Bilder av Bærbar DVD-spiller med USB-port
Bilder av Bærbar DVD-spiller med USB-port
Bilder av Bærbar DVD-spiller med USB-port
Som å ha med seg sin egen kino

Gled deg over DVD-er overalt med denne allsidige og bærbare DVD-spilleren. LCD-skjermen på 17,8 cm med widescreenvisning gir deg klare bilder. Og med muligheten til å velge mellom fire lydmodi som passer til visningsinnholdet og omgivelsene, høres det like bra ut.

Optimalisert lyd uansett hva du ser på

Du kan velge å lytte i en av fire modi: Dynamisk – for realistisk lyd Dynamisk omgivelseslyd – for virtuell omgivelseslyd Dialog – for å gjøre det enklere å høre tale Standard – for normal og balansert lyd

Sett digitalfilmene og -musikken fri

Ta et dypdykk ned i film- og musikkbiblioteket ditt, og se gamle favoritter på storskjermen med omgivelseslyd via en USB-tilkobling. Koble til den bærbare PC-en eller overfør til en minnepenn for å få rask tilgang til filmbiblioteket.

Spesifikasjoner og funksjoner
  • Spill av filmer, musikk og bilder lagret på USBDu kan spille av innhold direkte fra en USB-minnepinne for å vise filmer, høre på musikk og se på bilder og lysbildefremvisninger.

  • Spill av en rekke formaterInkludert CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, 8 cm DVD (unntatt 8 cm DVD+R), JPEG, MP3 og Xvid.

  • Gled deg over klare bilder av høy kvalitetGi liv til filmene med LCD-widescreen med høy oppløsning. Som å være på kino – bare kjøp popcorn.

  • Få best mulig lyd, uansett hvor du erFire forskjellige lydmodi betyr at du kan velge den som passer best til det du ser på, og forholdene du ser det under.

  • Enkle berøringstasterUtfør enkle funksjoner, som avspilling, stopp og volumjustering, med myk berøringskontroll.

  • Se lengerEt oppladbart batteri med lang levetid gir deg fire timer med visning på farten mellom hver opplading, nok til å se to filmer.

  • Nyt glimrende lyd hjemmeKoble til lydsystemet for å få glimrende lyd på både filmer og CD-er via den inkluderte digitale lyd-/videoadapteren.

  • Koble til en stor skjermKoble spilleren til TV-en med lyd-/videoutgangen for å få en storskjermopplevelse.

  • Lade spilleren på fartenEn bilbatteriadapter som kobles til sigarettenneren i bilen gjør at spilleren alltid er klar til bruk.

Les om våre energibesparende funksjoner og vårt engasjement for en mer bærekraftig fremtid. Gå til eco-nettstedet

Omtaler

Dette mener andre brukere