DVD-spilleren DVP-SR170 sett ovenfra
DVD-spilleren DVP-SR170 sett forfra
Trekvarts visning av DVD-spilleren DVP-SR170
Flotte funksjoner i en kompakt pakke

Denne kompakte 270 mm brede DVD-spilleren passer perfekt på selv de trangeste stedene, men gir deg avspilling av plater i flere formater. Og den kan enkelt kobles til HiFi-anlegget, slik at du raskt kan oppgradere lyden i videoen din

Gir DVD-lyd og -bilder av høy kvalitet

Den kompakte størrelsen gjør dette til den perfekte DVD-spilleren for kjøkkenet eller soverommet. Den kan spille av filmer, musikk og bilder i flere formater.

Rask eller sakte avspilling av filmer med lyd

Nå kan du glede deg over rask avspilling med gjenkjennelig lyd – og dermed en bedre totalopplevelse. Du kan også spille av i sakte kino med lyd, noe som er nyttig ved sportshendelser eller med språkopplæringsprogrammer.

Spesifikasjoner og funksjoner
  • Spill av en rekke formaterInkludert CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (inkludert 8 cm DVD), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC og lineær-PCM.

  • Velg rask eller sakte avspilling med lydSpill av filmer med lyd og bilde med ca. 1.5x normal hastighet. Du kan også senke hastigheten for å følge med på sportsbegivenheter.

  • Ikke glem at du kan sette i opptil seks DVD-platerFortsett avspillingen akkurat der du stoppet den sist – denne spilleren kan memorere fortsettelsespunkter for opptil seks tidligere avspilte plater.

  • Lag din egen lysbildefremvisning med lydsporVis bildene i en lysbildefremvisning med bakgrunnsmusikk etter eget valg.

  • Betjen spilleren og TV-en med én fjernkontrollDu kan spille av eller justere innstillingene på spilleren og TV-en – inkludert strøm, kanal og volum – med DVD-fjernkontrollen.

  • Kompakt utforming som sparer plassPå sine 270 mm pakker denne spilleren en mengde funksjoner i én kompakt, stilig pakke.

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere