AF på øye: Hemmeligheten bak uforglemmelige portretter

Stol på Sonys eksklusive AF på øye for skarpt fokus og bedre portretter. Et revolusjonerende verktøy for alle og enhver – også proffer og entusiaster.

Øyet er vinduet til sjelen i et portrett 

Glimten i øyet. Det er signaturen til alle store portretter; et blikk inn i motivets sjel. Sonys unike AF på øye gir deg denne unike muligheten med alle portrettene dine, med kontinuerlig sporing ikke bare av motivet, men også av det enkelte øyet – for fascinerende bilder, fra hverdagsbilder til profesjonelle portretter.e 

Og nå, AF på øye i sanntid for dyr
Og nå, AF på øye i sanntid for dyr

Nå er det svært enkelt å ta bilder av kjæledyr og villdyr. AF på øye-funksjonen i sanntid har nemlig blitt utvidet til dyreverdenen. Den oppdager og sporer automatisk både dyr og menneskers øyne. 

Nøkkelen til flotte portretter
Elsket av profesjonelle

Med et raskt objektiv kan forskjellen på et prisvinnende fotografi og et dagligdags bilde være så lite som lengden på en øyevipp. Profesjonelle vet at glimtet i et perfekt fokusert øye gir liv til et bilde som ingenting annet, og det er derfor AF på øye fra Sony er en så revolusjonerende innovasjon.

Kraften i AF på øye fra Sony
Pålitelig øyesporing under alle slags forhold

Fang inn øyet for overlegne portrettbilder. AF på øye bruker Sonys ekstremt store AF-område og nøyaktig sporing av øyet til å gi unik frihet i komposisjonen, slik at du kan utforske kreative uttrykk som aldri før.

Delvis skjult ansikt
Delvis skjult ansikt
Ser ned
Ser ned
Baklys
Baklys
Bruke briller
Bruke briller
Innendørs
Innendørs
Små motiver
Små motiver
Forbedret AF på øye i sanntid
Forbedret AF på øye i sanntid

Et motivs øyne registreres så snart lukkerknappen trykkes halvveis ned og spores kontinuerlig i AF-C-modus med enestående nøyaktighet. Når du tar opp videoer, hjelper AF på øye i sanntid deg med å fokusere på motivet og ikke på fokuseringen.

Velg motivets venstre eller høyre øye
Velg motivets venstre eller høyre øye 

Nå kan du velge Left Eye (Venstre øye), Right Eye (Høyre øye) eller Auto fra menyen på forhånd slik at du kan konsentrere deg om komposisjonen. Disse valgene kan tilegnes til knapper, slik at du raskt kan bytte mellom valgene mens du fotograferer. 

Autofokus med sporing av øyet
Innovasjon muliggjort med speilløs utforming

[1] Vanlige DSLR-kameraer [2] Speilløse kameraer fra Sony

Innovasjon muliggjort med speilløs utforming

Som den ledende produsenten av bildesensorer kan behandlings- og sensorteknologien fra Sony oppdage motivene dine i sanntid, bestemme nøyaktig øyeposisjon og gi perfekt fokus. AF-punkter med førsteklasses presisjon – mye bredere enn de i vanlige DSLR-kameraer – lar deg spore motivene dine gjennom hele bildet og fange dem sannferdig hver eneste gang.

Avansert takket være oppsamlet kunnskap

Ikke alle speilløse kameraer er like. Ytelsen til AF på øye fra Sony er muliggjort gjennom tiår med banebrytende fremgang innen bildeteknologi – fra våre industriledende utviklinger innen bildesensorer, prosessorer og objektiver til øyeregistrerende programvarealgoritmer.

Avansert takket være oppsamlet kunnskap

 [1] Linse [2] Bildesensor [3] Bildebehandlingsmotor [4] Programvarealgoritme 

Oppdag kameraer med AF på øye fra Sony

Kamera med utskiftbare objektiver

Kompaktkameraer