Bilder av Ekstern harddisk i lommeformat
Bilder av Ekstern harddisk i lommeformat
Bilder av Ekstern harddisk i lommeformat
Bilder av Ekstern harddisk i lommeformat

Funksjoner

Øk overføringshastigheter med DataTransfer Accelerator

Få raskere overføringshastigheter med programvaren Data Transfer Accelerator som overfører data ca. dobbelt så raskt som den eksterne harddisken. (*Data Transfer Accelerator støtter ikke Windows® 10)

Finn mer informasjon her, og last ned Data Transfer Accelerator

Intelligent filbehandling med Backup Manager 2

Backup Manager 2-programvaren sikkerhetskopierer regelmessig og automatisk data fra PC-en til harddisken. Den bruker et trinnvis sikkerhetskopieringssystem, så den sikkerhetskopierer kun filer som er endret i de mappene brukere har angitt. I tillegg kan Backup Manager 2 midlertidig sikkerhetskopiere data på PC-en til en skybasert lagringstjeneste, som Dropbox, selv om den eksterne harddisken ikke er koblet til. *Vær oppmerksom på at denne programvaren bare er kompatibel med Windows-operativsystemer.

Last ned Backup Manager 2

Enkel kompatibilitet med FAT32 Formatter

Kan kobles til gamle datamaskiner, PlayStation®3 og Handycam®-modeller. Harddiskens FAT32 Formatter gjør det mulig å lagre de produktene som ikke støtter NTFS-filsystemet. Og med smart programvare er det ikke behov for komplisert oppsett: bare plugg inn og begynn å bruke harddisken umiddelbart. *Vær oppmerksom på at denne prosessen fjerner alle eksisterende data fra harddisken – inkludert programvare –så det anbefales å ta sikkerhetskopier.

Last ned FAT32 Formatter

Password Protection Manager for full sikkerhet

Bli kvitt bekymringene med det kostnadsfrie Password Protection Manager. Når du har aktivert harddisken, må du angi et nytt passord hver gang du kobler den til en datamaskin. Du kan bruke passordet ditt til kun å låse enkelte partisjoner og ha andre åpne for fleksibel bruk. I tillegg sørger 256-biters AES-krypteringen for økt sikkerhet.

Last ned Password Protection Manager

Spesifikasjoner
  • Lett og svært slank 12 mm design

  • USB3.1 Gen1-grensesnitt med rask overføringshastighet på opptil 5 Gbps

  • En sjenerøs lagringskapasitet på 1 TB, 2 TB

  • Backup Manager 2 og annen programvare for nedlasting

  • Kompatibel med Windows® og Mac

Kapasitet
1TB, 2TB
Overføringshastighet
Maks. 5 Gbps (USB3.1 Gen1) maks. 480 Mbps (USB2.0)
Kompatible enheter
Windows®-PC, Macintosh
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet