Bilder av Ekstern SSD 
Bilder av Ekstern SSD 
Bilder av Ekstern SSD 

Funksjoner

Så liten at den får plass i lommen

Denne stilige eksterne SSD-en er mindre enn et kredittkort. Den er svært bærbar og kompakt, veier bare 35 g og er kun 9,4 mm tykk, noe som gjør at den får plass i nesten alle vesker og lommer. Den slitesterke utførelsen i børstet aluminium er tilgjengelig i svart eller sølv og kommer til å imponere venner og kollegaer. 

128 GB lagringskapasitet 

Beskytt de verdifulle filene dine med 128 GB lagringsplass – det er nok plass til å lagre og organisere bilder, videoer, musikk og mer. Og med ekstra innebygd beskyttelse er det virkelig den sikreste og enkleste måten å administrere data på.

Pålitelig utforming for trygg fillagring

Ved å bruke flash-minne, akkurat som en USB-minnepenn, som genererer mindre varme, gir en SSD raskere og mer pålitelig ytelse enn en vanlig ekstern harddisk. Sjansen for mekanisk sammenbrudd er også betydelig redusert siden SSD-en ikke har bevegelige deler, dermed kan du være sikker på at filene dine er trygge. 

USB 3.0-grensesnitt for rask overføring

Du trenger ikke vente på at filene skal overføres. Denne eksterne SSD-en er kompatibel med USB 3.0, som muliggjør en svært rask dataoverføringshastighet på opptil 450 MB/s i lesemodus.

Password Protection Manager for full sikkerhet 

Bli kvitt bekymringene med Password Protection Manager. Når du aktiverer dette, må du angi et passord hver gang du kobler til PC-en. Du kan velge et passord for bestemte deler og la andre være åpne for offentlig bruk. I tillegg er det en høy 256-biters AES-kryptering som gir økt sikkerhet.

Last ned Password Protection Manager

Backup Manager for intelligent filbehandling

Backup Manager-programvaren gjør at du kan sikkerhetskopiere data fra en PC eller bærbar datamaskin helt enkelt. Programvaren gjenkjenner filer som nylig ble endret eller lagt til, og overfører kun disse – slik at du sparer verdifull tid.

Last ned Backup Manager

Spesifikasjoner
Denne stilige eksterne SSD-en er mindre enn et kredittkort og passer perfekt i vesken eller lommen, slik at du kan ta den med deg overalt. Det har aldri vært enklere å beskytte filene når du er på farten, med 128 GB lagringskapasitet og svært rask dataoverføring.
  • 128 GB lagringskapasitet

  • Svært kompakt design som er mindre enn et kredittkort

  • USB 3.0 for svært rask overføring av data på opptil 450 MB/s (lesehastighet) 

  • Stilig og robust metallkonstruksjon med utførelse i børstet stål

  • Beskytt filene dine med Backup Manager og Password Protection

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet