Gå til Innhold
Kameraer

Fullformatkameraer

Få mest mulig ut av fullformatkameraene våre. Lær mer om denne serien nedenfor, og finn den modellen som best kan hjelpe deg til å ta vare på minnene.

Oppdag mer i hvert bilde

Alle speilrefleksaktige fullformatkameraer har en bildesensor som er på størrelse med en 35 mm film. Siden sensoren har større overflate, kan du fange inn mer av verden rundt deg med høy oppløsning og bedre farger og detaljnivå.

Designen til de speilrefleksaktige fullformatkameraene fra Sony

Forbedre alle pikslene

Blås nytt liv i bildene dine med de kompakte fullformatkameraene våre. Den raske BIONZ X-bildebehandlingsmotoren reproduserer detaljer, reduserer støy og forbedrer fargetonene. EXMOR® CMOS-sensoren gir også større dynamisk rekkevidde med mer lys.

Prosessorer i de kompakte fullformatkameraene fra Sony
Objektiver til de beste speilrefleksaktige fullformatkameraene fra Sony

Frihet og fleksibilitet

Med de beste speilrefleksaktige fullformatkameraene våre kan du velge mellom objektiver av A- eller E-typen og få maksimal fleksibilitet – uansett om du foreviger en solnedgang, spenning på fotballstadionet eller familiesammenkomsten i hagen.

Fullformatkameraer med NFC og Wi-Fi®

Koble til kameraet ditt

Del bilder og videoer med verden. Enkelte modeller har Wi-Fi® og NFC slik at du enkelt kan dele bilder og videoer på Internett, eller overføre innhold til smarttelefonen. Vil du redigere eller forbedre bildene? Bare legg til apper på kameraet.