RX0 II

Lite og robust. Flotte bilder overalt.

KOMPAKTKAMERAER

Førsteklasses, lite og robust RX0-kamera

DSC-RX0M2G

Bilde av Førsteklasses, lite og robust RX0-kamera

Veil. pris

kr 8 500,00

(inkl. MVA)

Førsteklasses bildekvalitet med et svært kompakt hus

RX0 II er et perfekt kamera du kan bruke hele livet. Det tar enestående bilder, selv i dempet lys, med den kraftige sensoren av 1.0-typen og ZEISS® Tessar T*-objektivet som reduserer forvrengning. Du kan også dele bildene enkelt med smarttelefonen. Kameraet har også internt 4K-videoopptak, imponerende bildestabilitet, en forbedret minste fokusavstand på 20 cm, og en LCD-skjerm som kan vippes 180°.

Robust utforming laget for å yte

Kameraets design er enkelt og praktisk med rene linjer og ingen unødvendige utstikkende deler, og designet gjenspeiler kameraets robuste konstruksjon og funksjonalitet for alle forhold. Det ekstra superduraluminhuset er solid, men lett. 

Passer i lommen og i livet ditt forøvrig

Utviklet for seriøs bildekvalitet

Utviklet for seriøs bildekvalitet

Fang inn livet fra alle vinkler

Fang inn livet fra alle vinkler

Velg fotograferingsstil

Få flere muligheter

Full av bildeytelse

Full av bildeytelse

Utviklet for seriøs bildekvalitet

Skarpe stillbilder og videoer med høy oppløsning

Skarpe stillbilder og videoer med høy oppløsning

Det finnes en rekke nyskapende bildeteknologikomponenter i det lille RX0 II som er laget for å gi deg nydelige bilder uansett forhold. Med Clear Image Zoom kan du zoome opptil dobbelt så mange ganger samtidig som kvaliteten påvirkes minimalt.

Enestående detaljer og lite støy

Enestående detaljer og lite støy

Exmor RS™ CMOS-sensoren av 1.0-typen samarbeider med den avanserte bildebehandlingsmotoren BIONZ X™ om å gi omfattende og dynamisk rekkevidde, redusert støy, naturlige detaljer og fyldige graderinger.

ZEISS® Tessar T*-objektiv

ZEISS® Tessar T*-objektiv

Vidvinkelobjektivet ZEISS® Tessar T* 24mm F4 tar nydelige bilder i praktisk talt alle fotoforhold med forbedret kontrast og skarphet samt redusert forvrengning.

Soft Skin-modus

Soft Skin-effekt

For å ta bedre portrettbilder reduserer kameraets Soft Skin-modus små ansiktsrynker og hudblekhet samtidig som klarheten i motivets øye- og munnparti beholdes.

Autofokus for øye

Autofokus for øye

Når du tar portrettbilder og selfier, er RX0 IIs Øye på AF-funksjon stilt inn til automatisk å fokusere på motivets øyne.

Nydelige videoer i høy oppløsning

Internt 4K-videoopptak med full pikselavlesning

Med RX0 II kan du ta opp 4K-videoer med full pikselavlesning uten at piksler slås sammen, ved hjelp av 1.7x-oversampling for å få sylskarpe bilder og actionscener. Til tross for kameraets kompakte størrelse støtter det interne 4K 30p-opptak (QFHD: 3840 x 2160), noe som gjør det ideelt for videoopptak med høy bildekvalitet når du er på reise eller når du tar opp hverdagsscener.

Gjør enestående videoer enda bedre

En ny elektronisk bildestabilisering gjør at du kan ta opp flotte videoer. Videoredigeringstillegget for smarttelefonen gir deg skarpe bilder, som med en slingrebøyle. Videoredigeringstillegget holder også motivet i bildet automatisk, selv når du beskjærer videoer for stående skjermformat på smarttelefoner og deling på sosiale medier.

Fang inn livet fra alle vinkler

Robust utforming for bekymringsfrie opptak

RX0 II er superkompakt, lett, og robust. Du kan slippe det ned i en bag eller la det henge i en stropp uten at du trenger bekymre deg, og du kan bruke det i situasjoner der du aldri kunne ha tatt opptak før. 

Svært kompakt og klar for eventyr

Svært kompakt og klar for eventyr

RX0 II er et seriøst kamera i en liten pakke. Det er enkelt å ha med seg, og det tar bilder av høy kvalitet uansett hvor du filmer. Kameraets enkle design og mangel på utstikkende deler gjør det enklere å sette det opp, pakke ned og oppbevare. 

Vanntett/støvtett

Ned til 10 meter

Enten du snorkler i fersk- eller saltvann, filmer på bassengkanten eller utendørs i uvær, utvider RX0 II opptaksmulighetene. Du trenger ikke beskytte kameraet mot regn eller drikke, og du kan også ta opp video problemfritt hvis du befinner deg i områder med sand og støv. Alt dette kan du gjøre uten et vanntett etui eller ekstra tilbehør.

Vanntett
Støtsikkert

Støtsikkert

Fra en høyde på 2,0 meter

Takket være den støtsikre utformingen trenger du ikke bekymre deg for tilfeldige «ulykker». RX0 IIs robuste hus er laget for å tåle fall fra en høyde på opptil 2,0 meter.

Knusesikkert

Opptil 200 kgf/440 lbf/2000 N

Du trenger ikke håndtere kameraet med ytterste forsiktighet. Det er enkelt å oppbevare i en veske eller lomme, og du kan ta det med deg hvor som helst uten å bekymre deg.

Knusesikker

Få flere muligheter

LCD-skjerm som kan vippes og som passer perfekt til selfier

Kameraets LCD-skjerm kan vippes oppover ca. 180°, noe som gjør det enkelt å ta selfier og spille inn videoblogger. Det vann- og støvtette designet gjør at du til og med kan bruke kameraet til å ta bilder under vann. Skjermen kan også vippes nedover 90° når du skal ta bilder fra en høy vinkel.

LCD-skjerm som kan vippes og som passer perfekt til selfier
Utvidet kontroll med det valgfrie opptaksgrepet

Utvidet kontroll med det valgfrie opptaksgrepet

VCT-SGR1-opptaksgrepet har integrerte kontroller slik at du kan vippe lukkerutløsningen og betjene opptaksknappen og kameraets zoom fra selve grepet. Opptaksgrepet kan også omgjøres til bruk som stativ på et bord.

Ekstern mikrofon for lyd av høy kvalitet

Til tross for RX0 IIs svært kompakte størrelse leveres kameraet med en mikrofonkontakt, slik at du kan koble til en ekstern mikrofon for å få bedre lydkvalitet i videobloggene og videoene dine. 

Ekstern mikrofon for lyd av høy kvalitet

Full av bildeytelse 

Opptak av supersakte film fra 960 bps/1000 bps

Opptak med bildehastigheter på opptil 960 bps/1000 bps fanger inn action på brøkdelen av et sekund, noe som gjør at du kan ta opp supersakte scener. Du kan til og med ta opp scener i Full HD-oppløsning på opptil 120 bps/100 bps.

Intervallopptak for videoer med tidsintervall

Kameraets nye intervallopptaksfunksjon gjør at du kan filme kontinuerlig med et angitt intervall på mellom 1 og 60 sekunder. Disse stillbildene kan deretter redigeres til en video med tidsintervall på en PC.

Seriefotografering på opptil 16 bps med lite undereksponering

Seriefotografering opptil 16 bps og lite undereksponering

Ved hjelp av RX0 IIs egenskaper for seriefotografering kan du fange opp avgjørende øyeblikk og flyktige ansiktstrekk på en bedre måte. Opptil 129 JPEG-bilder (standardbilder) kan tas i én serie. 

Antiforvrengningslukker på opptil 1/32 000 sek.

Antiforvrengningslukker på opptil 1/32 000 sek 

Antiforvrengningslukkeren har lukkerhastigheter på opptil 1/32 000 sek, og den er utformet til å minimere den rullende lukkereffekten som kan forvrenge bilder av motiver i rask bevegelse.

Bildeprofiler som imøtekommer profesjonelle behov

Bildeprofiler som imøtekommer profesjonelle behov

Med funksjonen Bildeprofiler og S-Log2 kan du stille inn den totale tonen i filmproduksjoner fra kamerahuset ved å justere parameterne som påvirker hvordan videoene dine til slutt ser ut. 

Trådløs flerkamerakontroll

Trådløs flerkamerakontroll

Det perfekte oppsettet for hverdagslig bruk med smarttelefon

Med Imaging Edge Mobile-appen fra Sony kan du styre flere kameraer fra en smarttelefon eller annen mobil enhet. En trådløs tilkobling gir deg større fleksibilitet i posisjoneringen av kameraene, som er solide og små nok til å passe nesten overalt. 

Fotografer med flere kameraer med en kablet tilkobling

Fotografer med flere kameraer med en kablet tilkobling

Presis, nøyaktig kontroll som dekker behovene i en profesjonell arbeidsflyt

Med den valgfrie kamerakontrollboksen (CCB-WD1) kan du styre flere kameraer samtidig og overvåke og endre innstillinger eksternt fra en tilkoblet PC. Dette gir en stabil kameratilkobling som legger til rette for nøyaktig synkronisering av flere kameraer. Det legger også til rette for rask filoverføring fra kameraene og enklere filbehandling.

Spesifikasjoner og funksjoner
RX0 II er svært kompakt og har et robust, stivt hus som er vanntett, støtsikkert og knusesikkert. Skjermen kan vippes 180° og gjør det mulig å ramme inn selvportrett og vloggeventyr, mens sensoren av 1.0-typen og avansert bildebehandling gir vakre hudtoner og AF på øye. Videoene har internt 4K 30p-opptak med bildestabilisering.
  • ZEISS® Tessar T* 24 mm F4 objektiv med vidvinkel

  • Vanntett og solid hus

  • LCD som kan vippes 180 grader

  • Internt 4K-videoopptak

  • Opptil 960/1000 /bps supersakte film

Sensortype
1.0-type (13,2 mm x 8,8 mm) Exmor RS CMOS-sensor, størrelsesforhold 3:2
Antall piksler (effektive)
ca. 15,3 megapiksler
Vanntett
Ja (tilsvarende IPX8)
Knusesikker
Ja (200 kgf / 2000 N / 440 lbf)
ISO-følsomhet (stillbilder)(anbefalt eksponeringsindeks)
Auto (ISO 125–12 800, kan velges med øvre/nedre grense), 125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10 000/12 800 (kan forlenges til ISO 80/100), Multi-Frame NR: Auto (ISO 200–25 600), 200/400/800/1600/3200/6400/12 800/25 600
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet