Bilder av Ekstern harddisk
Bilder av Ekstern harddisk
Bilder av Ekstern harddisk
Bilder av Ekstern harddisk
Bilder av Ekstern harddisk
Bilder av Ekstern harddisk

Funksjoner

Stor kapasitet

Lagre data inntil 2 TB på en liten enhet

Øk overføringshastigheter med Data Transfer Accelerator

Få raskere overføringshastigheter med programvaren Data Transfer Accelerator som overfører data ca. dobbelt så raskt som den eksterne harddisken. (*Data Transfer Accelerator støtter ikke Windows® 10)

Elegant design

Kompakt og stilig med finish i sølv eller svart, børstet stål

Enkel kompatibilitet med FAT32 Formatter

Kan kobles til gamle datamaskiner, PlayStation®3 og Handycam®-modeller. Harddiskens FAT32 Formatter gjør det mulig å lagre de produktene som ikke støtter NTFS-filsystemet. Og med smart programvare er det ikke behov for komplisert oppsett: bare plugg inn og begynn å bruke harddisken umiddelbart. *Vær oppmerksom på at denne prosessen fjerner alle eksisterende data fra harddisken – inkludert programvare – så det anbefales å ta sikkerhetskopier.

Backup Manager for intelligent filbehandling

Backup Manager-programvaren gjør at du kan sikkerhetskopiere data fra en PC eller bærbar datamaskin helt enkelt. Programvaren gjenkjenner filer som nylig ble endret eller lagt til, og overfører kun disse – slik at du sparer verdifull tid.

Spesifikasjoner
Kapasitet
2 TB
Porttype
USB 3.1 Gen 1 Micro B-kontakt
Overføringshastighet
Maks 480 Mbps (USB 2.0), Maks 5 Gbps (USB3.1 Gen1)
Kompatible enheter
Windows®-PC, Macintosh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet