Gå til Innhold

Farge og personlighet

Finn ut hva dine nye fargerike favoritthodetelefoner forteller om deg

Nylig publiserte vi en artikkel om hvordan musikksmaken speiler den vi er. Men hva om enhetene vi bruker for å lytte til favorittlåtene – som hodetelefonene – også forteller noe om personligheten vår?

Sony forstår at hodetelefonene er et tilbehør som musikkelskeren bruker daglig. På samme måte som alt annet tilbehør, reflekterer hodetelefonene din unike stil. Men det er jo så mange alternativer der ute, så hvordan skal du vite hvilke hodetelefoner som er rett for deg?

Det er viktig å velge hodetelefoner som vil gi deg den aller beste lytteopplevelsen, men det finnes en annen morsom faktor som du bør tenke over når du skal bestemme deg – fargen.

Vitenskapelig bevis viser at det er en sammenheng mellom farge og personlighet. Faber Birren, som var en ansett ekspert innen fargeteori, sa følgende: «Det er mulig å komme med ganske nøyaktige vurderinger når det gjelder betydningen av fargepreferanser og det de forteller om personlighetstrekk.»

For å være sikker på at alle musikkelskere finner hodetelefonene som passer best til deres personlige stil, har Sony nylig lansert h.ear on-hodetelefoner med høyoppløselig lyd og i en rekke sterke farger.

Funksjoner på h.ear on-hodetelefonene:

Høyoppløselig lydkvalitet: Ved å ta opp musikk raskere enn CD og øke både lydsamplinger per sekund og nøyaktigheten på bithastigheten for hver sampling sørger h.ear on-hodetelefonene for kompromissløs gjengivelse av en artists musikk. Nyt hvert minste innpust og subtile bevegelse for en virkelig følelsesmessig opplevelse.

Smarttelefonkompatibel med fjernkontroll og mikrofon på ledningen: Du kan svare på anrop og bytte spor uten å måtte ta frem smarttelefonen, takket være fjernkontrollen og mikrofonen på ledningen.

Dynamiske HD-drivere leverer autentisk lyd: 1,57-tommers HD-forsterkerenheter som er kompatible med høyoppløselig lyd, gjenskaper frekvenser opp til 60 kHz og leverer slagkraft og respons i de nedre frekvensområdene. Den lette CCAW-svingspolen gir høy linearitetsrespons for stabile og nøyaktige høye frekvenser.

Titanbelagte membrandomer for overlegen skarphet: Membraner med titanbelagte domer gir en stabil og presis lyd over hele frekvensområdet. Lydenergien som går tapt under overføringen til hodetelefonene, er mer helhetlig, for å sikre en ekte og autentisk ytelse.

Taktresponskontroll: Taktresponskontroll-teknologi gir en presis og dyp bassrespons som er perfekt for basstunge musikkstiler. En luftventil maksimerer luftstrømningen i det lave frekvensområdet og optimaliserer membraneffektiviteten for å gjengi bassen mer presist.

Velge rett farge på hodetelefonene:

Hvis du ikke er sikker på hvilken farge på h.ear on-hodetelefonene som best reflekterer din personlige stil, har du her noen sammenhenger mellom farge og personlighet som eksperter har kommet fram til.

Blå: Du er en vellykket og hardtarbeidende person. Du er også følsom overfor andre og har et godt grep om egne følelser.

Rød: Du ønsker å leve livet fullt ut og er ikke redd for å uttrykke følelsene dine.

Sort: Du er kunstnerisk, følsom og har øye for detaljer.

Gul: Du er svært intelligent og dyktig til å utforme planer, for du evner å tenke logisk gjennom ting.

Rosa: Du er en ekstremt hengiven og mild person. Du er sjenerøs og verdsetter romantikk.

Nå som du har funnet fargen som best representerer din personlighet, er du klar til å gjøre h.ear on-hodetelefonene med høyoppløselig lyd til en del av ditt daglige tilbehør.

Musikk og livet: trender og nyheter for musikkelskere og lydentusiaster.