EKSTERN SSD

Ekstern SSD – Hurtig og solid

SL-M SERIES
Bilde av Ekstern SSD – Hurtig og solid

500 GB

SL-MG5

Pris er ikke tilgjengelig

1 TB

SL-M1

Pris er ikke tilgjengelig

2 TB

SL-M2

Pris er ikke tilgjengelig

Bilder av Ekstern SSD – Hurtig og solid
Bilder av Ekstern SSD – Hurtig og solid
Bilder av Ekstern SSD – Hurtig og solid
Bilder av Ekstern SSD – Hurtig og solid
Kompromissløs hastighet og holdbarhet for profesjonelle

Oppdag ledende ytelse med SSD-driverne våre i SL-M-serien

Med sin utrolige hastighet og holdbarhet er SL-M-serien vår perfekt egnet til å lagre høyoppløselige bildesamlinger, HD-videoer og annet datarikt multimedieinnhold. En lese- og skrivehastighet på opptil 1000 MB/sek med NVMe-teknologi via SuperSpeed USB-grensesnittet (USB 3.2 Gen 2) på 10 Gbps gjør hvert trinn i en profesjonell arbeidsflyt raskere med mer effektiv sikkerhetskopiering, kopiering og redigering. Den er også robust med IP67-holdbarhet og -støtbestandighet på opptil tre meter, slik at du kan konsentrere deg om å være kreativ i stedet for å bekymre deg for de viktige dataene dine.

Lynraske arbeidsflyter i alle ledd

Lagre, rediger og sikkerhetskopier profesjonelt innhold raskt i studioet eller på farten

Bilde av mann som overfører data
Oppnå raskere arbeidsflyter

Gjør mer på kortere tid. Raske tilkoblings- og dataoverføringshastigheter muliggjør rask sikkerhetskopiering, kontroll, redigering og retusjering av innhold i studio eller i felten. Det er ideelt når du jobber med store, datakrevende filer eller under utfordrende tidspress.

Overfør data med lynrask hastighet

NVMe SSD-teknologien og SuperSpeed USB-grensesnittet (USB 3.2 Gen 2) på 10 Gbps gjør at SL-M-serien har lese- og skrivehastigheter på opptil 1000 MB/sek. Få mindre hastighetsreduksjon når du kopierer store filer (graf 1: sammenligning av 500 GB og 1000 GB) eller overskriver flere ganger (graf 2: sammenligning av 1 gang og 10 ganger i gjennomsnitt) med vår nyeste SSD-kontroller.

Overfører data med lynrask hastighet
Svært sterk og bunnsolid 

Holdbarhet du kan stole på, uansett hvor du jobber, uansett forhold

IP67-vanntett
IPX7-vanntett 

Enheten er laget med ulike vanntette komponenter, inkludert en USB Type-C®-port som er vanntett selv uten et lufttett lokk. SL-M-serien kan senkes ned i vann på opptil 1 meters dybde i opptil 30 minutter.    

IP67-støvtett
IP6X-støvtett

Med total beskyttelse mot støv, sand og skitt kan du være trygg på at det dyrebare innholdet ditt er beskyttet i alle forhold og miljø.   

Støtbestandig fra opptil 3 meter
Støtbestandig fra opptil 3 meter

Et nyskapende aluminiumshus i én del med en retningsuavhengig og støtsikker konstruksjon gjør at disse svært solide driverne tåler fall på opptil tre meter.

Tåler trykk på opptil 6000 kgf
Tåler trykk på opptil 6000 kgf

Driverne våre i SL-M-serien med TOUGH-spesifikasjon er laget for å brukes i den virkelige verden med et aluminiumshus som tåler trykk på opptil 6000 kgf.

Tåler bøyning på opptil 2000 kgf
Tåler bøyning på opptil 2000 kgf

Det svært robuste aluminiumshuset gjør at disse driverne tåler bøyning på 2000 kgf. Dette gjør produktet solid nok for reiser samt bilde- og videoproduksjon.

Ergonomisk design

Robust, kompakt og lett for enkel håndtering og bruk

Ekstra robust i sømløs aluminium 

Det nyskapende aluminiumshuset i én del med en retningsuavhengig og støtsikker konstruksjon er robust og holdbar. Dette gir deg ro i sjelen og total beskyttelse uansett hvor livet tar deg. 

Bølgeoverflate for forbedret utseende og følelse
Bølgeoverflate for forbedret utseende og følelse

Den solide bølgeoverflaten sikrer et solid grep ved bæring og håndtering av kabler. I tillegg legges det ikke igjen fingeravtrykk, og det er lett å finne driveren med berøringer hvis du leter etter den i sekken din. 

Lettlest LED-indikator
Lettlest LED-indikator

LED-indikatoren er plassert på en måte som gjør at den er lett å se både fra over- og fremsiden, slik at du raskt kan sjekke enhetens strømstatus. 

Alt følger med for enkel organisering
Alt følger med for enkel organisering

Med to gummibånd og et klistremerkeark inkludert har du alt du trenger for å organisere innholdet ditt.

Gjenopprett tapte data
Gjenopprett tapte data

Vi kan alle gjøre feil og slette filer og bilder ved en feiltakelse. Memory Card File Rescue er et kraftig og brukervennlig verktøy som gjenoppretter data. Tilgjengelig som en kostnadsfri nedlasting for kunder av Sony External SSD SL-M-serien.

Lagre inntil 2 TB med innhold 

Utvalget av lagringsenheter på 500GB, 1TB eller 2TB ser til at alle de viktige filene dine er trygge mens du er på farten. Dette betyr bl.a. at du har nok plass og hastighet til å lagre, redigere og organisere bildefiler i , 4K-videoer og digitalt innhold med høy oppløsning.

Lagre inntil 2 TB med innhold

Spesifikasjoner og funksjoner

Denne lynhurtige og solide eksterne SSD-en er den perfekte løsningen for profesjonelle fotografer og videofotografer. Jobb raskere og mer profesjonelt med en overføringshastighet på opptil 1000 MB/sek i en vann- og støvtett samt støtdempende aluminiumskonstruksjon.
  • Lynhurtige dataoverføringer på 1000 MB/sek (avlesing og skriving) via et SuperSpeed (USB 3.2 Gen 2) (USB Type-C®)-grensesnitt på 10 GB/s

  • Vann-/støvtett (IP67) og støtdemping

  • Stilig og robust aluminiumskonstruksjon med bølgemønster på overflaten

  • Lagringskapasitet på opptil 2 TB

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet