva finnes i esken?

Oppladbar batteripakke NP-BN, Micro USB-kabel, Håndrem, Smarttelefonfeste, Hurtigstartguide, Veiledning

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere