Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

INZONE M3

Lynrask respons på 240 Hz, designet for å vinne
GAMINSKJERMER

INZONE M3 | 27-tommers Full HD IPS 1 ms 240 Hz HDR-gamingskjerm

INZONE M3
Bilde av INZONE M3 | 27-tommers Full HD IPS 1 ms 240 Hz HDR-gamingskjerm

Veil. pris

kr 8 500,00

(inkl. MVA)
Utrolig hastighet på 240 Hz og IPS 1 ms GtG

Brøkdelene av et sekund har stor betydning. Den utrolige oppdateringshastigheten til INZONE M3 gir deg et konkurransefortrinn og sørger for at du kan fyke gjennom scenene uten forsinkelser og hakking.

Hastighet

Oppdateringshastighet på 240 Hz
NVIDIA® G-SYNC®-kompatibilitet
Variabel oppdateringshastighet
1 ms GtG

Bildekvalitet

sRGB 99 %
DisplayHDR™ 400-sertifisert
Funksjoner for PlayStation®5

Sikt godt og skyt først med oppdateringshastighet på 240 Hz

Reager raskere enn motstanderne dine. Med en oppdateringshastighet på 240 Hz ligger du brøkdelen av et sekund foran motstanderne dine, slik at du kan spore dem nøyaktig og skyte først. Svært jevne full HD-bilder sørger for at du får med deg det som skjer, i det øyeblikket det skjer.

To skjermbilder av et romskip som flyr over en by, med dobbeltkontur på venstre bilde og forbedret klarhet på høyre bilde
IPS 1 ms GtG gir fartsfylt action 

Ta gamingen til et helt nytt nivå på en IPS-skjerm med superrask reaksjonshastighet på 1 ms GtG. Med mindre dobbeltkonturer og uklarhet får du et klart bilde av det som skjer, slik at du kan ta lynraske avgjørelser og reagere umiddelbart.

Unngå rivning med NVIDIA® G-SYNC®-kompatibilitet og VRR

INZONE M3-skjermen justerer oppdateringshastigheten dynamisk for å matche den variable bildefrekvensen til spillenheter, og omfatter NVIDIA® G-SYNC®-kompatibilitet og VRR HDMI 2.1 som bortimot eliminerer skjermrivning, hakking og forsinkelser, og gir jevnere gaming.

To skjermbilder av et romskip som flyr gjennom en by, med skjermrivning på venstre bilde og ingen skjermrivning på høyre bilde
Logo for DisplayHDR™ 400-sertifisering
DisplayHDR™ 400-sertifisert, fengslende visning

Se et bredere fargespekter, mørkere skygger og skarpere høylys. Med DisplayHDR™ 400 kan INZONE M3 gjenskape scener med levende nyanser, dyp nøyaktig kontrast og lysstyrke på opptil 400 nits som gir en mer fengslende og stemningsfull gamingopplevelse.

Et stort spekter av sterke farger som gir spillet realisme

INZONE M3-skjermen har over 99 % dekning av sRGB-spekteret og fyller spillet med et stort utvalg dype og sterke farger. Flere fargenyanser og -toner gir ekstremt realistiske og dramatiske spillscener.

INZONE M3 på stativ med skjermbilde av futuristisk by i levende farger
Utviklet for å passe din gamingstil

Spill slik du ønsker med et allsidig design som tilpasser seg din gamingstil. Det unike stativet gir deg full komfort mens du gamer og optimaliserer plassen på skrivebordet for eksterne enheter.

Bilde av INZONE M3 sett ovenfra som viser flere mulige plasseringer av tastatur og musematte
Kan integreres perfekt med gamingutstyret ditt

Et vinklet tastatur og en stor musematte for gaming får enkelt plass rundt eller under skjermen. Skjermen tar liten plass, slik at du får mer plass på skrivebordet.

Ta en titt på INZONE M3
Funksjoner for PlayStation®5

Par INZONE M3 med en PS5™-konsoll for å få en fantastisk spillopplevelse. Få mest mulig ut av INZONE-skjermen med funksjoner som er utviklet spesielt for PS5™-konsoller.Koble til og kontroller gamingsystemet ditt helt enkelt

Start opp gaminganlegget ditt og koble til alle eksterne enheter på et øyeblikk. En rekke alternativer, inkludert HDMI 2.1-porter, DisplayPort™ 1.4 og USB Type-C (alternativmodus for DisplayPort) gir deg tilkoblingen du trenger.

[1] 2 stk. HDMI (ver. 2.1) / [2] 1 stk. DisplayPort (ver. 1.4) / [3] 1 stk. USB Type-C (DP-alternativmodus, utgående) / [4] 1 stk. USB Type-B (utgående) / [5] 3 stk. USB Type-A (inngående) / [6] 1 stk. hodetelefonutgang (3,5 mm kontakt)

Diagram med INZONE M3 i midten, PC til venstre, bærbar PC til høyre og tastatur og mus nedenfor
Kontroller to PC-er med ett enkelt utstyrssett

Start spillet umiddelbart når du er ferdig med arbeidet, uten å måtte bytte kabler først. Med den automatiske KVM-bryteren (automatisk USB-hubbryter) kan du kontrollere opptil to PC-er fra ett tastatur, én mus og ett hodesett som er koblet til skjermen.

Alle skjerminnstillinger, programvarekontrollert 

Endre skjerminnstillingene raskt og enkelt med et par museklikk ved hjelp av PC-programvaren. I tillegg til å justere innstillingene kan du også tilordne en spesifikk bildemodus og lydprofiler fra hodesettet til individuelle PC-programmer og spill.

Skjerp sansene med INZONE-hodesett for gaming

INZONE-hodesettene våre gir deg en bedre gamingopplevelse og sørger for at du kan gjøre ditt beste.

Logo for Road to Zero
Bærekraft i tankene

Sony er opptatt av å redusere miljøpåvirkningen fra produktene og prosessene sine. INZONE-gamingskjermene er utformet med både stil og miljøet i tankene.

Spesifikasjoner og funksjoner

Nå ditt fulle potensial som gamer. Vår 27-tommers full HD INZONE M3-gamingskjerm med en oppdateringshastighet på 240 Hz og IPS 1 ms GtG er utviklet for høy hastighet, slik at du kan se fiendene dine før de ser deg, og reagere raskt.

Omtaler

Dette mener andre brukere