Vloggkameraet ZV-1

Skapt for å skape

*Avbildet med GP-VPT2BT-opptaksgrep (tilleggsutstyr)

Illustrasjon
Ny programvare er nå tilgjengelig.

Denne programvareoppdateringen muliggjør direktestrømming og onlinekommunikasjon av høy kvalitet.

EISA VLOGGEKAMERA 2020-2021
Utviklet for skapere
Gjenskap verden i ditt bilde
Spill inn og del – helt enkelt
Laget for å vlogge
Ta profesjonelle bilder
Det du trenger til innholdsskaping
Utviklet for skapere

Du trenger ingen erfaring for å lage flotte videoer. ZV-1 er utviklet for å lage fantastiske videoer av deg og omverden, uten kompliserte oppsett.

Vakre og naturlige hudfarger for alle

ZV-1 gjør at alle hudfarger ser levende, naturlige og sunne ut. Det har også en valgfri modus for myk hud-effekt for et jevnere utseende.

Bakgrunnsbokeh for et profesjonelt preg
Bakgrunnsbokeh for et profesjonelt preg

Den store CMOS-sensoren av 1.0-typen og objektivet med stor blenderåpning gir bilder med profesjonell bakgrunnsbokeh og tydelige detaljer, selv ved dårlige lysforhold.

La kameraet fange blikket ditt
La kameraet fange blikket ditt

Med AI-teknologi kan du stole på at autofokusfunksjonen blir på ansiktet og øynene dine uten å vandre til andre motiver. Når du vil fokusere på et annet motiv, kan du ganske enkelt trykke på det på skjermen og la kameraet ta seg av fokuseringen.

Raske og presise fokusoverføringer

Med det raske hybride AF-systemet til ZV-1 kan du raskt og enkelt flytte fokus fra et ansikt til bakgrunnen for mer stilistiske og seervennlige videoer.

Profesjonell bokeh med ett trykk

Du kan slå bakgrunnsbokeh av og på ved å trykke på bokehbryteren, som fjerner behovet for komplekse manuelle justeringer. Nå kan du enkelt velge en defokusert bakgrunn for et profesjonelt utseende eller holde hele scenen i fokus med et knappetrykk.

Produktpresentasjonsinnstilling til produktomtalevideoer

Med produktpresentasjonsinnstillingen kan du bytte til innstillinger som er perfekte for produktomtaler, med ett knappetrykk. Den utvider visningsvinkelen og bytter fokus til objektet umiddelbart, slik at du slipper å vente på at fokuset flyttes, eller holde hånden bak produktet for å flytte fokuset dit.

Ta opp flotte videoer hvor enn du går
Ta opp flotte videoer hvor enn du går

ZV-1 er laget for flotte opptak i bevegelse. Med god bildestabilisering kan du spille inn jevne videoer mens du går. Når lysforholdene skifter fra skygge til sol eller utendørs til innendørs, sporer den automatiske eksponeringen (AE) ansikter og sørger for at de er godt belyst.

Enkel videostrømming

ZV-1 kan brukes som et nettkommunikasjonsverktøy med én kabel. Hvis du vil bruke ZV-1 som et eksternt kamera, kobler du til en PC eller en Sony Xperia™-smarttelefon via en USB Type-C®-kabeltilkobling.

Bilder av personer som deltar i nettkommunikasjon ved å ha koblet til ZV-1 og PC/smarttelefon
Videostrømming av høy kvalitet

Du kan bruke ZV-1 til livestrømming av høy kvalitet. Ved å bruke 1.0-typesensoren får du rene opptak, selv i omgivelser med lite lys. Du kan også bruke den retningsbestemte mikrofonen med tre kapsler til å gjøre klare taleopptak, selv når du strømmer.

Utviklet for enda bedre lyd
Utviklet for enda bedre lyd

Du kan ta opp tydelig tale, selv når du spiller inn i folkemengder. Kameraets unike retningsbestemte mikrofon med tre kapsler fanger opp klar lyd fra foran kameraet – perfekt for videoopptak. 

Vindskjerm for utendørsopptak
Vindskjerm for utendørsopptak

Den medfølgende vindskjermen reduser støy fra vind ved utendørsopptak. Det gir førsteklasses lydkvalitet og betyr at du kan bruke mindre tid på å ta nye opptak og redigere opptak som er påvirket av støy fra vind.

Bruk favorittmikrofonen for den lyden du ønsker
Bruk favorittmikrofonen for den lyden du ønsker

Med en mikrofonkontakt og en MI-sko kan du bruke den mikrofonen du vil, for å få akkurat den lyden du ønsker.

Gjenskap verden i ditt bilde

ZV-1 kombinerer enkelhet med kraft for å åpne opp kreative muligheter som er like grenseløse som fantasien din.

Dynamisk video gjennom sakte film
Dynamisk video gjennom sakte film

Gi hver bevegelse et mer filmaktig preg med supersakte film, som fanger flyktige øyeblikk for avspilling opptil 40x saktere enn sanntid.

Tidsforkortet opptak for en filmaktig effekt
Tidsforkortet opptak for en filmaktig effekt

Intervallopptaksmodus tar automatisk opp bildesekvenser ved intervaller på 1–60 sekunder, som kan brukes til å lage filmaktige tidsforkortede videoer på en PC, der skyer flyr forbi og hele dager går unna på sekunder.

Ta fantastiske bilder og video
Ta fantastiske bilder og video

ZV-1 har alt du trenger for å ta bilder som utmerker seg på tidslinjen din og i miniatyrbilder av videoer. Det skarpe ZEISS®-objektivet på 24–70 mm fokuserer lyset til en stor Exmor RS™ CMOS-bildesensor av 1.0-typen, og alt kommer sammen i den kraftige BIONZ X™-bildeprosessoren.

Skap ditt eget uttrykk med kreative effekter
Skap ditt eget uttrykk med kreative effekter

Picture Effects og kreative stiler gir nesten ubegrensede visuelle muligheter – fra enkle effekter med svart/hvitt og delvis farge til komplekse miniatyreffekter.

Spill inn og del – helt enkelt

Du trenger ikke lenger å nøye deg med mobilkameraets reduserte bildekvalitet for å kunne dele innhold raskt. ZV-1 gir både flotte bilder og sømløse tilkoblingsmuligheter for å gjøre det enklere å legge ut kvalitetsinnhold.

Overfør videoer til smarttelefonen umiddelbart
Overfør videoer til smarttelefonen umiddelbart

Med gratisappen Imaging EdgeTM Mobile for iOS og Android kan du enkelt og øyeblikkelig overføre, redigere og laste opp bilder fra ZV-1 til sosiale medier fra hvor enn du befinner deg.

Passer perfekt for enhver plattform
Passer perfekt for enhver plattform

Bruk Movie Edit-tilleggsappen for å bruke forbedret stabilisering på opptak med mye risting, eller endre rammen på og beskjær videoen for å passe til sideforholdet på populære sosiale medier.

Enkel innspilling av vertikale videoer for mobil
Enkel innspilling av vertikale videoer for mobil

Med automatisk tagging av vertikale videoer kan du laste opp innhold som er laget spesielt for smarttelefonskjermer.

Laget for å vlogge

Utformingen til ZV-1 gjør det enkelt å lage enestående selfie- og vlogginnhold. ZV-1 har alt du trenger for å skape inspirerende innhold, ned til hver minste detalj. 

Se deg selv på ditt beste

Den vribare LCD-berøringsskjermen kan vippes ut horisontalt – perfekt for selfies og vlogging. Den er fri for porter, mikrofoner og monteringssko for presis innramming og smidig betjening, selv når du er foran kameraet.

Se om du tar opp, med et øyekast
Se om du tar opp, med et øyekast

Du kan enkelt vite når du tar opp, takket være en tydelig opptakslampe på forsiden av kameraet – og det er enkelt å slå den av hvis du foretrekker det. Du vil aldri glemme å trykke på opptaksknappen igjen.

Optimalisert grep for selfies
Optimalisert grep for selfies

Det dypere, formede grepet er mer behagelig for vanlig innspilling og gir deg et stabilt håndtak, slik at du blir mindre sliten når du gjør vlogg- eller selfieopptak.

Fungerer med grep med trådløs kontroll
Fungerer med grep med trådløs kontroll

ZV-1 er kompatibelt med det trådløse Sony Bluetooth®-opptaksgrepet GP-VPT2BT, som gir kontroll over zoom, opptak med mer, helt uten ledninger, og kan utvides til et ministativ for stabil håndfri innspilling.

Ta profesjonelle bilder

Ha med deg videoer av profesjonell kvalitet i lomma, med fantastisk 4K HDR-detaljnivå og kraftige eksponeringsverktøy for innhold som garantert vil imponere.

Profesjonelle 4K HDR-videofunksjoner
Profesjonelle 4K HDR-videofunksjoner

ZV-1 tar opp utrolig detaljert 4K HDR-video gjennom 1,7x pikselresampling, slik at du kan forevige virkeligheten uten å inngå kompromisser.

S-Log-gamma for profesjonelle arbeidsflyter
S-Log-gamma for profesjonelle arbeidsflyter

S-Log2- og S-Log3-gammakontroller er tilgjengelige for kameramatching og fleksibel fargegradering i tillegg til en rekke bildeprofilinnstillinger for å skape den estetikken du ønsker.

Innebygd gråfilter
Innebygd gråfilter

Et gråfilter åpner opp kreative muligheter via videoeksponeringskontroll, som muliggjør forbedret dybdeskarphet og magisk avbilding av vann, lys og bevegelse med langsom lukker.

Kamerafunksjoner og det grunnleggende for innholdsproduksjon

Ta en titt på funksjonene til ZV-1 for vlogging og innholdsproduksjon.

ZV-1-omvisning

Se denne grundige videoomvisningen som viser funksjonene til ZV-1.

Imaging Edge Desktop
Imaging Edge Desktop™

Ta enda bedre bilder med Imaging Edge Desktop-programmene. Bruk Remote for å kontrollere og overvåke fotograferingen på dataskjermen, Viewer for å forhåndsvise, vurdere og velge bilder fra store bildebibliotek, og Edit for å utvikle RAW-data til bilder av høy kvalitet. Få den beste bildekvaliteten i RAW-bilder fra Sony, og administrer alt mer effektivt.

Capture One for Sony
Capture One for Sony

Capture One Express (for Sony) er en kostnadsfri programvare med RAW-fremkalling, enkel kontroll og gode redigeringsverktøy. Skaff deg også Capture One Pro (for Sony) for å få enda flere redigeringsverktøy og koblede fotograferingsmuligheter.

Illustrasjon
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam-appen gjør det enkelt å bruke et kamera fra Sony som et godt webkamera. Den har god kompatibilitet og gir fin kvalitet på strømmer og konferanser.

Spesifikasjoner og funksjoner

ZV-1 er utviklet for å skape innhold med vribar LCD-skjerm til selfies, grep på huset og opptakslampe. En retningsbestemt mikrofon med tre kapsler og vindskjerm fanger opp stemmen din tydelig med mindre støy fra vind, og bokehbryteren og produktpresentasjonsinnstillingen gjør videoene mer interessante med mindre strev.
  • Stor Exmor RS CMOS-bildesensor av 1.0-typen

  • BIONZ XTM-bildebehandlingsmotor

  • 4K-videoopptak

  • Retningsbestemt mikrofon med tre kapsler og vindskjerm

  • Vribar LCD-skjerm, grep på huset og opptakslampe

Sensortype
1.0-type (13,2 mm x 8,8 mm) Exmor RS CMOS-sensor, størrelsesforhold 3:2
Antall piksler (effektive)
Ca. 20,1 megapiksler
ISO-følsomhet (stillbilder)(anbefalt eksponeringsindeks)
Auto (ISO100-12800, kan velges med øvre/nedre grense), 100/125/160/200/250/320/400/500/640/800/1000/1250/1600/2000/2500/3200/4000/5000/6400/8000/10000/12800 (kan forlenges til ISO64/80), Multi-Frame NR: Auto (ISO100-12800), 100/200/400/800/1600/3200/6400/12800/25600
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere