Nyskapende objektiver, fra Sony

Objektivstandarder er i endring

Fremskritt innen kameraytelse og skyhøye kreative idealer gjør at vi må nærme oss objektivteknologi på en ny måte. Vi må videreutvikle objektiver slik at de ligger i forkant.

Sony har en klar visjon for fremtidens kameraer, og nå tilbyr vi forbedrede objektiver.

Høy oppløsning og pen bokeh kommer endelig sammen og leveres av en av de mest nyskapende fotoselskapene.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

En ny standard for objektiver

Høy oppløsning og fantastisk bokeh kommer sammen i ett objektiv og gir nye kreative og kunstneriske muligheter.

Et helt nytt oppløsningsnivå

For en fremtid i høy oppløsning

Høy oppløsning får frem alle de vakre detaljene. Disse overlegne objektivene kommer til å levere et fantastisk detaljnivå i mange år fremover.

Oppløsning som ligger i forkant

Hva kreves av utskiftbare objektiver som vil forbli relevante når kamerahusenes ytelse stadig er i utvikling? Sony, som i stor grad driver denne utviklingen, har svaret. 

Sannheten ligger i detaljene

Den høyeste designstandarden noensinne leverer slående detaljnivå og teksturer. MTF-grafene hinter om at vi tar oppløsning på alvor. Bildene beviser det.

[1]Høy kontrast [2]Lav kontrast *Bildene er simulerte.

Et helt nytt bokehnivå

Gi liv til visjonen din

De nye XA-elementene (ekstrem asfærisk) med en presisjon på 0,01 mikrometer fanger inn ekstraordinære og vakre bilder.

Overlegen overflatepresisjon forbedrer bokeh

Asfæriske linser er mye vanskeligere å fremstille enn vanlige sfæriske linser. XA-linseelementer oppnår ekstrem presisjon som eliminerer optiske lyter og gir den vakreste bokehen du noensinne har sett.

[1-1]Vanlig asfærisk linseoverflate [1-2] Uønsket bokehresultat [2-1] XA-linseoverflate (ekstremt asfærisk) [2-2] Vakkert bokehresultat

Balanse er nøkkelen

Optikk som helt fra starten av er utviklet for å levere overlegen bokeh, pluss individuell kalibrering av hvert objektiv, leverer alt fra ekstremt skarpe bilder til vakker og jevn bokeh.

 [1] Uønsket bokeh [2] Design forbedret for vakker bokeh

Avansert simulering for bedre bokeh

Avansert datagenerert simuleringsteknologi brukes for å designe overlegen bokeh inn i optikken, slik at du får vakker og jevn bakgrunnsuskarphet uten linjer og kanter.

Profesjonell kontroll og håndtering

Mer enn bare flotte bilder

Alle aspektene ved objektiver i G Master-serien er forbedret for å kunne møte profesjonelle krav både i studio og ute i felten. Du får ikke bare uovertrufne bilder, men også enestående hastighet, effektivitet og pålitelighet.

Sofistikerte utløsere forbedrer fokus

Bransjeledende utløserteknologi gir raskere og mer presis fokus i manuell eller automatisk modus. Nøyaktig fokuspresisjon er med på å få frem det fulle potensialet i disse overlegne objektivene.

Den beste betjeningen og påliteligheten

Solid konstruksjon, omfattende kontroll og støv- og fuktbestandig design er bare noen av funksjonene som sammen gir upåklagelig ytelse i enhver fotograferingssituasjon.