GAMINGHODESETT

INZONE H7 | Trådløst gaminghodesett

INZONE H7
Bilde av INZONE H7 | Trådløst gaminghodesett

Veil. pris

kr 2 500,00

(inkl. MVA)
Vinklet bilde av INZONE H7 fra siden med mikrofon til venstre
INZONE H7 sett forfra med mikrofon til venstre
INZONE H7 sett fra siden med mikrofon til venstre
Vinklet bilde av INZONE H7 med mikrofon til venstre
VALORANT Champions Tours offisielle gaminghodesettpartner    
Presis lyd. Bedre gaming. 

Det trådløse INZONE H7-gaminghodesettet er komfortabelt nok til å kunne brukes i timevis og har enestående lydkvalitet. På den måten er det den perfekte partneren for alle spill. Med 360 Spatial Sound for Gaming kan du også høre ting enda mer presist og se mål og motstandere. Denne funksjonen passer på deg når du trenger det.

• Enestående lydkvalitet

 • Vippbar stangmikrofon med dempefunksjon 

• Tilpasset 360 Spatial Sound for Gaming

 • INZONE Hub-tilpassbare innstillinger

• Spill i timevis med høy komfort 

• Perfekt for PlayStation®5

Ta en kikk på INZONE H7-hodesettet
Vær den første som reagerer med presis oppdagelse av mål

Hør dem før de ser deg. Med 360 Spatial Sound for Gaming og vår velprøvde maskinvareteknologi kan du oppdage hvor motstanderne dine er og hvor langt borte de er. Selv ikke spillere som gjemmer seg i skyggen, bak vegger eller andre gjenstander, kan holde seg skjult lenge.

Bli kjent med 360 Spatial Sound for Gaming

Vår 360 Spatial Sound for Gaming, aktivert av PC-programvaren INZONE Hub, har en nyutviklet virtualiserer for gaming som reproduserer romlig lyd fra flerkanals lydsignaler, slik spillskaperne mente. Med smarttelefonappen 360 Spatial Sound Personalizer får du også romlig lyd optimalisert til øreformen din for virkelig tilpasset gaming.

Opplev 360 Spatial Sound for gaming

Har du lyst til å prøve omgivelseslyden på favorittenhetene dine? Ta på deg hodetelefonene dine, og bli oppslukt av opplevelsen. Føl presise uttrykk for motstanderens posisjon, bevegelser med mer.

Avansert teknologi optimaliserer akustikken

Vi har designet INZONE H7-hodesettet for å gjøre lyden fra spillet levende. En symmetrisk akustisk struktur, fleksibel nok til å passe til en rekke hodeformer og -størrelser, forbedrer lydkvaliteten og den romlige akustiske presisjonen.

Hver eneste spillyd, autentisk reprodusert

Membranen i INZONE H7, som er utviklet på bakgrunn av vår ekspertise innen musikkhodetelefoner, har en unik form som gjør at det gjengir svært høye frekvenslyder med høy kompatibilitet samt autentiske lave frekvenser for en fengslende spillopplevelse.

Kraftige bassfrekvenser 

Kanaler på INZONE H7 kontrollerer og optimaliserer lavfrekvent lydgjengivelse for kraftig bass som får dype lyder som eksplosjoner og motorer til å høres utrolig naturtro ut. Hør dramaet og intensiteten i spillverdenen rundt deg.

Spill i timevis med høy komfort

Vi har designet INZONE H7 for å være ekstra komfortabelt slik at du kan spille lenge. Dette hodesettet, som er designet for å sitte godt og stabilt på hodet, med minimalt med trykk fra sidene, gjør at du kan kose deg med gamingen i timevis.

Støtter hodet ditt perfekt

Det brede, myke hodebåndet sprer vekten jevnt over hodet for langvarig komfort.

Sitter godt rundt ørene

Glatte nylonøreputer er formet for å minimere trykket mot ørene ved å optimalisere kontakten med siden av hodet ditt. Dette utrolig komfortable øreputematerialet er designet for stabilitet og lydisolering.

Led laget ditt til seier med tydelig kommunikasjon

Koordiner oppdrag tydelig og presist. En fleksibel vippbar stangmikrofon med dempefunksjon lar deg enkelt kommunisere med andre lagkamerater i spillet.

Stemmefokusert stangmikrofon

Stangmikrofonen av høy kvalitet, som er formet slik at den kan flyttes nærmere munnen din, sørger for at du alltid blir hørt. Fordi mikrofonen er toveis, fanges stemmen din opp rent selv i de mest heftige øyeblikkene i et spill.

Nærbilde av INZONE H7 som viser øreklokker og stangmikrofonen trukket ut mot venstre
Discord Certified-logo
Discord Certified

Vær trygg på at hodesettet fungerer godt på tale-, video- og tekstkommunikasjonstjenesten Discord med sømløs talechat med venner mens dere spiller.

Spill fritt – ingen ledninger, lite forsinkelse

Det trådløse INZONE H7-gaminghodesettet vårt gir deg friheten til å spille uten å bekymre deg for at ledninger skal komme i veien. Og takket være lite forsinkelse går du ikke glipp av noe med enestående lyd- og bildesynkronsering. 

Jobb deg gjennom en hel dag med oppdrag

Kos deg med spilling hele dagen og selv inn i natten med 40 timers kontinuerlig gaming etter én enkelt lading.

Enkelt ovalt design for enkel betjening

INZONE H7 har ergonomisk utformede kontrollknapper og -hjul slik at du enkelt kan bytte funksjon og justere innstillinger mens du spiller. 

Kontroller på venstre side

Hovedkontrollene, inkludert volumhjulet og mikrofondemping, befinner seg på den venstre øreklokken. Bare vipp opp mikrofonen for å dempe. Du har også stangmikrofonen og USB-porten med lade-LED. 

Venstre øreklokke som viser plassering av volumhjul, mikrofondemping, stangmikrofon og USB-port
Høyre øreklokke som viser plasseringen av knappen for balanse mellom spill og chat, av/på- og Bluetooth-knappene
Kontroller på høyre side

På høyre øreklokke finnes knappen for balanse mellom spill og chat samt av/på- og Bluetooth-knappene.

Tilpass gamingen din

Med INZONE Hub PC-programvaren kan du tilpasse INZONE H7-opplevelsen ved å angi en rekke operasjoner, inkludert flere lyd- og maskinvareinnstillinger. Finjuster lydfrekvenser i forhold til spillet for klarere lyd og omslutning ved hjelp av EQ-funksjonen.

Perfekt for PlayStation 5®

Med INZONE H7 får du den fengslende lyden fra PlayStation® 5s Tempest 3D AudioTech for gaming med et større romlig uttrykk. Fungerer sømløst sammen med PlayStation®5-konsoller og PS5™-spesialfunksjoner for forbedret ytelse.

Bærekraft i tankene

Produktene er ikke bare laget for å være stilige, men også miljøvennlige. Emballasjen til INZONE H7 er uten plast og består kun av resirkulerte materialer og ikke-vevd cellulose, som gjenspeiler forpliktelsen til Sony om å redusere miljøpåvirkningen til produktene og praksisene våre.

Tre plater som inneholder et utvalg bærekraftige materialer
Gruppebilde som viser hodesett, USB-transceiver og ladekabel
Innholdet i esken

Inni pakken med INZONE H7-hodesettet finner du også en USB-C-ladekabel (1,5 m) og en USB-transceiver.

Skjerp sansene med INZONE-gamingskjermer

INZONE-skjermene våre hever spillopplevelsen og hjelper deg med å yte best mulig.Spesifikasjoner og funksjoner

Se rivaler med det trådløse INZONE H7-gaminghodesettet fra Sony. Vær klar for alle oppdrag med et komfortabelt design og 360 Spatial Sound for Gaming.
  • 360 Spatial Sound for Gaming for presis rivalgjenkjenning

  • Mykt hodebånd og behagelige nylonøreputer for komfortabel bruk

  • Stangmikrofon for sømløs lagkommunikasjon

  • Trådløs tilkobling med USB-transceiver og Bluetooth

  • Opptil 40 timers batteritid

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere