EN MER SOFISTIKERT HVERDAG

Et stykke hverdagsliv

Slik blir hjemmeunderholdning mer komfortabelt

Det du ser på Sony-TV-en din, vil bevege deg, men rommet forblir like avslappende som alltid. Hemmeligheten er nytt produktdesign inspirert av interiørdesign.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Designpalett
Design som føler seg hjemme i alle hjem 

Se for deg en designpalett bestående av former, mønstre og andre elementene i en «løsrevet» scene fra et hverdagsliv. De fleste slike scener ville inneholde flate, hellelignende objekter – som for eksempel bilder lent mot veggen, bøker i en hylle eller fat på et bord – så vi brukte disse som grunnleggende byggestener i produktdesignen.

Denne paletten og de hellelignende formene i designen til de nye TV-ene gjorde oss i stand til å sørge for at den slanke utformingen bevarer harmonien i stuen og samtidig gjør seg bemerket.

Bygger videre på stuens komfortsone

Når TV-er blir slankere og får tynnere innfatninger, blir de mindre merkbare som distinkte objekter i rommet – rommet i seg selv blir viktigere for seeropplevelsen. Selv om vi var ute etter den samme, svært oppslukende opplevelsen som folk venter av en BRAVIA®, visste vi at vi også måtte tenke utradisjonelt og bygge videre på stuens komfortsone. Dette perspektivet – ikke bare det å se TV i seg selv, men totalopplevelsen av å se TV i stuen – inspirerte Et stykke hverdagsliv-designen.

Tako, sjefsdesigner

En ny standard, stille og behersket

BRAVIA®-TV-ene i 2016 finner resonans i stuens design ved den hellelignende designen, både i stativene som ser ut til å være skåret ut av veggen eller gulvet, og i skjermene som minner om bilder eller vindusflater. De er ikke bare slanke, de er også fri for distraherende elementer. På alle nye modeller er det mulig å skjule kablene ved å føre dem gjennom stativet. Her har vi satt en ny standard innen elegant TV-design – en standard for komfort i stuen.

Design og ingeniørkunst i skjønn forening

Hvordan vil folk like Et stykke hverdagsliv-designen? For å finne ut av det har vi spurt ulike mennesker i flere land. Tilbakemeldingene på prototypene – spesielt stativene, som vi har skapt flere varianter av med ulike vinkler, farger og materialer – kastet lys over foretrukne løsninger. Straks vi var overbevist om at dette var den riktige retningen å ta, begynte ingeniørteamet å jobbe med detaljene. Selv med apparater så komplekse som disse, greide vi sammen å gjøre det mulig uten kompromiss.

Yokota, sjefsdesigner

De nye BRAVIA®-modellene er mer enn bare eksepsjonell ingeniørkunst og vakker produktdesign. De utgjør en del av et oppdrag vi har gitt oss selv, nemlig å endre måten du tenker på underholdning i hjemmet på. Ved å forstå hvordan produkter forholder seg til – og samhandler med – omgivelsene, kan vi levere følelsesmessige opplevelser som gir nytt innhold til TV-titting, lytting og spilling. Finn ut hvordan produkter fra Sony kan forandre hjemmet ditt.