GAMINGHODESETT

INZONE H3 | Kablet gaminghodesett

INZONE H3
Bilde av INZONE H3 | Kablet gaminghodesett

Veil. pris

kr 1 200,00

(inkl. MVA)
Vinklet bilde av INZONE H3 fra siden med mikrofon til venstre
INZONE H3 sett forfra med mikrofon til venstre
INZONE H3 sett fra siden med mikrofon til venstre
Vinklet bilde av INZONE H3 med mikrofon til venstre
Ta en kikk på INZONE H3-hodesettet
Vær den første som reagerer med presis oppdagelse av mål

Hør dem før de ser deg. Med 360 Spatial Sound for Gaming og vår velprøvde maskinvareteknologi kan du oppdage hvor motstanderne dine er og hvor langt borte de er. Selv ikke spillere som gjemmer seg i skyggen, bak vegger eller andre gjenstander, kan holde seg skjult lenge.

Bli kjent med 360 Spatial Sound for Gaming

Vår 360 Spatial Sound for Gaming, aktivert av PC-programvaren INZONE Hub, har en nyutviklet virtualiserer for gaming som reproduserer romlig lyd fra flerkanals lydsignaler, slik spillskaperne mente. Med smarttelefonappen 360 Spatial Sound Personalizer får du også romlig lyd optimalisert til øreformen din for virkelig tilpasset spilling.

Opplev 360 Spatial Sound for spilling

Har du lyst til å prøve omgivelseslyden på favorittenhetene dine? Ta på deg hodetelefonene dine, og bli oppslukt av opplevelsen. Føl presise uttrykk for motstanderens posisjon, bevegelser med mer.

Avansert teknologi optimaliserer akustikken

Vi har designet INZONE H3-hodesettet for å gi lyden fra spillet liv. En symmetrisk akustisk struktur, fleksibel nok til å passe til en rekke hodeformer og -størrelser, forbedrer lydkvaliteten og den romlige akustiske presisjonen.

Kraftige bassfrekvenser 

Kanaler på INZONE H3 kontrollerer og optimaliserer lavfrekvent lydgjengivelse for kraftig bass som får dype lyder som eksplosjoner og motorer til å høres utrolig naturtro ut. Hør dramaet og intensiteten i spillverdenen rundt deg.

Spill i timevis med høy komfort

Vi har designet INZONE H3 for å være ekstra komfortabelt slik at du kan spille lenge. Dette hodesettet, som er designet for å sitte godt og stabilt på hodet, med minimalt med trykk fra sidene, gjør at du kan kose deg med spillingen i timevis.

Støtter hodet ditt perfekt

Det brede, myke hodebåndet sprer vekten jevnt over hodet for langvarig komfort.

Sitter godt rundt ørene

Glatte nylonøreputer er formet for å minimere trykket mot ørene ved å optimalisere kontakten med siden av hodet ditt. Dette utrolig komfortable øreputematerialet er designet for stabilitet og lydisolering.

Led laget ditt til seier med tydelig kommunikasjon

Koordiner oppdrag tydelig og presist. En fleksibel vippbar stangmikrofon med dempefunksjon lar deg enkelt kommunisere med andre lagkamerater i spillet.

Stemmefokusert stangmikrofon

Stangmikrofonen av høy kvalitet, som er formet slik at den kan flyttes nærmere munnen din, sørger for at du alltid blir hørt. Fordi mikrofonen er énveis, fanges stemmen din opp rent selv i de mest heftige øyeblikkene i et spill.

Nærbilde av INZONE H3 som viser øreklokker og stangmikrofonen trukket ut mot venstre
Discord Certified-logo
Discord Certified

Vær trygg på at hodesettet fungerer godt på tale-, video- og tekstkommunikasjonstjenesten Discord med sømløs talechat med venner mens dere spiller.

Enkelt ovalt design for enkel betjening

INZONE H3 har ergonomisk utformede kontrollknapper og -hjul slik at du enkelt kan bytte funksjon og justere innstillinger mens du spiller. Volumhjulet stikker litt ut for enkel betjening, og ledningsskjøtene er svært slitesterke for bekymringsfri gaming.

Kontroller på venstre side

Hovedfunksjonene og -kontrollene, inkludert volumhjulet og stangmikrofonen, befinner seg på den venstre øreklokken. Alt dette er lett tilgjengelig når du spiller et spill.

Venstre øreklokke som viser plasseringen til volumhjulet og stangmikrofonen
Tilpass spillingen din

Med INZONE Hub PC-programvaren kan du tilpasse INZONE H3-opplevelsen ved å angi en rekke operasjoner, inkludert flere lyd- og maskinvareinnstillinger. Finjuster lydfrekvenser i forhold til spillet for klarere lyd og omslutning ved hjelp av EQ-funksjonen.

Bærekraft i tankene

Produktene er ikke bare laget for å være stilige, men også miljøvennlige. Emballasjen til INZONE H3 er uten plast og består kun av resirkulerte materialer og ikke-vevd cellulose, som gjenspeiler forpliktelsen til Sony om å redusere miljøpåvirkningen til produktene og praksisene våre.

Tre plater som inneholder et utvalg bærekraftige materialer
Gruppebilde som viser hodesettet og USB AUDIO BOX
Innholdet i esken

Inni emballasjen til H3-hodesettet finner du en USB AUDIO BOX.

Skjerp sansene med INZONE-gamingskjermer

INZONE-skjermene våre hever spillopplevelsen og hjelper deg med å yte best mulig.Spesifikasjoner og funksjoner

Gjør deg klar for oppdrag med det kablede INZONE H3-hodesettet fra Sony. Hodesettet har 360 Spatial Sound for Gaming, noe som gjør det perfekt for gamere.
  • 360 Spatial Sound for Gaming for presis rivalgjenkjenning

  • Mykt hodebånd og behagelige nylonøreputer for komfortabel bruk

  • Stangmikrofon for sømløs lagkommunikasjon

  • Enkel betjening med flere kontrollknapper

  • Tilpass innstillinger med INZONE Hub PC-programvaren

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere