RX10 Ⅱ

Profesjonelt. Lynraskt.

Det nye og profesjonelle zoomkameraet RX10 II med en stablet, minnetilkoblet CMOS-sensor av type 1.0 fanger inn skjulte verdener. Utforsk superrealistiske 4K-videoer og stillbilder.

KOMPAKTKAMERAER

RX10 II med objektiv på 24–200 mm og F2,8

DSC-RX10M2

Bilde av RX10 II med objektiv på 24–200 mm og F2,8

Veil. pris

kr 13 600,00

(inkl. MVA)

Ny programvare er nå tilgjengelig.

Oppdater kameraet for enda enklere fotografering.

Zoom inn i ukjente verdener.

Fokuser på fantasien med superrealismen til 4K .

Det kritikerroste RX10 II-kameraet med stor zoomrekkevidde inkluderer et bemerkelsesverdig fremskritt innen fotograferings- og opptaksmuligheter – verdens første minnetilkoblede, stablede CMOS-bildesensor av 1.0-typen. Bruk kameraet til å lage imponerende 4K-videoer, opptil 40x supersakte film, spektakulære stillbilder med mer. En ny verden av superrealistisk fotografering er på vei. Zoom inn.

En verden av høyhastighetsfotografering

Få et innblikk inn i en helt annen verden med superhastighetsfotografering. Supersakte film – som tidligere nesten bare var å finne på profesjonelle kameraer. Spennende action uten forvrengninger. Frihet til å fotografere i sterkt lys. Velkommen til en skjult verden via 1/32 000 bilder i sekundet. Noe fantastisk venter deg.

Sony | Fotogalleri

Se flere eksempelbilder

Stablet CMOS-sensor av 1.0-typen med DRAM-brikke

 • Fotografering med superhøy hastighet
 • Stablet struktur med DRAM-brikke
 • Avlesning med høy hastighet
 • Antiforvrengningslukker

Opptak i 4K med høy presisjon

Gjør inntrykk på seerne, forbløff deg selv.

Du får 4K-opptak med høy presisjon og minimalt med forvrengninger. Den proffe XAVC S-kodeken sørger for vakre bilder fra opptak med høy bithastighet. Full pikselavlesning uten at piksler slås sammen gir resultater med høy oppløsning. Du kan ta opp forbløffende og superrealistiske videoer med detaljer som på kino og klarhet som overgår alt annet.

Slipp fantasien løs.

Se livet på en ny måte med 40x supersakte film.

Fang inn det som utspiller seg usett foran deg. Tidligere var videoopptak med ekstremt høy bildehastighet (HFR) på opptil 960 bilder/sek som produserer supersakte film, bare tilgjengelig på proffkameraer. Denne funksjonen har ulike innstillinger som passer til aktive motiver, slik at du kan lage videoer som ser proffe ut, av et «skjult» univers.

Fotografering med svært høy hastighet

Fotografering med svært høy hastighet

En verden av undere fotografert ved 1/32 000 sek

Med den superraske antiforvrengningslukkeren på opptil 1/32 000 sek kan du fange inn ekstremt raske bevegelse uten bildeforvrengning som følge av rullende lukker.

Fotografer som du vil i svært sterkt lys.

Superrask lukker – 1/32 000 sek

Den superraske antiforvrengningslukkeren gir fotografering i et bredt spekter opptil EV19. Du kan fotografere i svært sterkt lys, selv med uskarp bakgrunn.

Fotografer som du vil i svært sterkt lys.
1/2000 sek
Fotografer som du vil i svært sterkt lys.
1/32000 sek
Rask intelligent AF på opptil 0,09 sek.

Rask intelligent AF på opptil 0,09 sek.

Rask og presis respons til flyktige øyeblikk

RX10 II bruker rask intelligent AF med kjapp og nøyaktig kontrastgjenkjenning. Optimalisert, effektiv matching mellom objektivet og kontrolleren gir raskere respons.

Fremragende bildebehandling

Kraftig perspektiv for selvutfoldelse.

Få skarpe resultater for enhver scene og ethvert opptak hver gang med et kraftig ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv med konstant blenderåpning på F2,8 på hele zoomområdet. Objektivet gir enestående klarhet som forvandler bildene dine til kunstverk.

Lys, klar og mer presis

Lys, klar og mer presis

Uunnværlig funksjon for seriøse fotografer

Høykontrast OLED Tru-Finder™ med imponerende oppløsning tilsvarende 2 359 000 punkter. Klart bilde fra hjørne til hjørne som gjør det enkelt å konsentrere seg om motivet.

Tradisjonelt, men likevel sofistikert.

Utformet for å tilfredsstille proffer og inspirere entusiaster.

Forvent deg tradisjonell, profesjonell kontroll, som en manuelt betjent blenderring. Oppdag oppfinnsomheten i huset, inkludert en konstruksjon som har tatt høyde for støv- og fuktbestandighet. RX10 II forener forventede og enestående funksjoner for å overgå dine forventninger.

 • Sett forfra
 • Sett ovenfra
 • Sett bakfra

Nedlastbare oppgraderinger

PlayMemories Camera Apps gjør kameraet smartere.

Få bedre brukervennlighet med viktige apper som Smart Remote Control (muliggjør ekstern lukkerutløser), redigerings- og effektapper, og jobb i tandem med en Wi-Fi®-/NFC™-tilkobling.

*Merk: Tjenestens tilgjengelighet varierer fra land til land.

Nedlastbare oppgraderinger

Omfattende utvalg av tilbehør

Proffe alternativer gir nye muligheter.

Øk fotograferingsgleden ytterligere og få bilder som ser proffe ut, med tilbehør som er utviklet for kameraene i RX-serien, inkludert en ny myk bæreveske i skinn.

Imaging Edge™ Remote, Viewer, og Edit

Imaging Edge™ Remote, Viewer, og Edit

Ta enda bedre bilder med Imaging Edge-appene. Bruk "Remote" for å fjernstyre fotograferingen, "Viewer" for å forhåndsvise, vurdere og velge bilder fra bildebibliotek, og "Edit" for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet. Få den beste bildekvaliteten fra RAW-filene til Sony, og administrer det du produserer, på en mer effektiv måte.

Capture One (for Sony)

Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) er en kostnadsfri redigeringsprogramvare med RAW-utvikling, enkel kontroll og gode redigeringsverktøy. Du kan også kjøpe Capture One Pro (for Sony) for å få flere redigeringsverktøy og koblede fotograferingsmuligheter via en datamaskin. 

iMovie

Fungerer med iMovie og Final Cut Pro X

Dette produktet er kompatibelt med Final Cut Pro X og iMovie.

Spesifikasjoner og funksjoner
RX10 II er utformet for seriøse fotografer på farten takket være den nye stablede CMOS-sensoren som er koblet til minnet, og gir banebrytende 4K, en høyhastighetslukker på 1/32 000, supersakte film og mer. Det har arvet et objektiv med stor blenderåpning, stort zoomområde og andre verdifulle egenskaper fra RX10.
 • 20,2 MP 1.0-type stablet CMOS-bildesensor med DRAM-brikke

 • Fonticon_Zeiss_logo

  ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv, 24–200 mm med blenderåpning 2,8

 • BIONZ X-motor for enestående detaljer og støyreduksjon

 • 4K, Ultra HD for fire ganger så mange detaljer som på Full HD

 • Opptil 40x supersakte film

Sensortype
1,0-type (13,2 x 8,8 mm) Exmor RS® CMOS-sensor
Antall piksler (effektive)
20,2 megapiksler
ISO-følsomhet (stillbilder)(anbefalt eksponeringsindeks)
Automatisk: (ISO 100–12 800, kan velges med øvre/nedre grense) 100/125/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10 000/12 800 (kan utvides til ISO 64/80); Multi-Frame NR: Auto (ISO 100–12 800), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12 800/25 600

Hva finnes i esken?

Oppladbar batteripakke NP-FW50, Strømadapter (AC-UB10C/UB10D), Micro USB-kabel, Skulderrem,Linsedeksel, Skodeksel, Linsehette, Okularkopp, Bruksanvisning

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet