KOMPAKTKAMERAER

RX0 – svært kompakt støtsikkert og vanntett digitalkamera

DSC-RX0
Bilde av RX0 – svært kompakt støtsikkert og vanntett digitalkamera

Veil. pris

kr 11 000,00

(inkl. MVA)
Bilder av RX0 – svært kompakt støtsikkert og vanntett digitalkamera
Bilder av RX0 – svært kompakt støtsikkert og vanntett digitalkamera
Bilder av RX0 – svært kompakt støtsikkert og vanntett digitalkamera
Bilder av RX0 – svært kompakt støtsikkert og vanntett digitalkamera
Bilder av RX0 – svært kompakt støtsikkert og vanntett digitalkamera

Funksjoner

ZEISS® Tessar T*-objektiv

ZEISS® Tessar T* 24 mm F4-objektivet gir bilder i høy oppløsning med mindre forvrengning i ytterkantene, til tross for å være et vidvinkelobjektiv. Dette ZEISS®-objektivet gir opptak med bedre kontrast og skarphet. I tillegg kan du ta bedre bilder og redusere gjenskinn og dobbeltkonturer ved bruk av en ekstra hette.

15,3 MP (effektivt) 1.0-type Exmor RS® CMOS-bildesensor

1.0-type stablet CMOS-bildesensor med DRAM-brikke gir opptil 960/1000 bps ekstra sakte film og opptil 1/32 000 superhøy lukkerhastighet for bevegelser som i virkeligheten er utenfor menneskets oppfattelse. Den utvidede kretsen har stor signalbehandlingskapasitet og høyhastighets signalavlesning.

BIONZ X for enestående detaljer og teksturer

Den høyhastighets BIONZ X-bildebehandlingsmotoren fra Sony er like viktig som objektivet og bildesensoren, da den konverterer lys fra sensoren, slik at bilder og video kan tas opp med mer naturlige detaljer, mer realisme, fyldigere fargetoner og mindre støy.

Fjernkontroll via smarttelefoner og nettbrett 

Innebygd Wi-Fi® gjør at flere RX0-kameraer kan fjernstyres med en smarttelefon eller et nettbrett. Bare last ned Imaging Edge Mobile-appen helt kostnadsfritt til mobilenheten din for å styre kameraets lukkerutløsning, starte og stoppe videoopptak og øyeblikkelig motta opptak. Bluetooth er også tilgjengelig for samtidig ekstern av- og påslåing.

Finn ut mer

For mer fleksible opptak

Det kompakte, enkle, rektangulære huset uten utstikkere er en fordel i kombinasjon med valgfritt tilbehør. Opp-ned-opptak vender også bildet riktig vei når kameraet må monteres opp ned i henhold til visse innstillinger.

Juster bilder med overlegen fleksibilitet og presisjon

S-Log2 er en egenutviklet gammainnstilling fra Sony som er uunnværlig for profesjonelle som ønsker fleksibilitet under etterbehandlingen, og utvider opptakets dynamikk for å redusere overeksponerte og undereksponerte områder. Bildeprofil bestemmer videoenes karakter ved å endre grunnleggende parametere, som kromogene effekter og graderingsjustering. 

Med opptaksmuligheter bare begrenset av fantasien

Kameraet er så robust at du kan fotografere uten problemer i mange ulike miljøer. Den er vanntett ned til 10 m, støtbestandig for fall fra opptil 2,0 m og knusebestandig under vekt opptil 200 kgf / 2000 N.

Overlegen helhet, praktiske funksjoner, kompakt form

Det glatte huset i ekstra super duralumin er designet uten utstikkende deler for en særegen kvalitet, styrke og eleganse. Selv om dette ekstra rigide kameraet er kompakt nok til å passe i håndflaten, har det praktiske funksjoner som LCD-skjerm og knapper som er enkle å bruke, holdbarhet og ytelse du kan stole på, selv under krevende forhold.

Opptil 960/1000 bps supersakte film

Overlegen sakte film med opptil 960/1000 bps tilgjengelig for opptak av brøkdeler av et sekund med action på film. Opptak i sakte film med 480/500 bps og 240/250 bps gir spesielt god bildekvalitet, nesten HD-kvalitet, med mulighet for å velge Quality Priority-modus. End trigger-modus lar deg fange det avgjørende øyeblikket med svært sakte innspilling som starter to eller fire sekunder før REC-knappen trykkes inn.

Ren HDMI-utdata for 4K-videoer

For produksjonsfleksibilitet kan du bruke ren HDMI-utgang for opptak av ukomprimert video til en ekstern opptaker i et format og bithastighet du selv velger, inkludert ukomprimert 4K-video, og overvåke opptaket. I tillegg kan det levere imponerende og presise 4K-bilder med redusert moaré og reduserte artefakter via dataavlesning uten pikselbinning eller hakking.

Kontinuerlig fotografering med opptil 16 bps og redusert undereksponering

Til tross for hele 15,3 MP sørger den superraske reaksjonen til bildesensoren for at kameraet kan fotografere med en hastighet på opptil 16 bps. Noe som gjør at du kan fange inn forbigående skjønnhet og kortvarige ansiktsuttrykk.

Opptil 1/32 000 sek antiforvrengningslukker

Takket være Exmor RS®-sensorens ekstremt raske reaksjon, minimerer antiforvrengningslukkeren med lukkerhastigheter på opptil 1/32 000 sek. bildeforvrengning forårsaket av den rullende lukkereffekten som ellers kan forvrenge bilder av motiver med rask bevegelse.

Velg XAVC S med proffkvalitet eller AVCHD-videoopptak

XAVC S-formatet med lav komprimering er perfekt, spesielt for seriøse videografer, til å lage film i høy kvalitet med minimalt støy, også i scener med mye bevegelse. Kameraet har også AVCHD-format for enkel redigering og deling.

Egendefinert kreativ bekvemmelighet

Du kan programmere hyppig brukte funksjoner til de knappene du ønsker, for å tilpasse kameraet til måten du filmer og fotograferer på. Du får rask, praktisk og enkel tilgang til de innstillingene du velger – for raskere og mer intuitiv bruk.

Fotografer praktisk talt hvor som helst med god ISO-følsomhet

Følsomheten strekker seg opptil ISO 12 800 for å gi skarpere bilder i svært dårlig belysning. La automatisk ISO-modus avgjøre den best egnede innstillingen, eller utvid følsomheten manuelt så lang ned som ISO 80. Kameraet gjør det også mulig å konfigurere nedre grense for lukkertid ved automatisk ISO-innstilling.

Forhåndsinnstilt fokus for enklere filming

For videoopptak kan du velge MF (manuelt fokus) eller PF (forhåndsinnstilt fokus). Hvis du velger PF-modus, fokuserer RX0 automatisk på et motiv som er lengre unna enn ca. 1 m. Med RX0 i PF-modus fokuserer kameraet også automatisk på et motiv i nærheten (innenfor ca. 1 meter) hvis du aktiverer fokusområdet «NÆRT».

MF Assist og optimeringsfunksjoner gir bedre fokus

For å hjelpe deg med å fininnstille fokus forstørrer MF Assist (manuell fokus-hjelp) området du fokuserer på, for å muliggjøre mer nøyaktige innstillinger. Optimering uthever det skarpeste området, eller området som er mest i fokus, med en farge du velger. Alt dette for å gjøre det enklere for deg å bestemme om du må justere mer.

Automatisk AV-funksjon for temperatur kan gi lengre opptakstid

Du kan velge en intern temperatur som kameraet automatisk slår seg av ved. Videoopptakene pleier for eksempel å bli lengre ved bruk av stativ, så ved å velge «høy» for Automatisk AV-funksjon for temperatur kan du filme lenge.

Støtter Remote Camera Control

Når kameraet kobles til en datamaskin, kan du bruke Remote Camera Control til å ta bilder eller endre innstillinger på kameraet fra datamaskinen som er tilkoblet via USB-porten. Alt du trenger å gjøre er å laste ned en versjon av appen Remote Camera Control som støtter datamaskinen.

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produktet er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Imaging Edge™ Remote, Viewer, og Edit

Ta enda bedre bilder med Imaging Edge-appene. Bruk Remote for å kontrollere og overvåke fotografering i sanntid på PC-skjermen din, Viewer for å forhåndsvise, rangere og velge bilder fra store bildebibliotek og Edit for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet for levering. Få den beste bildekvaliteten fra RAW-bildene til Sony, og administrer det du produserer, på en mer effektiv måte.

Finn ut mer

Capture One (for Sony)

Capture One Express (for Sony) er en kostnadsfri redigeringsprogramvare med RAW-utvikling, enkel kontroll og gode redigeringsverktøy. Du kan også kjøpe Capture One Pro (for Sony) for å få flere redigeringsverktøy og koblede fotograferingsmuligheter via en datamaskin.

Gratis nedlasting (gå til Phase One-nettstedet)

Kablet flerkamerakontroll med valgfri CCB-WD1-kamerakontrollboks

Forbedre fleksibiliteten og nøyaktigheten når du fotograferer med flere kameraer med en kablet nettverkstilkobling. Skaff deg den valgfrie kamerakontrollboksen (CCB-WD1) for å slippe løs det ubegrensede fotograferingspotensialet til RX0. Kombiner enhetene i boksen for å styre opptil 100 RX0-kameraer samtidig, slå dem av og på, juster innstillinger og ta opp bilder og videoer via en nettleser på en datamaskin. På denne måten kan du også synkronisere tilkoblede kameraer nøyaktig og enkelt overføre filer etter fotograferingsøkter.  

Finn ut mer

Spesifikasjoner
Dette ultrakompakte kameraet er en enestående kombinasjon av sofistikert bildeteknologi, inkludert en 1.0-type Exmor RS® CMOS-sensor og 24 mm ZEISS® vidvinkelobjektiv samt et solid, fast hus som er vanntett ned til 10 m, støtsikkert ved fall fra opptil 2,0 m og knusesikkert opptil 200 kgf / 2000 N. Høyhastighets kontinuerlig filming, svært sakte avspilling og andre unike integrerte funksjoner i smart form gir mer kreativ bildeproduksjon.
  • ZEISS® Tessar T* 24 mm objektiv med F4.0 blenderåpning

  • Antiforvrengningslukker – 1/32 000 superrask lukker

  • Opptil 16 bps kontinuerlig fotografering uten at piksler slås sammen

  • Opptil 960/1000 bps supersakte film

  • Ulike filmfunksjoner for proff kvalitet – S-log2 gammainnstilling / 4K ren HDMI-utgang

Sensortype
1.0-type (13,2 mm x 8,8 mm) Exmor RS CMOS-sensor, størrelsesforhold 3:2
Antall piksler (effektive)
ca. 15,3 megapiksler
Vanntett
Ja (tilsvarende IPX8)
Støtsikkert
Ja (2,0 m MIL-STD810G C1 Method516.7-Shock)
Knusesikker
Ja (200 kgf / 2000 N / 440 lbf)
ISO-følsomhet (stillbilder)(anbefalt eksponeringsindeks)
Auto (ISO 125–12 800, kan velges med øvre/nedre grense), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10 000/12 800 (kan forlenges til ISO 80/100), Multi-Frame NR: Auto (ISO 200–25 600), 200/400/800/1600/3200/6400/12 800/25 600
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift. Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere