INZONE H9

Registrer. Reager. Vinn.

Skjerp sansene og gjør deg klar til kamp. INZONE H9-gaminghodesettet vårt får deg i sonen med romlig lyd og støyreduksjon for forsterket hørsel og lynraske reflekser. Yt mer enn ditt beste ved å oppdage motstandere før de ser deg.

GAMINGHODESETT

INZONE H9 | Trådløst gaminghodesett med støyreduksjon

INZONE H9
Bilde av INZONE H9 | Trådløst gaminghodesett med støyreduksjon

whiteblack

Veil. pris

kr 3 300,00

(inkl. MVA)
Prisvinner
VALORANT Champions Tours offisielle gaminghodesettpartner    
Få overtaket på rivalene dine med støyreduksjon

Få bedre lyd og prester på ditt beste med det trådløse INZONE H9-gaminghodesettet. Med 360 Spatial Sound for Gaming og banebrytende støyreduksjon ligger du alltid et skritt foran, og det komfortable designet gjør at du kan spille lenger. 

• Enestående lydkvalitet

• Spill i timevis med høy komfort

• Tilpasset 360 Spatial Sound for Gaming

• Vippbar stangmikrofon med dempefunksjon

• Perfekt for PlayStation®5

• Støyreduksjon

• INZONE Hub-tilpassbare innstillinger

Bilde av hvite og svarte INZONE H5-hodetelefoner fra forskjellige vinkler.
Gjør et valg

Hvilken av de to fargene passer deg best – hvit eller svart? Uansett hvilken du velger, får du den samme enestående lyden og de samme gode gamingfunksjonene med et fargetema som passer til personligheten din.

Ta en kikk på INZONE H9-hodesettet
Forsterket hørsel, en revolusjon

Se hvordan det trådløse INZONE H9-gaminghodesettet vårt med støyreduksjon og 360 Spatial Sound for Gaming hjelper deg med å høre den minste lyd slik at du kan være den første som reagerer under oppdrag.

Handle først med presis oppdagelse av mål

Hør dem før de ser deg. Med 360 Spatial Sound for Gaming og vår velprøvde maskinvareteknologi kan du oppdage hvor motstanderne dine er og hvor langt borte de er. Selv ikke spillere som gjemmer seg i skyggen, bak vegger eller andre gjenstander, kan holde seg skjult lenge.

Bli kjent med 360 Spatial Sound for Gaming

Vår 360 Spatial Sound for Gaming, aktivert av PC-programvaren INZONE Hub, har en nyutviklet virtualiserer for gaming som reproduserer romlig lyd fra flerkanals lydsignaler, slik spillskaperne mente. Med smarttelefonappen 360 Spatial Sound Personalizer får du også romlig lyd optimalisert til øreformen din for virkelig tilpasset spilling.

Opplev 360 Spatial Sound for gaming

Har du lyst til å prøve omgivelseslyden på favorittenhetene dine? Ta på deg hodetelefonene dine, og bli oppslukt av opplevelsen. Føl presise uttrykk for motstanderens posisjon, bevegelser med mer.

Avansert teknologi optimaliserer akustikken

Vi har designet INZONE H9-hodesettet for å gjøre lyden fra spillet levende. En symmetrisk akustisk struktur, fleksibel nok til å passe til en rekke hodeformer og -størrelser, forbedrer lydkvaliteten og den romlige akustiske presisjonen.

Hver eneste spillyd, autentisk reprodusert

Membranen i INZONE H9, som er utviklet på bakgrunn av vår ekspertise innen musikkhodetelefoner, har en unik form som gjør at det gjengir svært høye frekvenslyder med høy kompatibilitet samt autentiske lave frekvenser for en fengslende gamingopplevelse.

Kraftige bassfrekvenser 

Kanaler på INZONE H9 kontrollerer og optimaliserer lavfrekvent lydgjengivelse for kraftig bass som får dype lyder som eksplosjoner og motorer til å høres utrolig naturtro ut. Hør dramaet og intensiteten i spillverdenen rundt deg.

Spill i timevis med høy komfort

Vi har designet INZONE H9 for å være ekstra komfortabelt slik at du kan spille lenge. Dette hodesettet, som er designet for å sitte godt og stabilt på hodet, med minimalt med trykk fra sidene, gjør at du kan kose deg med gamingen i timevis.

Støtter hodet ditt perfekt

Det brede, myke hodebåndet sprer vekten jevnt over hodet for langvarig komfort.

Sitter godt rundt ørene

Myke skinnøreputer er formet for å minimere trykket mot ørene ved å optimalisere kontakten med siden av hodet ditt. Dette utrolig elastiske øreputematerialet er designet for komfort, stabilitet og lydisolering.

Bare spillet, ingen andre lyder

Fra vifteovner og PC-vifter til anleggsarbeid – INZONE H9 med støyreduksjon og mikrofon stenger ute lydene som forstyrrer deg under gamingen. Vi har integrert den doble støysensorteknologien fra de bransjeledende hodetelefonene i 1000X-serien for uovervinnelig gaming.

Bli omsluttet, vær oppmerksom 

Ikke gå glipp av viktige lyder, som telefonen, dørklokken eller en partner som snakker til deg, mens du spiller. Modus for omgivelseslyd, som brukes på musikkhodetelefonene våre, gjør at du kan bytte mellom støyreduksjon og omgivelseslyd ved å trykke på en knapp på hodesettet. 

Mann med INZONE H9-hodesett som sitter ved en pult og spiller på skjermen, samtidig som han snakker med partneren til høyre
Led laget ditt til seier med tydelig kommunikasjon

Koordiner oppdrag tydelig og presist. En fleksibel vippbar stangmikrofon med dempefunksjon lar deg enkelt kommunisere med andre lagkamerater i spillet.

Stemmefokusert stangmikrofon

Stangmikrofonen av høy kvalitet, som er formet slik at den kan flyttes nærmere munnen din, sørger for at du alltid blir hørt. Fordi mikrofonen er toveis, fanges stemmen din opp rent selv i de mest heftige øyeblikkene i et spill.

Nærbilde av INZONE H9 som viser øreklokker og stangmikrofonen trukket ut mot venstre
Discord Certified-logo
Discord Certified

Vær trygg på at hodesettet fungerer godt på tale-, video- og tekstkommunikasjonstjenesten Discord med sømløs talechat med venner mens dere gamer.

Spill fritt – ingen ledninger, lite forsinkelse

Det trådløse INZONE H9-gaminghodesettet vårt gir deg friheten til å spille uten å bekymre deg for at ledninger skal komme i veien. Og takket være lite forsinkelse går du ikke glipp av noe med enestående lyd- og bildesynkronsering. 

Jobb deg gjennom en hel dag med oppdrag

Kos deg med gamingen hele dagen og selv inn i natten med 32 timers kontinuerlig gaming etter én enkelt lading.

Enkelt ovalt design for enkel betjening

INZONE H9 har ergonomisk utformede kontrollknapper og -hjul slik at du enkelt kan bytte funksjon og justere innstillinger mens du spiller. 

Kontroller på venstre side

På den venstre øreklokken finnes hovedkontrollene, inkludert volumhjulet, knappen for støyreduksjon/omgivelseslyd og mikrofondemping. Du har også stangmikrofonen og USB-porten med lade-LED.

Venstre øreklokke som viser volumhjulet, knappen for støyreduksjon/omgivelseslyd, mikrofondemping, stangmikrofonen og USB-porten
Høyre øreklokke som viser plasseringen av knappen for balanse mellom spill og chat, av/på- og Bluetooth-knappene
Kontroller på høyre side

På høyre øreklokke finnes knappen for balanse mellom spill og chat samt av/på- og Bluetooth-knappene.

Tilpass gamingen

Med INZONE Hub PC-programvaren kan du tilpasse INZONE H9-opplevelsen ved å angi en rekke operasjoner, inkludert flere lyd- og maskinvareinnstillinger. Finjuster lydfrekvenser i forhold til spillet for klarere lyd og omslutning ved hjelp av EQ-funksjonen.

Perfekt for PlayStation®5

Med INZONE H9 får du den fengslende lyden fra PlayStation® 5s Tempest 3D AudioTech for gaming med et større romlig uttrykk. Fungerer sømløst sammen med PlayStation®5-konsoller og PS5™-spesialfunksjoner for forbedret ytelse.

Bærekraft i tankene

Produktene er ikke bare laget for å være stilige, men også miljøvennlige. Emballasjen til INZONE H9 er uten plast og består kun av resirkulerte materialer og ikke-vevd cellulose, som gjenspeiler forpliktelsen til Sony om å redusere miljøpåvirkningen til produktene og praksisene våre.

Tre plater som inneholder et utvalg bærekraftige materialer
Gruppebilde som viser hodesett, USB-transceiver og ladekabel
Innholdet i esken

Inni pakken med INZONE H9-hodesettet finner du også en USB-C-ladekabel (1,5 m) og en USB-transceiver.

Skjerp sansene med INZONE-gamingskjermer

INZONE-skjermene våre hever gamingopplevelsen og hjelper deg å yte best mulig.Spesifikasjoner og funksjoner

Gjør deg klar for seier med INZONE H9-gaminghodesettet fra Sony. Med 360 Spatial Sound for Gaming blir lyden forsterket for oppdraget ditt.
  • 360 Spatial Sound for Gaming for presis rivalgjenkjenning

  • Mykt hodebånd og øreputer i syntetisk skinn for komfortabel bruk

  • Dobbel støysensorteknologi blokkerer omgivelseslyder

  • Modusen for omgivelseslyd gjør deg oppmerksom på viktige lyder

  • Stangmikrofon for sømløs lagkommunikasjon

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere