Veil. pris

kr 550,00

(inkl. MVA)
DVD-spilleren DVP-SR370 sett forfra
Trekvarts visning av DVD-spilleren DVP-SR370
DVD-spilleren DVP-SR370 sett ovenfra
Spill av alt i én kompakt enhet.

Store overraskelser avsløres av små ting. Gled deg over avspilling av flere formater, inkludert DVD og filmer som er lagret på PC eller minnekort.

Gir DVD-lyd og -bilder av høy kvalitet

Den kompakte størrelsen gjør dette til den perfekte DVD-spilleren på et kjøkken eller soverom. Den kan spille av filmer, musikk og bilder i flere formater – inkludert innhold som er lagret på en minnepinne eller en bærbar PC, via en USB-port.

Sett digitalfilmene og -musikken fri

Ta et dypdykk ned i film- og musikkbiblioteket ditt, og se på gamle favoritter på storskjermen. Få omgivelseslyd med en USB-tilkobling. Koble til den bærbare PC-en eller overfør til en minnepinne for å få rask tilgang til filmbiblioteket.

Spesifikasjoner og funksjoner
  • Spill av filmer, musikk og bilder lagret på USBDu kan spille av innhold direkte fra en USB-minnepenn og vise filmer, høre på musikk og se på bilder og lysbildefremvisninger.

  • Spill av en rekke formaterInkludert CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (inkludert 8 cm DVD), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC og lineær-PCM.

  • Velg rask eller sakte avspilling med lydSpill av filmer med lyd og bilde med ca. 1.5x normal hastighet. Du kan også senke hastigheten for å følge med på sportsbegivenheter.

  • Ikke glem at du kan sette i opptil seks DVD-platerFortsett avspillingen akkurat der du stoppet den sist – denne spilleren kan memorere fortsettelsespunkter for opptil seks tidligere avspilte plater.

  • Lag din egen lysbildefremvisning med lydsporVis bildene i en lysbildefremvisning med bakgrunnsmusikk etter eget valg.

  • Betjen spilleren og TV-en med én fjernkontrollDu kan spille av eller justere innstillingene på spilleren og TV-en – inkludert strøm, kanal og volum – med DVD-fjernkontrollen.

  • Kompakt utforming som sparer plassPå sine 270 mm pakker denne spilleren en mengde funksjoner i én kompakt, stilig pakke.

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere