OVERGÅ VIRKELIGHETEN

Ekte og vakker 4K i alle bilder
Ikke bare 4K, dette er Sony 4K

Med TV-er fra Sony blir alt du ser på, skarpere og forbedret med den nyeste teknologien for detaljforbedring og støyredusering, slik at du får svært realistiske bilder.

Ikke bare 4K, dette er Sony 4K
VANLIG
Ikke bare 4K, dette er Sony 4K
4K PROCESSOR X1™ / 4K HDR PROCESSOR X1 / 4K PROCESSOR X1™ EXTREME
Mer kraft, mer ytelse, mer skjønnhet

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Nyutviklede 4K HDR Processor X1™ Extreme har 40 % mer bildebehandlingskraft i sanntid enn velkjente 4K Processor X1™. Den oppskalerer alt du ser på, til nær 4K HDR-kvalitet.

Så nær virkeligheten som det er mulig å komme

Object-based HDR remaster 

Nå kan du se alt i nær 4K HDR. Du ser konturene i fjell, teksturen i blomster, dybden i skyer og naturlig kontrast og farge i dyreliv – for enda mer realistiske bilder på skjermen.

Konvensjonell
Med Object-based HDR remaster
Med Object-based HDR remaster
Uten Object-based HDR remaster
Får farger og kontrast til å se mer ekte ut

Med Object-based HDR remaster (1) analyseres fargene til individuelle objekter på skjermen, og kontrasten justeres, til forskjell fra vanlige TV-er, der kontrasten vanligvis justeres langs en svart/hvit kontrastkurve (2). Siden objektene oppgraderes individuelt, kan denne TV-en reprodusere større dybde, flere strukturer og bilder som ser mer ekte ut. 

Færre lysstriper for et jevnere bilde

Super Bit Mapping™ 4K HDR 

I en solnedgang finnes det tusenvis av toner, nyanser og graderinger. Super Bit Mapping™ 4K HDR kan vise alle sammen. Den skaper et jevnt og naturlig bilde, uten «lysstripene» som kan oppstå på andre TV-er.

Uten Super Bit Mapping™ 4K HDR
8-BITERS KILDE
Med Super Bit Mapping™ 4K HDR
ETTER 14-BITERS BEHANDLING
64 ganger mer farge i alle scener

14-biters signalbehandling løser opp i fargeblokkene og gir jevnere overganger mellom ulike nyanser – dermed vises gradering tilsvarende 14 biter, selv fra en 8-biterskilde. Du får 64 ganger mer farge enn på vanlige skjermer.

Gjør en 8-biterskilde om til en som tilsvarer 14 biter

Se flere detaljer med databaser for støyreduksjon og oppskalering

Dual database processing

Én av databasene brukes til å redusere støyen i bildet. Den andre brukes til å oppskalere oppløsningen og gi bedre klarhet. Disse to kraftige databasene for bildeforbedring samarbeider om å forbedre piksler i sanntid. Hver av databasene har titusenvis av referanser, som er samlet opp gjennom alle årene vi har skapt innhold for TV og kino.

Uten Dual database processing
VANLIG 
Med Dual database processing
MED DUAL DATABASE PROCESSING
1. Støyreduseringsdatabase

Databasen gjenkjenner komprimeringsstøy fordi den har før- og etter-data som beskriver hvordan et bilde skal se ut, og den fjerner slik komprimeringsstøy fra bildet.

2. Oppskaleringsdatabase

Oppskaleringsdatabasen har også før- og etter-data som brukes til å oppskalere signalet og skape et mer realistisk bilde.

Hvilket som helst bilde – vakkert oppskalert

Unik 4K X-Reality™ PRO- og X-Reality™ PRO-teknologi for bildebehandling oppskalerer hver eneste piksel og gir forbløffende klarhet. Avanserte teknikker for støyredusering og en spesiell mønsterdatabase sørger for at hver scene er full av naturtro detaljer.

Realisme på en helt ny måte

4K X-Reality™ PRO og X-Reality™ PRO bruker en rekke teknologier for støyredusering for å gjøre bildene skarpere og bedre. Du ser at scenene blir klarere, jevnere og mer naturlige.

Gir pikslene nytt liv

Med 4K X-Reality™ PRO og X-Reality™ PRO sammenlignes mønstre i bilder med mønstre som er lagret i en unik database, for å finne den beste fargetonen, metningen og lysstyrken for enhver piksel. Vi bruker kunnskapen vi har fått fra utvikling og filming av populære filmer og TV-serier, til å levere uovertruffent detaljnivå i alt du ser på.