Til hjemmet

Hjemmeteknologi som hjelper familien med å jobbe, lære, skape og slappe av.

Jobber du hjemmefra? 

Våre hodetelefoner med støyreduksjon hjelper deg med å holde fokus. Du kan lytte til favorittmusikken eller podkastene. Koble hodetelefonene til en PC eller en mobil enhet via Bluetooth®.

Forbli tilkoblet

Våre nyeste Xperia-smarttelefoner gir en unik 21:9-skjerm som gir et større skjermområde for nettsurfing, når du skal lese eller se video, sende meldinger til venner og familie eller spille. Dette er det samme skjermformatet de bruker på kino.   

Lytt til favorittmusikken – sammen

Hvis du har tilgang til en uteplass, kan du ta med deg den bærbare SRS-XB23-høyttaleren ut i hagen eller på balkongen. Eller kanskje du kan danse litt i stuen sammen med de andre i husstanden din?

Ser du etter underholdning?  

Gjør det beste ut av tiden hjemme med familien med flotte filmer. Med våre Blu-ray™-spillere kan du få fantastisk bildekvalitet uten å være bekymret for at det bruker opp båndbredden din. 

Vil du oppdatere TV-en?  

Kanskje du ser litt mer på TV enn vanlig, eller kanskje du har drømt om en oppgradering? Hvis du ønsker deg større skjerm eller bedre bildekvalitet, kan du ta en titt på alternativene.  

Hold deg i form  

Ta hjemmetreningen opp på et nytt nivå med sportshodetelefonene våre. De er trådløse, tåler svette og sitter godt – og utformet nettopp med tanke på trening.  

Vær kreativ

Finn et utvalg av Sony-kameraer som er perfekte for vlogging.