Welcome to the ZONE

Er du klar til å skjerpe sansene og reagere raskere for uovervinnelig spilling? Les videre for å finne ut hvordan du konfgurerer og får maksimalt ut av vårt nye INZONE-gaminghodesett.

Oppdag alt hodesettet har å tilby

Navigasjonsmeny

Kom i gang

La oss komme i gang

Uansett om INZONE-gaminghodesettet er trådløst eller kablet, så er det enkelt å koble til spillenheten. Og med lite forsinkelse, tett synkronisering av bilde og lyd vil du få en sømløs spillopplevelse.


Koble til PC, PS5 eller smarttelefon
Tilkobling av Bluetooth-enheter
Funksjoner og tilpasning

Bli kjent med 360 Spatial Sound for Gaming

360 Spatial Sound for spilling aktiveres ved å bruke INZONE Hub PC-programvaren, og gjengir romlyd fra flerkanals lydsignaler – akkurat slik spillskaperne hadde tenkt. Og med smarttelefon-appen 360 Spatial Sound Personalizer får du romlyd som er optimalisert i henhold til øreformen din, for svært tilpasset spilling.

Tilpass gamingen

Med INZONE Hub PC-programvaren kan du tilpasse INZONE-opplevelsen ved blant annet å endre flere lyd- og maskinvareinnstillinger. Finjuster lydfrekvenser ved bruk av EQ-funksjonen for mer klarhet og innlevelse når du spiller.


Tilpasning av lydfelt

For å oppnå perfekt lyd til øreformen din kan du lage en tilpasset hørselprofil ved å ta bilder av ørene dine med smarttelefon-appen 360 Spatial Sound Personalizer.

360 Spatial Sound Personalizer
Tilpasning av lydtone for INZONE Buds

Få lyd som er optimalisert for din ørekanal. INZONE Buds tester lyder fra driverenheter og bruker feedback-mikrofoner til å måle hvordan lyden treffer ørekanalen. INZONE Hub PC-applikasjonen bruker denne akustiske analysen til å tilpasse romlydopplevelsen din.

Bruk av INZONE Buds

Med berøringssensorene på INZONE Buds kan du betjene en rekke funksjoner med fingertuppene.

Bruk av INZONE-hodesett

Våre INZONE H9-, INZONE H5- og INZONE H3-hodesett har ergonomisk utformede kontrollknapper og -hjul slik at du enkelt kan bytte funksjon og justere innstillinger mens du spiller. 

Støtte og vanlige spørsmål

Fastvareoppdateringer

Installer den nyeste hodesettprogramvaren ved bruk av INZONE Hub for å ta i bruk nye funksjoner eller løse visse problemer.

Vanlige spørsmål

Har du spørsmål angående ditt INZONE-hodesett? Ta en titt på de vanligste spørsmålene fra andre som bruker INZONE-hodesett. Kanskje du finner svar på det du lurer på.

Illustrert logo av en person som bruker hodetelefoner
Støtte og nyheter

Få informasjon om den siste fastvareoppdateringen, nyheter og varsler.