Originalt blandingsmateriale fra Sony

Emballasje laget av 100 % papirmateriale

Bidrar til at jorden forblir vakker i fremtiden

Sony Group er involvert i en rekke miljøvernaktiviteter, der ett av dem er å bruke papirbasert emballasje i stedet for plastemballasje.

Hva er «originalt blandingsmateriale» fra Sony?

«Originalt blandingsmateriale» fra Sony er et holdbart papirmateriale utviklet av Sony. Det egner seg til en rekke emballasjetyper og har mindre påvirkning på miljøet enn ny plast.

«Originalt blandingsmateriale» blir til

Laget av bærekraftige materialer

Høstet av ettårige planter for mindre miljøpåvirkning enn plast

Mens de fleste papirprodukter kommer fra modne flerårige trær, er blandingsmaterialet vårt laget av ettårige planter som bambus og sukkerrør. Produksjonen med ettårige planter genererer mindre CO2, som vokser og beskjæres etter behov, sammenlignet med flerårige planters behov for felling og pleie gjennom hele livssyklusen.

1. Flerårig plante 2. Ettårig plante 3. Ungt tre 4. Tre i vekst 5. Felling 6. Sortering og høsting 7. CO2-absorpsjonsperiode

Bærekraft gjennom miljøvennlige materialer
Utvikling av allsidig og bærekraftig emballasje

Produktene fra Sony leveres i en rekke forskjellige emballasjer.
De samme materialene ble brukt til å lage prototyper som kan endres til en rekke forskjellige former ved å justere formelen flere ganger.

Skaper bevissthet gjennom emballasje

Reduksjon av polstrings- og emballasjematerialer

Bruk av taktile materialer av høy kvalitet, skapt med miljøet i tankene, bidrar både til våre egne bærekraftsmål, og vi mener at det også fører til større miljøbevissthet hos brukerne våre.

Med tanke på hele pakken

Utvendige esker, innvendige esker, omslag og skumputer... Alt består av 100 % «originalt blandingsmateriale» fra Sony.
Det er et allsidig materiale som kan formes og brukes til en rekke formål.

Logo til Sony preget med papirmateriale
Redusert blekkbruk

Ord og tekst kan reproduseres med preging, uten bruk av blekk.

Ingen unødvendig farging

Sluttproduktet er ufarget for å beholde et appellerende organisk utseende, i tillegg til å tilby sikrere håndtering og lavere ressursbruk.

Bilde av papirmateriale
Laget med tanke på resirkulering

Pakker laget av blandingsmaterialer kan gjenvinnes sammen med andre papirmaterialer, uten ekstra sortering, noe som gjør det enkelt å resirkulere det til nytt papir.

1. Resirkuleres til nytt papir 2. Produseres 3. Kjøpes 4. Gjenvinnes som materiale 5. Behandles som avfall

Mål om bærekraftig emballasje

Emballasjens nåtid og fremtid

Portrettbilde av designer
Kenichi Hirose

Designer
Creative Center
Sony Group Corporation

Formålet med å bruke dette materialet er å gjøre kundene mer miljøbevisste. Vi har vurdert å fortelle dem om hvor, hva, hvordan og hvorfor. For Sony er miljøbevissthet ikke noe som kan oppnås bare ved å tilby produkter. Miljøsykluser oppstår avhengig av handlingene til dem som forstår det konseptet. Basert på denne ideen besøkte vi ulike miljøer, valgte råmaterialer og kombinerte dem ved å få mest mulig ut av egenskapene deres for å skape materialer som er funksjonelle og konverterte dem til «materialer for kommunikasjon». Vi håper denne emballasjen bidrar til å formidle budskapet til brukerne.