ZV-1 II

Create your stories, share your world

Fang inn verden slik du vil. Vloggkameraet ZV-1 II effektiviserer opptak på farten, slik at du kan få fantastisk video og lyd uten avanserte innstillinger.

Se en presentasjon av ZV-1 II

ZV-1 II er et perfekt allsidig vloggkamera. Kameraet er kompakt og bærbart og har et zoomobjektiv med vidvinkel for allsidig innramming, en bildesensor av 1.0-typen for god bildekvalitet og en intelligent mikrofon for klare lydopptak.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Laget for vloggere
Funksjoner som hever vloggingen
Selfie av fire modeller tatt av vloggkameraet ZV-1 II
Få med alt

Med vloggkameraet ZV-1 II kan du fange inn alt fra gruppeselfier til byhorisonter. Vidvinkelobjektivet på 18 mm kan fange inn et videre synsfelt enn det menneskelige øyet, slik at du enkelt får plass til alle i bildefeltet. Uansett om du er innendørs eller utendørs, gjør vidvinkelobjektivet hverdagsmotiver om til dynamiske opptak.

Bilder av et portrettbilde, et nærbilde av en blomst og et bylandskap
Allsidig innramming

Med ZV-1 II kan du ramme inn bildene slik du vil, takket være zoomobjektivet med vidvinkel. 18 mm er flott for selfier, mens 50 mm er perfekt for portrettbilder og øyeblikksbilder. Maksimal blenderåpning på F1.8 med vidvinkel og F4 med telefoto gir myk bakgrunnsbokeh, slik at du får den stemningen du ønsker.

Forklarende bilde der fargetemperaturen kontrolleres av Min bildestil
Kreative farger

Du trenger ingen erfaring for å lage en imponerende vlogg fra starten av. Med Min bildestil kan du enkelt justere lysstyrken og fargene mens du ser på det du skal filme – uten å måtte lete gjennom menyer. Kreativ stil byr på ti forhåndsinnstillinger du kan velge mellom, slik at du får de kreative fargene og stemningen som passer til visjonen din.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Gi opptaket en dramatisk effekt

Bare trykk på skjermen for å gjøre hverdagsøyeblikk om til kinoaktige bilder, helt uten etterredigering. Med Cinematic Vlog-innstillingen filmer kameraet automatisk i CinemaScope-skjermformatet ved 24 bps – standarden som brukes i filmbransjen. Du kan også endre fargene i opptaket ved å velge mellom fem stiler og fire stemninger som gir deg profesjonelle resultater umiddelbart.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Innebygd mikrofon for klare stemmeopptak

I [Auto]-modus endrer den nye innebygde intelligente mikrofonen med tre kapsler retningen på den innebygde mikrofonen fra [All Directions] til [Front] når kameraet gjenkjenner ansiktet til en person i bildet. Du kan også bytte manuelt til [Front] for selfier eller [Rear] når du snakker mens du filmer. Koble til en medfølgende vindskjerm for å redusere vindstøy og få klarere lyd utendørs.

Kreativ frihet
Kompakt og brukervennlig
Bilde av en modell som tar ZV-1 II opp fra lommen
Enkelt å bære med seg

Det lille og lette vloggkameraet ZV-1 II er utformet slik at det er enkelt å bære med seg, akkurat som en smarttelefon. Det veier bare 292 g, slik at du enkelt kan fange inn hverdagsøyeblikkene og lage innhold på farten.

Bilde av en modell som filmer en danser samtidig som fargetemperaturen endres
Enkel, intuitiv betjening

Selv førstegangsvloggere kommer raskt i gang med ZV-1 II – det er ikke nødvendig å lære seg avanserte innstillinger. Berøringsfunksjonsikoner som opptak og selvutløser vises på skjermen for enkel betjening. Disse er også ypperlige når du skal ta selfier, eller i andre situasjoner der du ikke når de fysiske knappene på kameraet.

Bilde av en modell som tar en selfie med ZV-1 II
Fokus på deg

ZV-1 II sørger automatisk for at du alltid er i fokus med berøringssporing. Det gjenkjenner ansikt og øyne og følger med på hovedmotivet. Bare trykk på motivet på skjermen for å aktivere funksjonen. AF på øye kan også stilles inn for å spore hodene og øynene til dyr.

Ansvar ved databruk

Funksjonen for ansiktsregistrering omfatter bruk av biometriske data. Du er ansvarlig for innsamlingen og bruken av slik data, for å overholde gjeldende lokale lover. Du finner mer informasjon på nettstedet nedenfor.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Kraftig bildestabilisering

Hakkete opptak kan ødelegge selv de beste vlogger, men ZV-1 II er utviklet for at du skal kunne få flotte opptak – selv når du filmer på frihånd mens du er ute og går. Aktiv modus bidrar til å minimere uskarphet, slik at du får stødigere opptak som ikke krever redigering.

Bilde av modell som holder i en leppestift og bruker produktpresentasjonsinnstillingen
Skill deg ut med et trykk

ZV-1 II er utviklet for å gjøre det enklere å lage innhold. Aktiver produktpresentasjoninnstillingen, så fokuserer kameraet på produktet du holder uten at du trenger å bevege hendene ytterligere. Du kan også bruke bokehbryteren for å få en uskarp bakgrunn – trykk på [Defocus] for å få fremheve motivet, eller trykk på [Clear] for å holde bildet i fokus.

Optimalisert for selfier
Bilde av tre modeller som tar en selfie
Selfier – helt enkelt

La ZV-1 II gjøre jobben for deg, og fang inn flotte øyeblikk med en gruppe. Når du tar selfier i iAUTO-modus med to eller tre personer, justerer kameraet innstillingen automatisk for holde alle ansiktene skarpe og tydelige.

Bilder av to menn og to kvinner som tar en selfie
Sørg for at du alltid ser best mulig ut

Se best mulig ut hver gang du filmer. ZV-1 II fanger opp hudfargen din uten spesialinnstillinger, slik at du ser sunn og naturlig ut. AE med ansiktsprioritering gjør automatisk ansiktet ditt lysere, så du trenger ikke tenke på belysningen. Det finnes også en Soft Skin-effekt som kan stilles inn på av, lav, middels og høy for å justere hudens jevnhet.

Produktbilde av ZV-1 II under opptak med en rød ramme på skjermen og en opptakslampe som lyser rødt
Vit alltid når du filmer 

Sørg for at du aldri går glipp av øyeblikket. Når du trykker på MOVIE-knappen eller opptaksikonet på LCD-skjermen, lyser opptakslampen rødt, og en rød ramme vises på skjermen. Dermed vet du umiddelbart at du får med det som er viktig. Skjermen kan roteres slik at du kan følge med på opptaket uansett vinkel.

Bilder av to modeller som bruker GP-VPT2BT som grep og som stativ
Opptaksgrep for enkel vlogging

Vloggingen blir enklere og mer komfortabel med det trådløse opptaksgrepet GP-VPT2BT, som gir deg stødigere opptak, og som også fungerer som et kamerastativ. Zoomspaken og opptaksknappen er plassert på siden av grepet, slik at du slipper å strekke deg rundt kamerahuset for å nå viktige knapper.

Del og koble til
Bilde av en person som overfører data fra et kamera til en smarttelefon
Enkel smarttelefontilkobling

Det har aldri vært enklere å koble kameraet til smarttelefonen, takket være appen Creators' App. Dataoverføringer fortsetter i bakgrunnen selv om smarttelefonskjermen slås av, eller en annen app startes. Du kan også forvandle smarttelefonen eller en PC til en fjernkontroll, slik at du kan betjene kameraet på avstand.

Bilde av person som bruker ZV-1 II som webkamera
Enkel strømming med én enkelt kabel

Du kan forvandle ZV-1 II til et webkamera av høy kvalitet ved å koble til en kompatibel enhet via USB. Den store bildesensoren av 1.0-typen og Kreativ stil sørger for levende bilder.

Creators' Cloud-logo
Skytjenester fra Sony

Logg på Creators' Cloud for å dra mest mulig nytte av produksjonsstøtteverktøyene. Dette gir deg tilgang til skytjenester, f.eks. Master Cut (Beta) som bruker kamerametadata og skybasert KI til å utføre grovredigering, slik at du sparer verdifull tid. Du kan også bruke Ci Media Cloud til å effektivisere samarbeid og produksjon.

Avanserte funksjoner
Bilde av en modell i byen med bygninger i bakgrunnen
Høy bildekvalitet

ZV-1 II har imponerende spesifikasjoner i et kompakt kamerahus og tilbyr god bildekvalitet. Bildesensoren av 1.0-typen gjør at du kan få profesjonelle opptak, med opptak i XAVC S-format ved opptil 30p og i 4K, og opptil 120p i full HD for opptil 5x sakte film. Det støtter også samtidig proxyopptak som gir effektiv arbeidsflyt under etterproduksjonen.

Bilder av bylandskap som viser fargegraderingen før og etter
Utvikles med kreativiteten din

Med ZV-1 II er det enkelt å videreutvikle videografiferdighetene dine. Akkurat som de profesjonelle kameraene i Cinema Line- eller α-serien støtter ZV-1 II bildeprofilene S-Log3 og S-Gamut3.Cine. Dermed får du enda mer fleksibilitet i etterproduksjonen.

Bilde av en modell med et bylandskap i bakgrunnen, tatt med ZV-1 II
Innebygd gråfilter

ZEISS® Vario-Sonnar T* 18-50mm F1.8-4-zoomobjektivet har et innebygd ND-filter (gråfilter) som kontrollerer lyseksponeringen i tre trinn, slik du får mer uttrykksfulle bilder i skarpt lys. Objektivet opprettholder skarpheten i hele zoomområdet, slik at du får alle opptakene du trenger til vloggen din.

Bilde av ZV-1 II med ECM-G1 satt på
Lydkvalitet på et nytt nivå

Løft lydkvaliteten på vloggen din til nye høyder ved å koble til eksterne mikrofoner. ECM-G1 fanger opp lyd foran kameraet og kan kobles til uten kabel. Du kan også velge blant det store utvalget fra Sony, laget for å passe en rekke bruksområder.

Mot en bedre fremtid
Vi reduserer miljøbelastningen
Veien til null

Sony er inspirert av verdens skjønnhet, og gjør derfor sitt til å bidra til å ivareta jordkloden, samtidig som skapere kan produsere flottere og mer kreative bilder. Med et mål om å oppnå nullutslipp på tvers av hele Sony Group innen 2040  jobber vi ekstra hardt på utallige initiativer for miljøet.

Bilde av bambus, sukkerrør, resirkulert papir og emballasjen for ZV-1 II
Plastfri ytteremballasje

Ytteremballasjen til ZV-1 II inneholder ikke plast, men et originalt blandingsmateriale fra Sony, som består av bambus, sukkerrør og resirkulert papir. Denne unike blandingen produserer ikke bare emballasje av høy kvalitet, men den er også resirkulerbar for å få en enda lavere miljøbelastning.

Bilde av emballasjen for ZV-1 II
Gjenvinnbare emballasjematerialer som ikke inneholder plast

Sony jobber mot bruk av plastfri emballasje, samtidig som varene blir godt beskyttet under frakt. Vi bruker også plantebaserte ikke-vevde tekstiler i produktposer. Alt dette bidrar til å minimere miljøbelastningen.

Bruk av resirkulert plast

SORPLAS™ er et holdbart materiale utviklet av Sony. Vi bruker det sammen med andre resirkulerte materialer for å produsere kamerahus uten å gå på kompromiss med ytelse og funksjonalitet. Ca. 379 tonn med ny plast har blitt erstattet av resirkulert plast i våre digitalkameraer og digitale videokameraer i løpet av de ti siste årene.

Vindskjerm med resirkulert polyester

Fibrene som brukes i vindskjermen som følger med ZV-1 II, er laget utelukkende av resirkulerte plastflasker. Det ble gjennomført omfattende tester for å sikre at kvaliteten og vindstøyreduksjonen oppfylte standardene våre, slik at vi fikk redusert miljøpåvirkningen uten å gå på kompromiss med funksjonaliteten.

Vlogging for alle
Bilde av en menydel for skjermleseren på ZV-1 II
Utvidet tilgjengelighet med skjermleser

Med skjermleserfunksjonen kan teksten på menyskjermbildene leses høyt. Du kan enkelt aktivere den ved å gå til [Setup]-fanen og slå på [Screen Reader]-funksjonen. Skjermleservolumet kan justeres via [Sound Options]-innstillingene.

Tilgjengelighetsikon
Hjelpeteknologi på kameraer fra Sony

Kameraene fra Sony har hjelpeteknologi for personer med svekket syn og mobilitet.

Spesifikasjoner og funksjoner

Vloggkameraet ZV-1 II er et allsidig kamera som er perfekt for vloggere. Det har et zoomobjektiv med vidvinkel fra 18 til 50 mm og gir fantastisk bildekvalitet som sørger for at vloggen din skiller seg ut i mengden. Den innebygde intelligente mikrofonen med tre kapsler og den medfølgende vindskjermen sørger også for at du får ypperlig lyd i opptakene dine.
  • Allsidig 18–50 mm zoomobjektiv med vidvinkel som er perfekt for vlogging

  • Stor bildesensor av 1.0-typen som gir imponerende bildekvalitet

  • Innebygd intelligent mikrofon med tre kapsler og medfølgende vindskjerm for klare taleopptak

  • Berøringsbetjening, Bokeh-bryter og Produktpresentasjon-innstilling for problemfri vlogging

  • Det lette og bærevennlige kameraet veier bare 292 g og gir deg stor kreativ frihet

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere