Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 1 600,00

(inkl. MVA)

Vis 3 modeller og priser

Gjem 3 modeller og priser

240GB

SL-EG2

Veil. pris

kr 1 600,00

(inkl. MVA)

480GB

SL-EG5

Veil. pris

kr 2 750,00

(inkl. MVA)

960GB

SL-E1

Veil. pris

kr 4 850,00

(inkl. MVA)
Bilder av Ekstern SSD med USB Type-C™
Bilder av Ekstern SSD med USB Type-C™

Funksjoner

Så liten at du ikke kommer til å forlate hjemmet uten den

Denne stilige SSD-en (Solid State Drive) med god kapasitet er mindre enn et kredittkort (A) og veier kun 50 g. Bare legg den i lommen eller vesken, så får du med deg en lagringskapasitet på opptil 960 GB hvor som helst.

Bølgemønsteret på overflaten gir den en god stil og følelse

Den holdbare børstede aluminiumsoverflaten er motstandsdyktig mot fingeravtrykk, og bølgemønsteret på overflaten gjør produktet helt unikt. Bølgemønsteret gjør driveren trygg å bære og enkel å finne når du leter etter den i vesken. Denne driveren ser like bra ut som ytelsen, med gjennomtenkte designelementer som den lett tilgjengelige og leservennlige LED-indikatoren. 

USB 3.1 Gen 2-grensesnitt for rask overføring

Du trenger ikke å vente på at filene overføres. Denne eksterne SSD-en er kompatibel med USB 3.1 Gen 2 (SuperSpeed USB på 10 Gbps) og overfører data svært raskt med hastigheter på opptil 540 MB/sek (lesehastighet) og 520 MB/sek (lesehastighet). Få filene i gang så du kan komme i gang.

Lagringskapasitet på 960 GB i en enhet som får plass i lommen

Beskytt alle de verdifulle filene dine med opptil 960 GB lagringsplass – det er nok plass til å lagre og organisere bilder, videoer, musikk og mer.

Holdbar og pålitelig for trygg fillagring

SSD-er bruker flash-minne uten bevegelige deler inni. Dette gjør dem mer støtsikre og reduserer sjansene for mekanisk sammenbrudd og tap av tidligere data. Bruk den, og reis med den, og vær helt sikker på at filene dine er trygge.

Det ideelle verktøyet for profesjonell fotografering

SL-E-driveren er en enestående løsning for digitalfotografer. Den gode kapasiteten og den svært raske tilkoblingen til PC-er via USB 3.1 Gen 2-grensesnittet gjør den til den perfekte partneren for fotografering med kameraer, som det nye A7RIII fra Sony, via en tilkoblet PC. Dataoverføringshastigheter på opptil 540 MB/sek (lesehastighet) og 520 MB/sek (skrivehastighet) gjør at du raskt kan ta sikkerhetskopier, sjekke noe og retusjere bilder, akkurat som når du bruker en lokal driver, Det holdbare og kompakte huset kan imidlertid også transporteres over alt.

Koble til en rekke enheter

SL-E-serien er utstyrt med kompakte og reversible USB Type-C™-porter som kan kobles til de nyeste enhetene. De medfølgende USB Type-C-til-C- og USB Type-C-til-Standard-A-kablene kan brukes med en rekke enheter, inkludert de nyeste Mac-ene og Windows-PC-ene, Android-smarttelefoner og nettbrett (USB Type-C) samt vanlige Mac-er og Windows-PC-er (USB Standard-A).

Se kompatibilitetsoversikt

ENC DataVault lite for total sikkerhet

Få ro i sjelen med fri tilgang til ENC DataVault lite, som følger med driveren. Du kan passordbeskytte utvalgte partisjoner med en 256-biters AES-kryptering og la andre være «åpne» for fleksibel bruk. Når dette er aktivert, kreves det et passord hver gang du vil ha tilgang til de krypterte filene. Kompatibiliteten med flere plattformer gjør at du kan angi et passord for å låse enheten fra en Mac og deretter åpne den fra en Windows-PC, og motsatt.

Last ned ENC DataVault lite

Spesifikasjoner
Denne stilige og kompakte eksterne SSD-en med høy kapasitet er det ideelle verktøyet for en god og kreativ arbeidsflyt. USB Type-C-/USB 3.1 Gen 2-grensesnittet er lett tilgjengelig og sikkerhetskopierer raskt, med en lesehastighet på opptil 540 MB/sek, mellom en rekke PC-er og smarttelefoner. Bølgemønsteret på overflaten er pålitelig og holdbart og gjør enheten enkel å holde i og motstandsdyktig mot fingeravtrykk.
  • Lagringskapasitet på opptil 960 GB

  • Svært kompakt design. Mindre enn et kredittkort og veier kun 50 g.

  • USB 3.1 Gen 2-grensesnitt med USB Type-C-port for rask dataoverføring på opptil 540 MB/sek (lesehastighet) og 520 MB/sek (lesehastighet).

  • Stilig og robust metallhus med bølgemønster på overflaten

  • USB Type-C-til-C- og USB Type-C-til-Standard-A-kabler er inkludert

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet