EKSTRA HØYTTALERE

Ekstra, trådløs SA-SW3-basshøyttaler på 200 W

SA-SW3
Bilde av Ekstra, trådløs SA-SW3-basshøyttaler på 200 W

Veil. pris

kr 5 000,00

(inkl. MVA)
Nærbilde forfra av SA-SW3
Nærbilde forfra av SA-SW3-høyttaler
Vinklet bilde av SA-SW3-høyttaler
Nærbilde fra siden av SA-SW3-høyttaler
SA-SW3-høyttaler sett bakfra
Kjenn kraften fra dyp bass

Den kompakte, trådløse SA-SW3-subwooferen gir hjemmekinoanlegget og soundbaren ekstra bass og gjør deg enda mer oppslukt i filmer og musikk. Få høyere, klarere bass for en mer kinoaktig omgivelseslydopplevelse.


Dyp og fyldig bass

Med dyp basslyd på 200 W fra en kraftig driver på 160 mm forsterker denne subwooferen med bassrefleks alt du ser på og lytter til. Hør dype tordenskrall og tung bass uten forvrengning. Hør også klarere stemmer og mer naturtro og autentiske lydspor.

Flerrettet blokkdesign

Hjemmekinoanlegget, soundbaren og de valgfrie høyttalerne er designet i henhold til et felles konsept med flerrettet blokkdesign. SA-SW3-designet er perfekt tilpasset disse anleggene. De stilige, avrundede kantene representerer én robust blokk som sprer lyd. Kombinasjonen av fyldige materialteksturer gjør at den passer inn i enhver stue.

Teknologier for god lydkvalitet
Utsnitt av Σ-magnetisk kretsstruktur
Σ Magnetic Circuit for dyp, kraftig bass

En egenutviklet teknologi fra Sony, Σ (Sigma) Magnetic Circuit, gir dyp, kraftig bass ved å forsterke magnetkraften som driver svingspolen. Vanlige utformede kretser lar derimot mye av denne magnetkraften slippe unna.

Illustrasjon av adskilte kantsnitt på nærbilde
Separated Notch Edge

En annen av teknologiene til Sony, Separated Notch Edge, forbedrer symmetrien til det vertikale utslaget, noe som er svært viktig for klar lydkvalitet. Dette oppnås med konsentriske utsnitt på kanten, som styrer belastningen inni og på utsiden av membrankanten.

Wi-Fi-ikon
Enkel konfigurasjon

Slå på SA-SW3-subwooferen, så oppretter den automatisk en trådløs tilkobling til hjemmekinoanlegget eller soundbaren. Det går raskt og enkelt uten behov for rotete kabler.

Spesifikasjoner og funksjoner

Forsterk lyden til hjemmekinoanlegget og soundbaren. Denne trådløse subwooferen gir deg en mer kinolignende opplevelse med omgivelseslyd, med fyldig og kraftig bass på 200 W fra en driver på 160 mm.
  • En fyldig og kraftig bass på 200 W fra en driver på 160 mm

  • Bassreflekshøyttaler for dypere bass

  • Σ Magnetic Circuit for dyp og klar bass med mindre forvrenging

  • Trådløs tilkobling for enkelt oppsett

  • Førsteklasses design som passer til hjemmekinoanlegget og soundbaren

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere