EKSTRA HØYTTALERE

Ekstra, trådløs SA-SW5-subwoofer på 300 W

SA-SW5
Bilde av Ekstra, trådløs SA-SW5-subwoofer på 300 W

Veil. pris

kr 8 000,00

(inkl. MVA)
Nærbilde forfra av SA-SW5
Nærbilde forfra av SA-SW5-høyttaler
Vinklet bilde av SA-SW5-høyttaler
Nærbilde fra siden av SA-SW5-høyttaler
SA-SW5-høyttaler sett bakfra
Få bedre underholdning med kraftig bass

Den trådløse SA-SW5-subwooferen gir hjemmekinoanlegget og soundbaren dypere bass og gjør deg enda mer oppslukt i filmer og musikk. Opplev hvor realistisk underholdningen føles med klar dundrende bass og subtile lavfrekvente lyder.


Dyp, kraftig bass

Med en dyp basslyd på 300 W fra en kraftig driver på 180 mm og en passiv radiator forsterker denne subwooferen alt du ser på og lytter til. Hør kraftige eksplosjoner og de dypeste slagene du noen gang har hørt, uten forvrenging. Hør også klarere stemmer og mer naturtro og autentiske lydspor.

Flerrettet blokkdesign

Hjemmekinoanlegget, soundbaren og de ekstra høyttalerne er designet i henhold til et felles konsept med flerrettet blokkdesign. SA-SW5-designet er perfekt tilpasset disse anleggene. De stilige, avrundede kantene representerer én robust blokk som sprer lyd. Kombinasjonen av fyldige materialteksturer gjør at den passer inn i enhver stue.

Se teknologien på innsiden

Med bransjeledende lydteknologier, inkludert Σ Magnetic Circuit og Separated Notch Edge, leverer SA-SW5 kraft til underholdningen med dyp fyldig bass og klar lavfrekvent lyd.

Teknologier for god lydkvalitet
Utsnitt av Σ-magnetisk kretsstruktur
Σ Magnetic Circuit for dyp, kraftig bass

En egenutviklet teknologi fra Sony, Σ (Sigma) Magnetic Circuit, gir dyp, kraftig bass ved å forsterke magnetkraften som driver svingspolen. Vanlige utformede kretser lar derimot mye av denne magnetkraften slippe unna.

Illustrasjon av adskilte kantsnitt på nærbilde
Separated Notch Edge

En annen av teknologiene til Sony, Separated Notch Edge, forbedrer symmetrien til det vertikale utslaget, noe som er svært viktig for klar lydkvalitet. Dette oppnås med konsentriske utsnitt på kanten, som styrer belastningen inni og på utsiden av membrankanten.

Wi-Fi-ikon
Enkel konfigurasjon

Slå på SA-SW5-subwooferen, så oppretter den automatisk en trådløs tilkobling til hjemmekinoanlegget eller soundbaren. Det går raskt og enkelt uten behov for rotete kabler.

Spesifikasjoner og funksjoner

Få mer intensitet i hjemmekinoanlegget og soundbaren. Denne trådløse subwooferen får frem all dybden i filmer og musikk med en fyldig og kraftig bass på 300 W fra en driverenhet på 180 mm.
  • En fyldig og kraftig bass på 300 W fra en driver på 180 mm

  • Passiv radiator for kraftigere bass uten vindstøy

  • Σ Magnetic Circuit for dyp og klar bass med mindre forvrenging

  • Trådløs tilkobling for enkelt oppsett

  • Førsteklasses design som passer til hjemmekinoanlegget og soundbaren

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere