Gå til Innhold
Bilder av DVD-spiller med teknologi for bildeforbedring
Bilder av DVD-spiller med teknologi for bildeforbedring

Favorittfilmene dine får et helt nytt utseende.

Det perfekte valget for deg som har en flott DVD-samling eller filmer lagret på PC eller minnepinne. Denne spilleren oppskalerer filminnhold i Standard Definition for å gi en engasjerende seeropplevelse. Resultatet er jevnere bilde og tilnærmet HD-kvalitet.

Kom nærmere HD

Se gamle favoritter med nye øyne eller se moderne storfilmer klarere, skarpere og med mer lidenskap. Oppskaler DVD-er i SD-format til nærmere 1080p Full HD-kvalitet, slik at du får en intens opplevelse som virkelig trekker deg inn i handlingen.

Sett digitalfilmene og -musikken fri

Ta et dypdykk ned i film- og musikkbiblioteket ditt, og se på gamle favoritter på storskjermen. Få omgivelseslyd med en USB-tilkobling. Koble til den bærbare PC-en eller overfør til en minnepinne for å få rask tilgang til filmbiblioteket.

Få ryddigere omgivelser

Reduser antallet ledninger, og nyt lyd og bilde av høy kvalitet med bare én kabel med HDMI®-tilkobling. Spillerens kompakte størrelse og rene linjer passer også på steder med begrenset plass.

Egenskaper
  • Du får tydeligere, skarpere bilde og lydDVD-ene både ser og høres bedre ut med HDMI®-oppskalering, noe som gir bilde og lyd i tilnærmet HD-kvalitet.

  • Spill av en rekke formaterSpill av fra flere kilder, inkludert CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4WMA, AAC, Lineær PCM og Xvid.

  • Velg rask eller sakte avspilling med lydDu kan spille av filmer med lyd samt bilder ved omtrent 1,5x vanlig hastighet. Du kan også senke hastigheten for å følge med på sportsbegivenheter.

  • Ikke glem at du kan sette i opptil seks DVD-platerFortsett avspillingen akkurat der du stoppet den sist – denne spilleren kan memorere fortsettelsespunkter for opptil seks tidligere avspilte plater.

  • Se på dine egne lysbildefremvisninger med musikkVis bildene i en lysbildefremvisning med bakgrunnsmusikk etter eget valg.

  • Betjen spilleren og TV-en med én fjernkontrollSpill av eller juster innstillingene på systemet med TV-ens fjernkontroll, inkludert strøm, kanal og volum.

  • Kompakt utforming som sparer plassPå sine 270 mm pakker denne spilleren en mengde funksjoner i én kompakt, stilig pakke.

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet